Yuval Noah Harari

Yuval Noah Harari is een Israëlisch historicus en futuroloog. Tot 2014 was hij een onbekende wetenschapper, gespecialiseerd in de geschiedenis van de middeleeuwen. Hij kreeg wereldfaam door drie boeken: Sapiens, Homo deus en 21 lessen voor de 21e eeuw.

Ik presenteer u het kwaadaardige meesterbrein achter Klaus Schwab. Vergeet dit gezicht niet, vergeet zijn naam niet. Yuval Noah Harari is een Israëlische publieke intellectueel, historicus en professor aan het Departement Geschiedenis van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Hij is de auteur van de populair-wetenschappelijke bestsellers Sapiens: A Brief History of Humankind, Homo Deus: A Brief History of Tomorrow, en 21 Lessons for the 21st Century.
Top adviseur Klaus Schwab doet even een boekje open…Dit is wel een next level uit de hand gelopen machtsfantasie en…ze zeggen het gewoon. Het einde van de mensheid zoals we dat kennen. Daar is ‘de elite’ mee bezig / Hacking life itself and playing God..
Dr. Yuval Noah Harari, Top Adviseur van Klaus Schwab:
“De wetenschap vervangt evolutie door natuurlijke selectie door evolutie door intelligent ontwerp. Niet het intelligente ontwerp van een God boven de wolken, maar ONS intelligent ontwerp… De wetenschap kan het leven in staat stellen door te breken in het anorganische rijk.” Bekijk en deel deze compilatie van toespraken van het meesterbrein achter de transhumanistische agenda van de Great Reset.
Je kunt zien hoe Mr Evil Schwab de woorden van deze man herhaalt als een papegaai. Dit is de meest angstaanjagende ideologie die ik ooit heb gezien en ik vrees dat de Covid-“vaccins” een stap in deze richting zijn.

Om alles te begrijpen wat er gebeurt, moet je hun plan begrijpen. Agenda 2030 is hun plan, één van volledige totalitaire controle, transhumanisme en het einde van het leven zoals wij dat kennen. Covide, andere pandemieën en klimaatverandering is hun manier om dit alles te bereiken. Laat je niet voor de gek houden, alles is ontworpen.
Uitstekende video die de echte betekenis van de Agenda 2030-doelstellingen blootlegt.
Laat je niet misleiden door de taal die ze gebruiken. Ze weten te verleiden met de juiste woorden, maar de echte doelstellingen zijn iets heel anders.
Begrijp alstublieft dat de meeste regeringen deze dystopische agenda al hebben ondertekend. We mogen niet stoppen totdat we hun plan om zeep hebben geholpen!
Hoe de 21e eeuw te overleven | DAVOS 2020 Nucleaire oorlog, ecologische ineenstorting en technologische ontwrichting vormen een existentiële bedreiging voor de menselijke beschaving. Neem deel aan een gesprek waarin de uitdagingen van de 21e eeuw worden verkend en hoe deze kunnen worden aangepakt voordat het te laat is.
Er is een misdaad tegen de menselijkheid gaande en het World Economic Forum maakt er deel vanuit: met voorbedachte rade! Yuval Noah Harari – 2018 World Economic Forum:
“Mensen zullen hun privacy opgeven in ruil voor Gezondheidszorg en misschien hebben ze geen keuze. Ze zullen niet eens een verzekering krijgen als ze niet bereid zijn om toegang te geven met wat er in hun lichaam gebeurt.”
Noah Harari sprak in 2017 over 24-uurs gezondheidsmonitoring en biocensors.
Yuval Noah Harari: “Israël heeft al zijn gezondheidsgegevens aan Pfizer gegeven om toegang tot vaccins te krijgen.” Hoe ze praten is een verkapte manier om mensen te overtuigen dat eigenlijk Transhumanisme ook goed voor je kan zijn
Yuval Noah Harari bevestigt dat surveillancestaat waar dictators ooit van droomden nu mogelijk is. “Dictators hebben er altijd van gedroomd om privacy volledig uit te bannen, iedereen de hele tijd in de gaten te houden en alles te weten wat je doet, en niet alleen alles wat je doet, maar zelfs alles wat je denkt en alles wat je voelt. Of het nu gaat om een tiran in het oude Griekenland, of om Stalin, ze hebben er altijd van gedroomd. Ze konden het nooit doen omdat het technisch onmogelijk was; nu is het mogelijk.”
Meer van Schwab’s leidende psychopaat Harari.Hij zegt dat dokters zullen worden vervangen door Kunstmatige Intelligentie en dat dit mogelijk is omdat je 24 uur per dag biometrische sensoren in je lichaam zult hebben die je de hele tijd in de gaten houden, en naar een AI dokter worden gestuurd.

Plaats een reactie