Wie is Joanna Wintrol?

Zij heeft de leiding over de VS biolaboratoria in Oekraïne. Draad
Wie is Joanna Wintrol?
Het hoofd van het D T R A kantoor op de Amerikaanse Ambassade in K I E V.
Onthoud haar naam, ik denk dat die binnenkort heel bekend wordt.

Poetin beschuldigt het Westen ervan biowapens te gebruiken voor etnische zuiveringen! 🚨👀🚨
De Russische regering geeft meer bewijs vrij over biolabs & bio-wapens in Oekraïne.
Russische beschuldigingen: Pentagon spendeerde naar verluidt $200 miljoen aan bio-onderzoek in Oekraïne…
Rusland daagt VS uit: Als Biolab-documenten vals zijn, vraag het dan aan het hoofd van het DTRA-kantoor op de VS-ambassade in Kiev, Joanna Wintrol, waarom zij er haar handtekening onder heeft gezet?
Biolabs in Oekraïne: Wie zijn de investeerders van Metabiota?

21-mrt-2022 Joanna Wintrol genoemd in Ukraine Biolabs is een slechte vrouw
Kijk hier eens naar
Begonnen in Libië net na de Arabische lente en Hillary die Kadhafi doodde.

20-mrt-2022 Oké, maak je klaar, deze gaat je kwaad maken.
De Russische ambassadeur bij de VN heeft gevochten om bewijs te leveren, terwijl de VN machine voortdurend heeft geprobeerd te zeggen dat er “geen bekend biowapen lab in Oekraïne” is. Dat komt omdat ze zich de hele tijd hebben verstopt achter volksgezondheid en natuurbehoud.
We hebben allemaal de DTRA documenten gezien die aantonen dat er iets anders aan de hand is/was. Victoria Nuland zei dat ze probeerden te vernietigen wat er in die labs was, uit angst dat het in Russische handen zou vallen. Als deze programma’s zo onschuldig waren als iedereen zegt, waarom zouden ze dan zo bezorgd zijn dat Rusland in de laboratoria komt? Laat me één voorbeeld geven van waarom er zo’n grote angst was… Laten we het hebben over Kharkov, de Amerikaanse Ambassade, DTRA en Joanna Wintrol komen allemaal binnen.
Omdat ik niet alles wat ik wil zeggen in de tekst kan zetten, laat ik de dia’s alle details invullen. Als je klaar bent met het bekijken van de dia’s, zul je volledig begrijpen waarom Poetin’s plan nogal “traag” verliep… en waarom de razernij van financiële steun.

Het Russische ministerie van Defensie presenteerde documenten die afkomstig zouden zijn van het Amerikaanse Defense Threat Reduction Office in Kiev : 19 maart 2022
“De westerse media, die gemakkelijk vervalsingen waarnemen die door de Oekraïense autoriteiten met steun van hun westerse sponsors worden gepresenteerd, twijfelen aan de echtheid van het door ons ministerie van Defensie gepubliceerde materiaal. In dit verband wil ik uw aandacht vestigen op het volgende feit. Alle door ons gepubliceerde documenten zijn ondertekend door echte Amerikaanse functionarissen. Veel ervan waren ondertekend door het hoofd van het DTRA-kantoor op de Amerikaanse ambassade in Kiev, Joanna Wintrall. Deze vertegenwoordigster van het Pentagon is welbekend in non-proliferatie kringen. Voorafgaand aan Oekraïne hield zij zich bezig met de eliminatie van chemische wapens in Libië. Als journalisten twijfelen aan de authenticiteit van documenten die we hebben gedeeld, stel ik voor dat ze haar rechtstreeks vragen of dit echt haar handtekening is die erop staat.”
Rusland daagt VS uit: Als Biolab-documenten vals zijn, vraag dan aan het hoofd van het DTRA-kantoor op de Amerikaanse ambassade in Kiev Joanna Wintrol waarom zij ze heeft ondertekend.”

Russisch Ministerie van Defensie benoemt curator van door Pentagon gefinancierde biolabs in Oekraïne, geeft originele documenten vrij
We moeten graven in

Joanna Wintrol.
BLACK & VEATCH
Zij zijn waarschijnlijk degenen die deze biolabs bouwden.
Lance Lippencott tekende ook een van deze documenten.

Rusland presenteert nieuw bewijs van VS-gefinancierde biolabs in Oekraïne: Joanna Wintrol
Door het Pentagon gesteunde faciliteiten maakten “biologische wapen componenten” en probeerden het te verbergen, zegt het Russische leger.
Als een van de belangrijkste betrokkenen noemde Kirillov het hoofd van het DTRA-kantoor op de Amerikaanse ambassade in Kiev, Joanna Wintrol.
Wintrol verliet Kiev in augustus 2020. In haar afscheidsinterview hield ze vol dat er geen Amerikaanse wetenschappers in Oekraïense biolabs werkten en beschuldigde ze Rusland van het verspreiden van “valse informatie” over het programma.

Russisch Ministerie van Defensie benoemt curator van door Pentagon gefinancierde biolabs in Oekraïne, geeft originele documenten vrij.
Het Russische ministerie van Defensie heeft nieuwe details vrijgegeven over de door het Amerikaanse leger gefinancierde biolabs die in Oekraïne actief zijn, waaronder een schat aan originele documentatie. Het ministerie van Defensie heeft ook bekendgemaakt dat Joanna Wintrol, de verbindingsofficier van het US Defense Threat Reduction Agency op de Amerikaanse ambassade in Kiev, een van de curatoren van het programma is.

Joanna Wintrol, hoofd van het Defense Threat Reduction Office van de Amerikaanse Ambassade Kyiv, werkt nauw samen met Oekraïense partners om bedreigingen tegen te gaan die de Verenigde Staten, Oekraïne en andere naties treffen. Nu haar opdracht op de U.S. ambassade Kyiv ten einde loopt, deelt Joanna haar gedachten over haar ervaring met het werken in Oekraïne.
Veel mensen hebben gehoord van het Amerikaanse ministerie van Defensie, maar de U.S. Defense Threat Reduction Agency is misschien minder bekend. Wat doet uw organisatie?
DTRA richt zich op het tegengaan van dreigingen die uitgaan van massavernietigingswapens (MVW). Wij richten ons op het volledige scala van MVW-dreigingen – chemisch, biologisch, radiologisch, nucleair en explosieven met hoge explosiecapaciteit. De organisatie werkt ook aan de bestrijding van “geïmproviseerde dreigingen”, zoals geïmproviseerde explosiemiddelen.
Om deze gecompliceerde dreigingen effectief te kunnen bestrijden, is teamwork nodig. Daarom werken DTRA-functionarissen zoals ik in het buitenland op Amerikaanse ambassades – om sterke partnerschappen op te bouwen met partners en bondgenoten om deze dreigingen te bestrijden en om beste praktijken en innovaties in de strijd tegen deze dreigingen uit te wisselen.

Met welke Oekraïense organisaties heeft u gedurende uw tijd hier samengewerkt?
Ik werk al vijf jaar in Oekraïne, en in die tijd heeft mijn team nauw samengewerkt met het ministerie van Volksgezondheid, het ministerie van Defensie, de nationale politie, de veiligheidsdienst van Oekraïne, de staatsgrensbewaking, de staatsdienst van Oekraïne voor voedselveiligheid en consumentenbescherming, de Nationale Academie van Landbouwwetenschappen, en anderen. Zoals u uit deze lange lijst kunt opmaken, werken wij zeer nauw samen met de Oekraïense autoriteiten!
Mijn team heeft bijvoorbeeld praktijkgerichte opleidingen georganiseerd voor de nationale politie, de veiligheidsdienst van Oekraïne en de bewakingsdienst van de staatsgrenzen om onze samenwerking te versterken op het gebied van producten voor tweeërlei gebruik. Dit zijn voorwerpen die een legitiem doel hebben, maar die, als ze in handen vallen van een slechte actor, kunnen worden gebruikt om een gevaarlijk wapen te maken.
Ons team werkt ook samen met Oekraïense deskundigen – door middel van opleiding, renovatie van faciliteiten en levering van voorraden – om hun vermogen om te reageren op nucleaire incidenten te vergroten, informatie- en communicatiemechanismen te beveiligen, en illegale handel in nucleair materiaal buiten de regelgevende controle om te voorkomen.
Wat zijn enkele van de grootste uitdagingen geweest tijdens uw verblijf in Oekraïne?
Het was teleurstellend om te zien dat sommige media en commentatoren in Oekraïne de afgelopen maanden valse beschuldigingen hebben geuit over ons programma voor de vermindering van biologische dreigingen.
Dit programma is na de ineenstorting van de Sovjet-Unie opgezet om voormalige Sovjet-staten te helpen bij de beveiliging en eliminatie van biologische wapens en zorgwekkende ziekteverwekkers die door de Sovjet-Unie zijn verzameld en ontwikkeld.
Wij werken samen met de Oekraïense regering om gevaarlijke pathogenen en toxines die zich in Oekraïense overheidsfaciliteiten bevinden, te consolideren en veilig te stellen. Ook financieren wij vreedzaam onderzoek en de ontwikkeling van vaccins door Oekraïense wetenschappers.
Rusland verspreidt al meer dan tien jaar valse informatie over dit programma, met de bedoeling een wig te drijven tussen de Verenigde Staten en Oekraïne.
In werkelijkheid is dit een gezamenlijk programma van onze twee naties, gebaseerd op wettelijke overeenkomsten. En alle deelnemende laboratoria en instellingen worden gecontroleerd en beheerd door de Oekraïense regering. Er werken geen Amerikaanse wetenschappers in deze laboratoria.

Wat is een prestatie waar je trots op bent tijdens je verblijf in Oekraïne?
Mijn team kwam snel in actie tijdens de COVID-19 pandemie om onze Oekraïense partners te ondersteunen. We hebben vier mobiele laboratoria geleverd aan het Oekraïense ministerie van Defensie om te helpen reageren op de pandemie, en we hebben deskundigen geleverd om het Centrum voor Volksgezondheid te helpen bij het analyseren van de snel veranderende situatie met betrekking tot het virus. We waren ook blij te zien dat onze Oekraïense partners persoonlijke beschermingsmiddelen van DTRA gebruikten om tijdens de pandemie hun taken veilig te kunnen uitvoeren.
Wat zult u missen aan Oekraïne?
Het is moeilijk om een kort antwoord op deze vraag te geven! In de eerste plaats zal ik de Oekraïense partners missen met wie ik in de loop der jaren vriendschapsbanden en sterke professionele relaties heb opgebouwd. Hun toewijding en professionalisme om Oekraïne veilig te houden is inspirerend geweest. Op persoonlijk vlak zal ik alle geweldige restaurants missen, rondwandelen in Kiev en kijken naar de mooie en eclectische gebouwen, en ontspannen op een van de vele stadsstranden. Ik zal zelfs de beroemde Oekraïense winters missen! Hoewel mijn rondreis hier ten einde loopt, hoop ik snel de kans te krijgen om terug te keren naar Oekraïne, en ik zal mijn verblijf hier nooit vergeten. Telkens als ik naar mijn geadopteerde Oekraïense straathond kijk, zal ik terugdenken aan Kyiv en aan alle mooie tijden die ik heb beleefd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s