US Patent 11107588 draadloos opsporen, vaccineren, in quarantaine plaatsen van bevolking

Methoden en systemen voor het prioriteren van behandelingen, vaccinaties, tests en/of activiteiten, waarbij de privacy van personen wordt beschermd

30 nov 2020

Systeem en methoden voor het anoniem selecteren van proefpersonen voor behandeling tegen een infectieziekte veroorzaakt door een ziekteverwekker. Het systeem omvat een veelvoud van elektronische apparaten met instructies om een ID te genereren en, wanneer in de nabijheid van een ander dergelijk elektronisch apparaat, een of beide elektronische apparaten zenden/ontvangen de ID naar/van het andere elektronische apparaat. Vervolgens wordt een score gegenereerd op basis van een veelvoud van dergelijke ontvangen ID’s. Bovendien worden, op basis van informatie die van een server wordt ontvangen, relevante behandelingsinstructies aan de proefpersonen getoond op basis van de ontvangen informatie en de score. De server bevat instructies om de informatie die samen met de relevante behandelingsinstructies moet worden weergegeven, naar de meervoudige elektronische apparaten te sturen, en bovendien bevatten de server en/of de elektronische apparaten instructies om een voorspelling te doen over de waarschijnlijkheid dat een proefpersoon de ziekteverwekker overdraagt, op basis van de score van die proefpersoon.

voor meer info klik op de link: https://patents.justia.com/patent/11107588

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s