Melania Trump

FLotus Melania Trump

Melania Trump (geboren Melanija Knavs, verduitst tot Melania Knauss) ( Novo mesto, 26 april 1970) Melania is een sieraden- en horlogeontwerpster en voormalig model. Als echtgenote van Donald Trump was ze van 20 januari 2017 tot 20 januari 2021 first lady van de Verenigde Staten. Melania werd geboren in Slovenië en in 2006 genaturaliseerd tot staatsburger van de Verenigde Staten
Melania groeide op in Slovenië (toen deel van Joegoslavië), en werkte als fotomodel bij agentschappen in de Europese modehoofdsteden Milaan en Parijs, voordat ze in 1996 naar New York City verhuisde. Ze was verbonden aan Irene Marie Models en Trump Model Management. In 2005 trouwde ze met de vastgoedontwikkelaar en tv-persoonlijkheid Donald Trump en in 2006 beviel ze van hun zoon Barron. Later dat jaar werd ze genaturaliseerd tot Amerikaans staatsburger. Ze is de tweede genaturaliseerde vrouw die first lady wordt, na Louisa Adams, en ook de eerste niet-Engelssprekende, die first lady wordt. klik op de link voor meer info.

Melania is een Romanov. Haar grootmoeder is Anastasia. Een van Melania’s zijden is bewerkt. Ze is Sloveens/Russisch. Ik (de IK is nog onbekend) ben bevriend met Mindy Romanov.” 3 Romanov jongens werden op een schip gezet vanuit Rusland met hulp pakketten naar de VS. Whitehat Operatie. Melania is belangrijker dan we weten.

Romanovs: Gevangen, vermoord, opgegraven: Een schokkend verhaal van tragedie en dood. Aan de hand van archiefmateriaal vertelt deze film het verhaal van de gevangenneming van de keizerlijke familie, de moord, de opgraving en de staatsbegrafenis in 1998. De film bevat fragmenten uit de memoires van de moordenaars, evenals een gedetailleerd interview met Geli Ryabov, de man die informatie kreeg van de zoon van de moordenaar Jakov Joerovski, de commandant van het Ipatiev-huis, waardoor Ryabov en Al. Avdonin een precieze locatie aanwijzen en beginnen met informele opgravingen, waarbij ze uiteindelijk de eerste begraafplaats ontdekken met de lijken van vijf leden van de Romanov familie en die van hun bedienden. De film bevat ook zeldzame beelden van Koning George V, Alexander Kerensky, Lenin, Trotsky, Sverdlov, en scènes uit de Russische Revolutie en de Russische Burgeroorlog.
De originele versie van de film werd geproduceerd en uitgebracht in 2001, door Homevision Studio. Deze versie is een speciale uitgave van “The Romanov Royal Martyrs Project”, met nieuwe muziek, journaalbeelden, en ingekleurde foto’s van Olga Shirnina.
Deze video is geproduceerd als onderdeel van het project voor het boek “The Romanov Royal Martyrs”, dat een indrukwekkend 512 pagina’s tellend boek is, met bijna 200 zwart-wit foto’s, en een 56 pagina’s tellende fotobijlage met meer dan 80 afbeeldingen van hoge kwaliteit, ingekleurd door de veelgeprezen Russische kunstenares Olga Shirnina (Klimbim) en die hier voor het eerst in druk verschijnen.


De Rothshild’s financierden Hitler, Karl Marx, Lenin, Stalin en Mao. Jacob Schiff liet de Russische familie Romanov vermoorden omdat ze weigerden in te stemmen met de plannen van de Bankiers. De Romanovs waren christenen. De communisten hebben de hele familie Romanov vermoord, om van Rusland een communistisch land te maken. De Bankiers/Globalisten financierden Hitler, Marx, Lenin, Stalin en Mao. Vandaag vechten we tegen dezelfde communisten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s