Operation High jump

Aangezien Scavino blijft wijzen naar Antarctica… Er zijn een paar dingen die je zou moeten onderzoeken en weten over Antarctica
*Admiraal Byrd 1947 Operatie Highjump
*Neuschwabenland
Weet je dat John “Lurch” Kerry daar heen ging de dag nadat Trump won in 11/2016
Richard Evelyn Byrd Jr. , was een Amerikaanse marineofficier en ontdekkingsreiziger. Hij ontving de Medal of Honor, de hoogste onderscheiding voor heldenmoed die door de Verenigde Staten wordt uitgereikt, en was een baanbrekend Amerikaans vliegenier, poolreiziger, en organisator van de poollogistiek. Geboren: 25 oktober 1888, overleden: 11 maart 1957
Luister naar wat admiraal Byrd te zeggen heeft over Antarctica. Operatie HighJump. 🍿
Admiraal Byrd over onontdekt land: “Een weelderige landmassa groter dan Noord-Amerika, ten zuiden van Antarctica” zei admiraal Byrd op de nationale televisie na de vierde expeditie van Byrd, genaamd “Operation Highjump” in de zomer van 1946-47.
Interessante dingen over Antarctica! Je kunt niet zonder gids reizen.
Je kunt er niet overheen vliegen. Alle naties hebben er een vredesverdrag over.
Geheime onderzeebootbases in geothermische grotten
De Fuhrer stopte op basis 211 op weg naar Argentinië
Het Thule Geheim Genootschap
De eerste ontdekkingsreizigers naar Antarctica
De Piris Ries kaart 1513
Kapitein James Cook 1773
De Vrijmetselaars
Admiraal Richard E. Byrd
Wist u dat Byrd 3 keer naar Antarctica is gereisd
Operatie Highjump 1946 was zijn laatste bezoek
er 91 vulkanen op Antarctica onder die ijskap liggen
Admiral Richard Byrd ⚓ Secret North Pole Operation Highjump Antarctic Expedition Documentary
Admiral Byrd ★ Hollow Earth Operation HighJump ✦ Antarctic Expedition 1947 Documentary 1
Admiral Byrd ★ Hollow Earth Operation HighJump ✦ Antarctic Expedition 1947 Documentary 4
Antarctica binnenvallen: Geheime kolonie op de Zuidpool | Robert Sepehr
Operatie Highjump stond onder bevel van vice-admiraal Richard E. Byrd, duurde zes maanden (augustus 1946 – februari 1947) en omvatte 4.700 bewapende manschappen, dertien schepen en drieëndertig vliegtuigen. Nog steeds geclassificeerd en officieel het United States Navy Antarctic Developments Program genoemd, was hun heimelijke missie het opsporen en vernietigen van een vermeende ondergrondse Zuidpoolkolonie, gesticht door Duitsland, voor en tijdens WO2, die niet alleen duizenden wetenschappers herbergde in een semi-geheime afgelegen basis, maar ook vrije energietechnologie en geavanceerde voortstuwingsvaartuigen (UFO’s).
Duitsland stuurde in 1938 een marine-expeditie naar Nieuw-Zwaben in Antarctica (Duits: Neuschwabenland) en ontdekte uitgestrekte ijsvrije gebieden met warme zoetwatermeren, enorme onderaardse grottenstelsels, warmwaterbronnen en tekenen van vegetatie. Ze begonnen met de bouw van een geheime ondergrondse militaire basis onder het ijs en deden onderzoek naar geavanceerde aandrijvingstechnologie en schotelvormige vliegtuigen op basis van alternatieve vrije energie.
De Antarctische Duitsers waren in staat hun ruimtevaartuigen veel eerder te ontwikkelen dan alles wat de V.S. bezaten, en versloegen een grootscheepse militaire aanval na WO2 door geallieerde troepen in 1946, geleid door Admiraal Richard Byrd die zich terugtrok na aanzienlijke schade en slachtoffers te hebben geleden in Operatie Highjump, die nog steeds als Top Secret wordt geclassificeerd.
Volgens bepaalde boeddhistische en hindoeïstische tradities verbinden geheime tunnels Tibet met een onderaards paradijs, en zij noemen deze legendarische onderwereld Agartha of Shambhala. Mythologieën over de gehele wereld, van Zuid-Amerika tot de Noordpool, beschrijven talrijke ingangen tot deze legendarische innerlijke koninkrijken. Vele occulte organisaties, esoterische auteurs en geheime genootschappen sluiten zich aan bij deze mythen en legenden van onderaardse bewoners, die de overblijfselen zijn van antediluviaanse beschavingen, die in massieve holle spelonken in het binnenste van de aarde wonen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s