Bestorming Capitool, 6 januari 2021

De bestorming van het Capitool in de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C., door naar schatting 2000 tot 2500 fervente aanhangers van de Republikeinse Amerikaanse president, Donald Trump, vond plaats op 6 januari2021. De relschoppers probeerden de formalisering van de verkiezingsoverwinning van DemocraatJoe Biden op gewelddadige wijze te blokkeren. De aanval op het Congres, uniek in de geschiedenis van de VS, werd door wetshandhavingsinstanties zoals de FBI bestempeld als binnenlands terrorisme en door vele politieke waarnemers beoordeeld als een poging tot een staatsgreep.

J6TRUTH: The truth about january 6th, documentary

REMINDER: De enige mensen die stierven op 6 januari in het Capitool waren aanhangers van president Trump.
✝️Rosanne Boyland (onbekend)
✝️Kevin Greeson (hartaanval)
✝️Benjamin Phillips (beroerte)
✝️Ashli Babbitt (neergeschoten door de politie)
✝️Brian Sicknick (onbekend)
Tucker Carlson’s Monoloog over de onbeantwoorde vragen met betrekking tot 6 januari inclusief de tragische dood van Ashli Babbitt & agent Brian Sicknick. Tucker bespreekt het recente Revolver News stuk dat enkele van deze vragen analyseert…

NOOIT VERGETEN: De politie van het Capitool vergastte en sloeg Trump-aanhangster Rosanne Boyland tot ze stierf — daarna cremeerde de regering haar lichaam zodat haar familie haar bloederige wonden niet kon zien
Deze video is opgedoken waarop te zien is dat Rosanne Boyland op 6 januari door USCP-agenten met een stok is geslagen terwijl ze levenloos op de grond lag.
De familie van Boyland heeft geen volledig autopsierapport gekregen van de lijkschouwer in DC en het Ministerie van Justitie.
Whitness nr. 3 “Dus de regering je kan vermoorden. Liegen over de oorzaak van je dood, het in de doofpot stoppen. Zeggen dat je bent gestorven omdat je een meth-hoofd bent, wat ze met Rosanne Boyland hebben gedaan. Dan kunnen ze de persoon die deze persoon heeft vermoord als een held verheerlijken.”
FBI agent working for Biden’s Farma-Fascistic Regime destroying Capitol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s