Sociale experimenten

Een sociaal experiment is een soort psychologisch of sociologisch onderzoek om de reacties van mensen op bepaalde situaties of gebeurtenissen te testen. Het experiment berust uitsluitend op een bepaalde sociale benadering wanneer de belangrijkste bron van informatie mensen zijn met hun kennis en standpunt

Dit is een sociaal experiment.
Het is BIZZARE dat niemand iets doet! Niet alleen heeft niemand een oogje dichtgeknepen, ze hebben zelfs niet de moeite genomen om de politie te bellen.
De fluoride werkt zeker.
nu wordt het gevraagd: maar omdat veel mensen geregeld op hun telefoon zitten… in een fractie van een seconde…
Dit is een ontvoerings sociaal experiment. zou je ingrijpen of niet?
Man houdt bordje met alleen gevaccineerden buiten een Britse supermarkt vast (sociaal experiment) Mensen tonen actief bewijs van vaccinatie! Het laat echt zien hoe volgzaam mensen zijn tegenover een man aan een deur in een high vis vest. Over een paar maanden wordt dit realiteit in het VK; het is al realiteit in veel landen zoals Frankrijk en Bulgarije
INSANE! Sociaal Experiment op de Londense metro. Alleen gevaccineerde rijtuigen.
Luxemburg/Europa 🤡🌎 Dit alles is letterlijk het grootste sociale experiment in de geschiedenis van de mensheid. Het is zo triest om te zien welke weg de wereld is ingeslagen.
Dit gaat niet over wetenschap. Dit is gedragswetenschap. Ze plaatsen deze op je dagelijkse pad om mensen onder druk te zetten met deze visuals dag in dag uit en ze te beschamen. Het is echt bizar en slecht. Ik ben niet gevaccineerd en ik ben er trots op. Steek die sociale druk maar in je reet. Ik heb een grote glimlach op mijn gezicht wetende dat ik niet gezakt ben voor de grootste IQ test van de eeuw, gif verkopen als ‘een remedie’ voor iets dat niet bestaat door middel van propaganda.
Ook al is het een sociaal experiment, het is deprimerend hoe iedereen in zijn broek schijt en zich aanpast.
SOCIAAL EXPERIMENT, GEWELDIG OM TE ZIEN HOE AMERIKA BIJ ELKAAR BLIJFT ❤️ ZE ZULLEN NIET WINNEN
Nu willen ze alle Trump-aanhangers ARRESTEREN die gewoon zeggen dat de Democraten de verkiezingen van 2020 hebben gestolen❗️ Door Mark Dice
In een schokkend experiment wordt willekeurige Amerikanen gevraagd of ze een petitie willen tekenen ter ondersteuning van de arrestatie van Trump-aanhangers die geloven dat de Democraten de verkiezingen van 2020 hebben gestolen. Opgenomen in San Diego, Californië.
Mark Dice social experiment just grieved my heart 💔
“Er is geïndoctrineerd om te gehoorzamen.”
Psychologische oorlogsvoering wordt al langer dan we ons kunnen voorstellen op de massa gevoerd. Sociale conformiteit wordt van generatie op generatie doorgegeven zonder zich af te vragen waar die regels vandaan komen, zoals dit experiment goed laat zien. De elitekabaal weet hoe ze de burgers van de maatschappij in de door hen gewenste richting moet sturen.
“Geniet van de kans om een buitenstaander te zijn, want het zijn de buitenstaanders die de wereld veranderen.” – President Trump
Kudde mentaliteit brengt onze soort absoluut nergens & we worden er overal mee op de proef gesteld. Tijd om los te breken. Het is een absolute eer & genoegen om hier te zijn met al jullie “buitenbeentjes” die geboren zijn met een extreem hoge & onnavolgbare frequentie, die de slaapwandelende kudde van een afstand hebben gevolgd, niet uit conformiteit, maar uit plichtsbesef om hen te beschermen & te waken voor schadelijke flanken van de roofzuchtige elite. Niemand in jullie dagelijks leven zal de impact begrijpen die jullie werkelijk hebben in de huidige tijdlijn
Willekeurige vreemdelingen gratis gouden munt van 1 oz of gratis biljet van $20 aanbieden (sociaal experiment). wouw,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s