SB145 registratie zedendelinquenten

Voor het geval je eraan twijfelde dat pedo’s de show runnen. In Californië kan een 21 jarige man nu een 11 jarige jongen neuken. En als de jongen “toestemt” is de 21-jarige geen pedofiel en hoeft hij zich NIET te registreren als zedendelinquent. Sb 145

16-nov-2020 Mr. Wiener, uw wetsvoorstel, SB145, beschermt kindermisbruikers tegen gedwongen registratie als zedendelinquent.
Als moeder van drie kinderen, verdienen ouders te weten wie kinderen misbruikt heeft.
Je bent verachtelijk en hoort niet thuis in een openbaar ambt.

Condreyjr. Dit is de senator die CA SB145 heeft ingediend. Het wetsvoorstel dat zegt dat het geen misdrijf is om seks te hebben met een minderjarige binnen 10 jaar van je leeftijd. Dus een 20 jarige kan seks hebben met een 10 jarige, 15 met een 5 jarige…
zonder registratie van zedendelinquent.
Senator Kamala Harris, de running mate van Joe Biden, heeft de wetgever achter de onlangs aangenomen SB145 gesteund. De critici beschouwen dit wetsvoorstel als een “pro-pedofiel” wetsvoorstel vanwege de versoepelde richtlijnen voor automatische registratie van zedendelinquenten. Dit specifieke wetsvoorstel stelt sommige veroordeelde pedofielen van “bepaalde overtredingen” vrij van verplichte registratie van zedendelinquenten, als de vermeende persoon niet meer dan 10 jaar ouder is dan de minderjarige, en als de leeftijd van de minderjarige tussen 14 en 17 jaar ligt. De voorzittende rechter heeft alle rechten om de uiteindelijke beslissing te nemen.

Voorbereid door het kantoor van senator Wiener, Equality California,
en het kantoor van de officier van justitie van Los Angeles
Wat is SB 145?

Senate Bill 145 maakt een einde aan de anti-LGTBQ discriminerende behandeling van specifieke seksuele daden in Californië met betrekking tot de wet op de zedendelinquentenregistratie. Volgens de Californische wetgeving is het niet automatisch registreerbaar als een volwassene vrijwillig penis-vaginale geslachtsgemeenschap heeft met een minderjarige van 14, 15, 16 of 17 jaar en maximaal 10 jaar ouder is dan de minderjarige. Een rechter kan naar eigen goeddunken beslissen of de verdachte al dan niet in het register van zedendelinquenten wordt opgenomen. Indien de seksuele handeling daarentegen orale seks, anale seks of digitale penetratie is, moet de rechtbank de verdachte in het register van zedendelinquenten inschrijven, ongeacht de feiten van het misdrijf en zelfs in gevallen waarin de openbare aanklager de verdachte niet in het register wil inschrijven. Dit onderscheid in de wet is irrationeel en discriminerend voor LGBTQ-jongeren. SB 1

❌Mythe ✅ Feit
❌SB 145 is een marginaal wetsvoorstel dat alleen door uiterst links wordt gesteund.
✅ SB 145 wordt gesteund door rechtshandhavingsinstanties, pleitbezorgers van overlevenden en burgerrechtengroeperingen. Het wetsvoorstel wordt mede gesteund door de officieren van justitie van Los Angeles en Equality California. Het wordt ook gesteund door de California Coalition Against Sexual Assault, de California Police Chiefs Association, de California District Attorneys Association, de Anti-Defamation League, de Human Rights Campaign, de ACLU, en Children Now.

❌SB 145 zal het register van zedendelinquenten verzwakken.
✅ SB 145 zal het register versterken. Op dit moment verspilt de rechtshandhaving middelen aan het controleren van 18-jarigen die seks hebben gehad met hun 17-jarige vriendje of vriendinnetje van de middelbare school – dat is verkeerd. Het register is niet in het leven geroepen als straf voor welke overtreding dan ook, maar als instrument voor de rechtshandhaving om toekomstige zedendelicten op te lossen door overtreders uit het verleden op te sporen die het risico lopen opnieuw te worden veroordeeld. Omdat voor deze kleine overtredingen registratie verplicht is en registratie niet vrij, is het register zelf zo overbelast dat het een onwerkbaar en nutteloos instrument is geworden voor de rechtshandhaving om roofdieren op te sporen en toekomstige misdaden op te lossen.

❌SB 145 legaliseert seks met minderjarigen/pedofilie.
✅ SB 145 legaliseert of verzwakt NIET de straffen voor welk gedrag dan ook. Deze overtredingen blijven misdrijven die bij wet strafbaar zijn en een rechter kan nog steeds KIEZEN om de oudere partij in het register op te nemen als de zaak daar aanleiding toe geeft. Net zoals een rechter kan doen met een strafbaar feit met betrekking tot penis-vaginale geslachtsgemeenschap.

❌SB 145 is van toepassing op jongeren onder de 14 jaar.
✅ Dit wetsvoorstel is alleen van toepassing op jongeren van 14, 15, 16 of 17 jaar en iedereen binnen een leeftijdsbereik van 10 jaar. De overgrote, overgrote meerderheid van de gevallen waarin een rechter kan besluiten iemand NIET in het register op te nemen, zullen gevallen zijn waarin de leeftijdsgrenzen dicht bij elkaar liggen (zoals een 17-jarig en 18-jarig stel). Uiteindelijk zal een rechter de volledige vrijheid hebben om iemand op de lijst te plaatsen, en een aanklager kan het vragen.

❌SB 145 beschermt verkrachters.
✅ SB 145 is alleen van toepassing op vrijwillige seks. Het is niet van toepassing in gevallen waarin een van de partijen van mening is dat het seksuele contact niet vrijwillig was of dat het gedrag roofzuchtig was. Daarom steunen pleitbezorgers van overlevenden en groepen zoals de California Coalition Against Sexual Assault SB 145 en hebben zij ondubbelzinnig verklaard dat het aantal gevallen van seksueel misbruik of aanranding niet zal toenemen.

❌SB 145 verandert de leeftijd van toestemming en vergoelijkt dit gedrag. Het zal 24-jarigen toestaan om te azen op 14-jarigen.
✅ De leeftijd van toestemming blijft ongewijzigd. Onder de huidige wetgeving is het ILLEGAAL voor iemand boven de 18 om seks te hebben met een 14, 15, 16 of 17 jarige. Dit blijft ILLEGAAL onder SB 145 en is strafbaar. De enige verandering is dat een rechter kan beslissen, wanneer het seksueel contact oraal, anaal of digitaal is, of de oudere partij al dan niet in het register van zedendelinquenten moet worden opgenomen – als het koppel bijna even oud is en het gedrag vrijwillig was. Rechtbanken hebben al dezelfde discretionaire bevoegdheid wanneer het gaat om penile-vaginale seks.

Senator Scott Wiener

Plaats een reactie