Deel hier uw ervaringen met ons…

Ten tijde van de Plandemie zijn er veel bijzonderheden aan het licht gekomen, inmiddels zijn veel zaken inzichtelijk aan het worden.
Graag horen we ook van u (in een reactie), wat uw ervaringen zijn…
Bent u wel/niet gevaccineerd en wat zijn de gevolgen voor u en/of uw omgeving (geweest)?

Alvast dank.

13 gedachten over “Deel hier uw ervaringen met ons…”

 1. sinds 2018 ben ik erachter dat t de bedoeling was dat nederland een soort of helemaal t chinese systeem zouden krijgen,daarvoor was ik woest toen t referendum werd afgeschaft,en woest dat we de klote euro kregen! ik ben vaccinatie vrij,mijn volwassen zoon ook, mijn dochter en schoonfamilie zijn wel gevakst. zij test zich regelmatig,omdst er weer iemand aan die kant positief is getest. ik ga bij t gezinnetje op bezoek, om mijn enige kleinzoon te zien. ikmkrijg er ook geen kleinkinderen bij,mijn zoon heeft bewust voor geen kinderen gekozen,mijn dochter is getrouwd met een man met dwerggroei. mijn kleizoon heeft t niet,zij willen t dus bij 1 kind laten. ik kan t ongeveer 2 uurtjes volhouden, bij hun, omdat ik erg op moet letten wat ik zeg.ik vind t zo erg dat ze niet zien wat er aan de hand is, ik heb er laatst wel t filmpje van karrie mullis heengestuurd over de niet werkende pcr test. ben benieuwd of t inzicht gaat geven. en na 9 jaar een relatie hebben ,kreeg ik eind 2020 van mijn nu ex vriend t stempeltje complotdenker. ik ben a la minuut weggegaan, ik zei verbrand mijn spullen die er nog liggen maar in de heksenketel! deed ie niet, ik heb ze 3 weken later opgehaald. veel vrienden dus nu kwijt geraakt, maar ja t is wat t is! ik houd moed,heb steun aan mijn zoon, dus we zien wel wat de uitkomst gaat worden!

  Like

  1. Je bent niet alleen! We moeten door ook zonder hen. Accepterend hun eigen onwetende pad hoe erg dat ook is. Hou moed! Met fijne groet Marynka

   Like

 2. Hallo allemaal

  Mijn man heeft zich laten vaccineren omdat hij ivm de QR code dacht voor een dichte deur komen te staan bij de winkels.
  Sinds die tijd heeft hij migraine en evenwichtsstoornissen. Wij dragen een beklap onder de neus omdat A mijn man een bijzonder kort lontje heeft en agressief kan reageren en B ik totaal geen zin heb in zinloze discussies met schapen.

  Ik heb me niet laten vaccineren. Laatst waren we beiden ontzettend beroerd maar geen koorts. Geen test gedaan omdat die niks zegt. Ik was iets eerder opgeknapt dan hij.

  Hij gaat trouwens niet de booster halen.

  Like

 3. Beste allemaal
  Ben 74, niet geprikt,nooit getest,nooit mondluier.
  In 2020 is mijn man gestorven,door de maatregelen. Hij had kanker, maar heren doktoren hadden geen tijd, want cojona hè? Hij had “maar kanker.
  Na maanden bellen mailen,etc. hadden ze tijd voor hem, maar het was te laat, ivm uitzaaiingen. Hij overleed.
  Mijn broer heeft 2 x pfeizer laten prikken, doodziek was hij, toen de booster er achter aan. Nu heeft hij een lekkende hartklep en heeft een catheter. Hij is ecbt op randje na dood. Huisarts gebeld, moest maar paracetamol nemen. Ik heb in mijn hart al afscheid genomen. Een vriendje van mijn kleinkind, heeft na het dansen met jansen prik, een week in het ziekenhuis gelegen. Komt nooit meer goed met hem. Schoonzus is gevallen,na prik van pfeizer. Duizelig en overal pijn.
  Dit is mijn verhaal.
  Zelf neem ik vitaminus,en heb reguluere medicatie afgebouwd. Klop het af, sinds 2 jaar nog niet verkouden geweest. Heb onderliggende kwalen, maar voel me toch goed.
  Veel gezondheid allemaal.
  Oma van 74.

  Like

 4. Vorig jaar heeft mijn moeder(88)zich uit angst laten vaxxen.na 1e prik febr stond ze na paar dgn onder een vreemde witte huiduitslag, waar ze erg veel last v had.dokter zei: kan stress zijn!nog nooit eerder gezien bij haar.na 2e prik op 1 april(!) kreeg ze vrij snel haar 1e tia.geen blijvende schade en ook geen oorzaak.ik opperde toen al door de prikken.inmiddels zijn we 7 tia’s verder,geen zichtbare schade wel emotioneel een zware tijd gehad!ambu personeel en zelfs neuroloog zegt pfizer gehad?de booster wil ze zeker niet meer

  Like

 5. in 2020 net voor de PLANDEMIE grieperig geweest en geen vaccinatie gehad,toen niks meer tot dit jaar klein beetje keelpijn de moeite niet om over te praten,ook nooits getest en verder geen last gehad,wat een gemak is het dat je dan niks hoeft te doen en geen afspraken hoeft te maken bij de GGD en buiten in de kou staan voor een gifprikkie,uitgeschreven bij het criminele RIVM en geen post van deze gasten meer,verder leven effe niet in de restaurants en op vakantie maar mijn tijd komt nog wel van het genieten,2021 waardeloos jaar wat dat betreft maar voor gezondheid graag ervoor over

  Like

 6. Ben niet geprikt of getest en laat dat zeker niet doen. Ik ben ook mantelzorger van mijn moeder (85) in verzorgingshuis. Heb geen toestemming gegeven voor prikken ook geen griepprik. Ze zit op afdeling met 13 bewoners allen geprikt. Iedereen is ziek geweest en in afzondering. Toen werd ik gebeld of mijn moeder gewoon tussen de bewoners mocht, want zij is niet gevac. En de bewoners konden niet meer op hun kamer blijven. Of dat ik vond dat mijn moeder afgezonderd moest worden. Ik zei jullie mogen niet discrimineren en mijn moeder is een vrij mens die mag gaan en staan waar zij wil. Zij heeft nergens last van gehad!!!! Roept dat geen vragen op bij de verzorging??? Ik werk zelf iedere dag met geprikte cliënten, merk zelf nergens iets van. Hoor nu wel veel twijfel over wat het nut is geweest. Maar ook zijn de mensen zo bang gemaakt. Ze weten trouwens dat ik niet geprikt ben, maar voor hen is het geen probleem. Ik heb 3 kinderen, mijn dochter,schoonzoon,kleinzoontje niet geprikt. Mijn andere 2 zonen wel onder invloed van hun partners. Maakt mij ook verdrietig, hoe kan de wereld hiervan herstellen?

  Like

 7. Mijn man en ik doen nergens aan mee! Nooit gedaan en gaat nooit gebeuren. Vrienden, volwassen kids, schoonzus, zwager en iedereen die Zij kennen, allemaal blijven ze braaf meedoen en minimaal 2x geprikt. Mijn zus, zwager niet, zijn ook wakker vanaf het begin. Mijn man en drie dagen later ik in maart 2020 covid/zware griep. Toen werd er nog niet getest, dat “mocht” volgens onze (omgekochte) huisarts alleen als je halfdood was. Oom en kennis in ziekenhuis overleden aan covid. We weten wat dat betekent: fout protocol, dus vermoord. En bij mijn man op school (havo/atheneum, 1500 leerlingen) is hij de enige die vanaf het begin geen mondkapje draagt. Merendeel 2 of 3 prikken en ze lopen te hevig te hoesten zo over de bureaus heen. Vanaf december is dit na de booster. Vorige week was mijn man ziek thuis met griep/hoesten. Buren met twee kids, 15 en 17, min. 2x geprikt. Liepen ook lang te hoesten. Denk ook de booster gehaald, pas hadden moeder en dochter “omicron”, quarantaine, maar was slechts lichte verkoudheid. Pfff, heel verhaal geworden. 🙃

  Like

 8. Gisteravond kregen wij het bericht dat mijn zwager afgelopen zondag “ineens” minder kon zien. Hij heeft de eerste twee prikken ergens in mei-augustus 2021 gehad. Hij was niet van plan om de booster te nemen, maar had wel QR-code nodig voor zijn hobbie. Hij is nooit getest.

  Dinsdag is hij naar de huisarts gegaan en toen werd alles met spoed in gang gezet.
  De huisarts was bang voor netvliesloslating. Binnen 2 uur tijd bij de oogarts verschillende onderzoeken, oct scan en bloedafname. 

  Uit het onderzoek kwam dat hij een bloedpropje heeft in een vat van de oogzenuw. NAION is de naam van de aandoening. 
  Een infarct in het vat van de oogzenuw. 

  Woensdag nog een gezichtsveld onderzoek en daaruit bleek dat hij 1/3 van zijn gezichtsveld kwijt is. Gelukkig aan de bovenkant van het oog. Helaas is hier niets aan te doen, het blijft zo, maar volgens de artsen wordt het niet erger. 

  Like

 9. Voor iedereen met ‘vaccinatie spijt’ kan ik aanraden om onderzoek te doen naar MMS (Miracle Mineral Solution) van Jim Humble. Ook voor ongevaccineerde is dit een aanrader. Deze solution ontgiftigd je lichaam van alles wat er niet in thuishoort. Benieuwd naar jullie ervaringen!

  Like

  1. Goedemiddag Bram, ik ben er meteen even ingedoken, mocht je nog aanvullingen hebben, of ervaringen, laat het gerust weten. Bedankt

   Like

 10. Aanvulling bij vorig bericht:

  MMS ontgift niet alleen. Het stelt het lichaam in staat ziektes (zoals vele soorten kanker bijv.) te genezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s