Thuisbezorgd

Just Eat Takeaway, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl, is een Nederlands bedrijf dat websites exploiteert voor het bestellen van maaltijden. Het bedrijf is in 2000 opgericht door de toen 21-jarige Enschedese student Jitse Groen. De naam van de eerste website is een van vele, die vallen onder Takeaway.com, dat een aantal soortgelijke websites in andere landen onderhoudt en een bijbehorende portaalsite. Na 2015 is het bedrijf zowel door autonome groei als door overnames (Lieferando.de en Just Eat) sterk gegroeid. Het hoofdkantoor van Takeaway.com is begin 2016 verhuisd van Utrecht naar het Amsterdamse Oosterdokseiland.

Steun de mensen uit Oekraïne. Einddatum: 31-03-2022 Over deze aanbieding: Steun diegenen die geraakt worden door de humanitaire crisis in Oekraïne door 75 van je loyaliteitspunten te doneren. In ruil daarvoor doneert Thuisbezorgd.nl in jouw naam € 5,- aan onze noodhulp partner – tot aan € 100.000 wereldwijd. Je ontvangt een code als bevestiging van jouw donatie. Deze code hoeft niet ingevuld te worden op de website, wij zorgen voor de rest. Bij voorbaat dank voor je donatie!
06-okt-2021 De winnaar van de Gouden Groeier 2021 is het snelst groeiende bedrijf van Nederland! De award, een initiatief van Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit, werd op 6 oktober in Rotterdam uitgereikt door oud-winnaar Jitse Groen van Takeaway.com!
Koningin Máxima reikte in 2018 ‘de Gouden Groeier’ uit aan Jitse Groen. Nlgroeit is een platform dat ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf ondersteunt bij het realiseren van hun groeiambities
De gouden groeier.

Wie zijn wij?

Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway.com, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Sinds de start van ons bedrijf in 2000, zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. Momenteel zijn in Nederland meer dan ± 7500 bezorgrestaurants bij ons aangesloten en verwerken we meer dan 1.000.000 bestellingen per maand. We werken samen met grote ketens en bekende bedrijven in de branche, zoals Domino’s Pizza, New York Pizza, Spare Rib Express, Coca-Cola, Heineken en Ben & Jerry’s.

Onze belangrijkste kenmerken:

Het grootste aanbod van bezorgrestaurants door heel Nederland

Met ± 7500 aangesloten bezorgrestaurants door heel Nederland hebben wij de meest uitgebreide dekking. Is er in jouw wijk toch nog geen aanbod? Klik hier om jouw favoriete bezorgrestaurant bij ons aan te melden, en wij maken er werk van!

Een vernieuwende en gebruiksvriendelijke website: eten bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Via 4 eenvoudige stappen heb je zo je maaltijd besteld. Simpel en snel. Wil je toch meer opties, zoals het markeren van jouw favoriete bezorgrestaurant of het toevoegen van meerdere bezorgadressen? Maak dan eenvoudig een account aan.

Eten bestellen, waar je ook bent

Thuis, op het werk of onderweg? Waar je ook bent, je kunt altijd bestellen via onze mobiele site en onze mobiele apps (iPhone en Android).

Je bestelling volgen tot aan de deur

Volg de status van je bestelling op de voet met onze Food Tracker ®, bij alle restaurants die met onze eigen ontwikkelde software werken. Je kan de restaurants herkennen aan het Food Tracker®werkneme logo:

Een uitstekende klantenservice

Thuisbezorgd.nl heeft een uitstekende klantenservice, die direct reageert op al je vragen tussen 10:00 en 23:00 uur (voor zowel consumenten als bezorgrestaurants).

Takeaway.com

Takeaway.com is de naam die alle internationale bedrijfsactiviteiten van ons bedrijf dekt. Op al onze websites vind je in totaal meer dan 28.000 bezorgrestaurants. We zijn actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Polen, Vietnam, Portugal en Luxemburg.
Als intermediair tussen consumenten en bezorgrestaurants zorgen wij ervoor dat online eten bestellen toegankelijk wordt voor iedereen, klant of bezorgrestaurant. Wij zien het als onze taak om de beste eten-bestelsite ter wereld te ontwikkelen en onderhouden, en om bestellingen zo snel en betrouwbaar mogelijk door te geven van de klant naar het bezorgrestaurant.
Takeaway.com investeert veel tijd in de ontwikkeling van haar websites, mobiele applicaties, bestelsystemen en andere technieken.

Doel en visie

Wij zien het als ons doel om online eten bestellen zo snel, makkelijk en betrouwbaar mogelijk aan te bieden aan consumenten en bezorgrestaurants. Door onze website simpel en overzichtelijk te houden bestel je met enkele kliks een heerlijke maaltijd, die bij jou aan huis bezorgd wordt.
Daarnaast willen wij het bestelproces voor bezorgrestaurants ook zo makkelijk mogelijk houden. Wij verzorgen het gehele proces van het online plaatsen van de menukaart tot het doorsturen van de bestellingen via die methode die je als restaurant het beste uitkomt. Ook bieden wij gratis merchandise van Thuisbezorgd.nl aan, en profiteer je als restaurant direct mee van al onze marketingactiviteiten op TV, radio, dagbladen en online.

Geschiedenis

Het idee van Thuisbezorgd.nl vond zijn oorsprong in 1999 tijdens een familiefeestje in een klein dorp in Nederland. Directeur Jitse Groen wilde toen een maaltijd bestellen en dacht via internet wel bezorgrestaurants te kunnen vinden. Het enige dat echter op internet te vinden was, waren restaurants uit Amsterdam. Zo werd het idee voor Thuisbezorgd.nl geboren, en de volgende dag was de domeinnaam Thuisbezorgd.nl geregistreerd
In het jaar 2000 werd de site gelanceerd, waarbij de insteek aanvankelijk breder was dan het aanbieden van online eten bestellen. Sinds de komst van het breedbandinternet in 2003 maakte het bedrijf een enorme groei door en in 2005 werd de eerste concurrerende site opgekocht, Pizzaweb.nl. Vanaf 2007 ging Thuisbezorgd.nl ook internationaal uitbreiden met websites in Duitsland, Groot-Brittannië, België, Oostenrijk, Frankrijk, Polen, Portugal en Vietnam. Om internationaal onder één naam verder te gaan werd eerst gekozen voor de naam Citymeal, maar in 2009 is besloten verder te gaan onder de pakkende domeinnaam Takeaway.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s