Onzichtbaarheidsschild

Hyperstealth Corp. onthult gepatenteerd onzichtbaarheidsmanteltje
PERSBERICHT PR Newswire 8 okt. 2019
Hyperstealth Biotechnology Corp. kondigt hun vier patentaanvragen aan die allemaal gerelateerd zijn aan hun Quantum Stealth (Light Bending Material), ook wel bekend als de Invisibility Cloak.
De informatie binnen de vier patenten is vrijgegeven door Hyperstealth Biotechnology Corp. met meer dan 100 minuten aan video’s waarin de prototype materialen worden gedemonstreerd. Deze video’s zijn direct te bekijken vanaf hun website www.hyperstealth.com.
Guy Cramer, President/CEO van Hyperstealth, is ook de uitvinder van de vier octrooiaanvragen.
De eerste patentaanvraag is Quantum Stealth, licht buigend materiaal. Echte onzichtbaarheid werd door de meeste natuurkundigen voor onmogelijk gehouden. Het materiaal verbergt niet alleen een doelwit in het zichtbare spectrum, maar Guy toont aan dat het ook buigt in het ultraviolet, infrarood en kortegolf infrarood terwijl het het thermische spectrum blokkeert, waardoor het een echte “breedband onzichtbaarheidsmantel” is.
Er is geen stroombron. Hij is flinterdun en niet duur. Het kan een persoon, een voertuig, een schip, ruimtevaartuigen en gebouwen verbergen. Het octrooi bespreekt 13 versies van het materiaal en het octrooi laat nog veel meer configuraties toe. Eén stuk Quantum Stealth kan werken in elke omgeving, in elk seizoen op elk moment van de dag of de nacht, iets waar geen enkele andere camouflage toe in staat is.
De tweede octrooiaanvraag is een nieuwe “Zonnepaneelversterker” die gebruik maakt van hetzelfde lensmateriaal dat een sleutelcomponent is van alle vier de octrooien. Het is aangetoond dat het meer dan driemaal de opbrengst levert van een gelijkwaardig dunne-film controlepaneel en bijna driemaal die van een monokristallijn paneel.
Guy was in staat om de maximale gespecificeerde output, bepaald door de fabrikanten op de drie belangrijkste paneeltypes; dunne film, monokristallijne en polykristallijne panelen, ver te overtreffen. De maximale opbrengst wordt bepaald door de hoeveelheid zonnestraling die beschikbaar is op de evenaar om 12 uur ’s middags op een heldere dag. Guy’s tests zijn uitgevoerd in de buurt van Vancouver, Canada, waar slechts 1/3 van de zonnestraling beschikbaar is in vergelijking met de evenaar. Dit betekent dat hogere breedtegraden met weinig zonnestraling nu net zo goed geschikt kunnen zijn voor zonnepanelen als op lagere breedtegraden.
De derde octrooiaanvraag heet eenvoudigweg “Display System”, maar het is in staat holografische beelden te produceren door toevoeging van een projector met stroomvoorziening. Het holodeck uit Star Trek is een stap dichterbij. Het octrooibureau heeft deze octrooiaanvraag al beoordeeld.
De vierde octrooiaanvraag is Laserverstrooiing, Afwijking & Manipulatie: In de video’s demonstreert Guy het splitsen van een enkele laser in meer dan 3.888.000 kleinere lasers. Wat kun je met zoveel lasers doen? Je kunt ze toevoegen aan een LIDAR-systeem (Lasers die zich gedragen als Radars), dat meestal gebruik maakt van één laser, een draaiende spiegel en een optische ontvanger om de omgeving te bepalen. Deze zijn te vinden op de nieuwe zelfrijdende auto’s, meestal gemonteerd op het dak en ronddraaiend. De uitbreiding van één laser tot miljoenen zou een ultrahoge resolutie op veel grotere afstanden mogelijk moeten maken, waardoor de computers gevaarlijke omstandigheden of objecten veel sneller kunnen bepalen, zodat zowel het voertuig als voetgangers en dieren in de buurt van wegen veel veiliger kunnen doorkruisen.
Dit zou ook het opsporen en volgen van vliegtuigen mogelijk kunnen maken en zou werken op conventionele of stealth-vliegtuigen vanaf grote afstanden. Het slagveld kan worden geveegd door dit nieuwe multi-miljoenen laser LIDAR systeem waardoor ongekende details van alle tegenstanders soldaten en apparatuur, ongeacht hun camouflage of camouflage netten.

De onzichtbare manteltechnologie bestaat al meer dan 3 decennia, mogelijk meer. Het wordt al heel lang gebruikt in wereldwijde militaire en inlichtingendiensten. Ze hebben bijna alles verhuld, inclusief voertuigen, tanks en zelfs vliegtuigen.
Quantum Stealth “onzichtbaarheidsmantel” kan mensen en hele gebouwen verbergen
Oude technologie, maar veel mensen hebben dit nog nooit gezien.
Een verdwijnende jet wordt onzichtbaar!? Wat denk je?
Als de verborgen technologieën… van vele decennia geleden…
ongelooflijk zijn voor mensen vandaag, wat zouden mensen dan denken over…
de huidige verborgen technologieën… van vandaag?

Eén gedachte over “Onzichtbaarheidsschild”

  1. Wow ik leer nog steeds elke dag en ik dacht dat ik bij de wakkeren onder ons verkeerde. Voor te stellen wat de 80% slaapkoppen v tsunami over zich heen gaan krijgen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s