[S]election

World Premier July 16th 2022

Is 2020 gestolen? Het zit dieper dan dat.
Je hebt wel eens horen zeggen: “Zij die stemmen beslissen niets. Degenen die de stemmen tellen beslissen alles.”
Hoe zit het met degenen die de stemmen coderen?
Wat als onze leiders niet door ons worden gekozen, maar in plaats daarvan… geselecteerd?
[S]ELECTION CODE volgt de wereldberoemde onderzoeksjournaliste Lara Logan tijdens haar belangrijkste opdracht tot nu toe. Al meer dan 35 jaar bevindt onderzoeksjournaliste Lara Logan zich in de frontlinies van de dodelijkste conflicten uit de geschiedenis. Maar geen enkele opdracht heeft haar carrière en leven meer in gevaar gebracht dan deze. Haar onderzoek gaat naar het hart van de huidige informatieoorlog en onthult weer een ander facet in de zich steeds ontvouwende saga van verkiezingsfraude, waarbij ze de rol van de machines bij het stelen van onze stemmen laat zien.
De documentaire volgt het verhaal van Tina Peters, de gemeentesecretaris in Mesa Colorado, die een backup maakte van de server van het Dominion Voting System in haar district, om vervolgens te stuiten op bewijzen van manipulatie bij een recente gemeenteraadsverkiezing…. en ook bij de algemene verkiezingen van 2020. Tina’s ontdekking ontketent een kettingreactie die haar leven verandert. En de wereld.
Je zult niet in staat zijn om te ontzien wat je ziet.
We staan op een hoogtepunt in de menselijke geschiedenis. Geven we te veel macht aan technologie – en degenen die het programmeren?
[S]ELECTION CODE is een politieke thriller waarin een geheim wordt onthuld dat zo cruciaal is voor het overleven van Amerika dat het de politieke partijen overstijgt. Het gaat niet om het corrigeren van het verleden. Het gaat over het corrigeren van de toekomst.
Als u [S]ELECTION CODE eenmaal gezien hebt, zult u nooit meer een machine in de buurt van uw stem laten komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s