Rode Kruis Internationaal

Het Rode Kruis is een wereldwijde hulpverleningsorganisatie waarvan de werking in zeven basisbeginselen is gegoten: menslievendheid, neutraliteit, onpartijdigheid, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid. Oprichter: Henri Dunant

Jean Henri Dunant (Genève, 8 mei 1828Heiden, 30 oktober 1910), in zijn latere leven in het Engels Henry Dunant genoemd, was een Zwitsers bankier, oprichter van het Rode Kruis, auteur van het boek Een herinnering aan Solferino en mede-auteur van het YMCA-handvest. Hij ontving de eerste Nobelprijs voor de Vrede in 1901.
Iedere organisatie heeft een logo.
Denk maar eens aan je sportclub, muziekvereniging en je school.
Het internationale Kruis heeft drie logo’s:
het rode kruis, de rode halve maan en het rode kristal.
12-nov-2020 Klimaatverandering is geen probleem van de toekomst:
in veel landen zijn de weerpatronen al aan het veranderen.
Wil je je klasgenoten graag iets vertellen over (Jeugd) Rode Kruis? Gebruik dan de spreekbeurtset die Jeugd Rode Kruis speciaal voor jou heeft ontwikkeld!
Maak kennis met Raf, de Rode Kruis giraf. Kruip op zijn rug en laat je leiden door de wereld van het Rode Kruis. Raf vertelt je alles wat je wil weten over het ontstaan van het Rode Kruis, de werking, het symbool en uiteraard ook over Jeugd Rode Kruis.
In het tweede deel geeft hij je heel wat leuke spreekbeurttips. Een Powerpointsjabloon, foto’s, spelen en knipsels maken van jouw spreekbeurt een pareltje!
Rothshields => red shield => red cross / rode kruis (zoek maar op)
🇷🇺 🇺🇦 🇺🇸 🇬🇧 In de bunker waar de nationalisten werden verdreven en waar de Nationale Garde van Tsjetsjeense afkomst binnenkwam, werd vreemde valuta gevonden in de dozen van het ICRC

Het Rode Kruis Ziekenhuis uit Beverwijk is weer in de rode cijfers gezakt, met een verlies van ruim 300.000 euro in 2015. En meer slecht nieuws: de fiscus wil dat de zorginstelling belasting gaat betalen.

Peter Maurer.
Bij AccidentalResearch noemen ze deze man een Filosemiet, maar als je naar de oorsprong kijkt van zijn naam, dan is hij waarschijnlijk een CrypoJood. (Iemand die zich voor doet als christen of moslim of wat anders, maar thuis gewoon Joods is).
Maurer is de huidige President van het Internationale Comité van het Rode Kruis.
De reden dat AccidentalResearch hem een Filosemiet noemt is omdat hij uit hoofde van zijn functie allerlei dingen doet die Israël heel welgevallig zijn.
Zo zet hij zich heel erg in voor vermiste Israëliërs in de conflicten met de Palestijnen, maar de vele vermiste Palestijnen inclusief kinderen, interesseren de man niet.
Ook heeft hij namens het Rode Kruis zijn verontschuldigingen aangeboden omdat ze tijdens de Tweede Wereldoorlog niet genoeg gedaan zouden hebben om Joden te redden.
Het is natuurlijk ook al heel lang bekend dat het Rode Kruis hoort bij de door de Illuminati gecontroleerde organisaties.

Die Zelensky is net Hitler geworden.
Rode Kruis is corrupt en wordt gebruikt als spaarpot.
Toekomstig onderwerp.
Ziektes gecreëerd door families met macht (UKRAINE BIO LABS ETC) (pop control + pharma miljarden kb).
Denk aan AIDS.
Toekomstig onderwerp.
Relevant.
FLYROTHSFLY
Q

Plaats een reactie