Kevin Annett, MurderbyDecree

Kevin is geboren in Edmonton. Vader van twee kinderen. Hij werd geadopteerd door de Anishinabe Indigenous Nation in Winnipeg in 2004 en kreeg de naam Eagle Strong Voice.

De afgelopen twee jaar is een wereldwijde tirannie van bedrijven op de mensheid neergedaald onder het mom van een in scène gezette volksgezondheidscrisis. Overal liggen de rechtsstaat en de democratie in puin. Een nieuw wereldwijd fascisme heeft verantwoordelijke regeringen afgezet en maakt de vrije mensen op aarde tot slaven. De tijd is gekomen om die tirannie te beëindigen en zelfbesturende samenlevingen te vestigen volgens de vrije wil van het volk!

Miljoenen mensen hebben individuele, heroïsche gevechten geleverd in hun eigen landen om hun vrijheden te verdedigen en de covidale tirannie te weerstaan en ten val te brengen. In elf van deze landen, en in acht geallieerde inheemse naties, hebben patriotten zich nu afgescheiden in nieuwe, soevereine republieken met hun eigen wetgevende vergaderingen, rechtbanken, en burger milities. Zij hebben hun eigen wetten aangenomen en handhaven deze, die covide maatregelen verbieden en die crimineel veroordeelde bedrijfs-, kerk- en regeringsfunctionarissen arresteren.

Deze patriotten gaan nu verder dan defensieve reacties. Ze slaan de handen ineen over de grenzen heen om een internationale federatie van vrije, soevereine mensen op te richten om de wereldwijde Corporatocracy omver te werpen en te vervangen. Die federatie is de Republikeinse Alliantie.

Van 1 tot 4 juli 2022 roept de Alliantie een internationale conferentie bijeen om een emancipatieproclamatie en -handvest uit te vaardigen, en om gezamenlijke acties te plannen om de tirannie af te schaffen en hun landen en hun rijkdommen terug te veroveren voor alle mensen. De republieken die lid zijn van de Alliantie zullen wederzijdse handels- en defensieverdragen sluiten om elkaar te verdedigen tegen het geweld en de criminaliteit van de Corporatocracy en haar marionettenregeringen.

Het eerste deel van de video gaat over de duistere geheimen van Argentinië: Paus Franciscus, zijn relatie met de Nederlandse koningin Máxima Zorreguieta, Zorreguieta’s betrokkenheid bij de Vuile Oorlog, Project Paperclip en de connectie tussen de nazi’s en de Nederlandse royals.
In het tweede deel praat Kevin Annett met Ella Ster, die ontrafelt hoe Europese royals verbonden zijn met de zaak Marc Dutroux, die verband houdt met een groot Europees pedofielennetwerk.
Wat betekent een omgekeerde vlag?
Volgens de vlaggenwet mag de vlag nooit ondersteboven worden gehangen “behalve als een teken van grote nood in gevallen van extreem gevaar voor leven of eigendom”. Typisch zou een vlag dus ondersteboven worden gehangen als symbool dat het land wordt aangevallen,
Kevin Annett in het programma om de wereldwijde bedrijfsovername door de Satanische Cabal te bespreken. Hij deelt hoe het opbouwen van volksgemeenschappen en nieuwe gemeenschappen overal ter wereld ons krachtigste wapen is. Wanneer mensen begrijpen wat het betekent om hun eigen macht en waardigheid op te eisen, zal alles veranderen. Gemeenschappen zullen eindelijk de middelen hebben om voor hun mensen te zorgen zoals onze schepper het bedoeld heeft. Lees meer over Kevin Annett en zijn doorlopende werk op MurderByDecree en RepublicOfKanata
deel 2v2 Kevin Annett in het programma om de aanklachten, aanhoudingsbevelen en premiebetalingen te bespreken die zijn uitgevaardigd voor 75 mensen die zijn veroordeeld voor misdaden tegen de menselijkheid door het Internationale Gerechtshof. We bespreken ook de 3 arrestaties die reeds hebben plaatsgevonden en het feit dat mensen in andere landen de arrestatiebevelen hebben gebruikt om hun eigen arrestaties te verrichten. Tenslotte bespreken we de mentale blokkade die mensen hebben bij het accepteren van hun eigen macht en rechten. U kunt meer te weten komen over Kevin Annett en het Internationaal Gerechtshof op MurderByDecree
deel 1v2 Kevin Annett in het programma om de aanklachten, aanhoudingsbevelen en premiebetalingen te bespreken die zijn uitgevaardigd voor 75 mensen die zijn veroordeeld voor misdaden tegen de menselijkheid door het Internationale Gerechtshof. We bespreken ook de 3 arrestaties die reeds hebben plaatsgevonden en het feit dat mensen in andere landen de arrestatiebevelen hebben gebruikt om hun eigen arrestaties te verrichten. Tenslotte bespreken we de mentale blokkade die mensen hebben bij het accepteren van hun eigen macht en rechten. U kunt meer te weten komen over Kevin Annett en het Internationaal Gerechtshof op MuderByDecree
Het was een onheilige alliantie tussen de katholieke kerk, de koninklijke familie en de Canadese regering om systematisch kinderen te misbruiken en te vermoorden.
Ik ben op de hoogte van het bestaan van de massagraven omdat ik het onderzoek volgde dat geleid werd door Kevin Annett (komt op 8 minuten in beeld) en het opgraven van 215 dode kinderen is een totale rechtvaardiging van zijn werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s