Theo van Gogh

Theodoor van Gogh was een Nederlands regisseur, acteur, scenarioschrijver, columnist, programmamaker en televisiepresentator. Van Gogh werd op 2 november 2004 door Mohammed Bouyeri vermoord in de Linnaeusstraat te Amsterdam.

Theo van Gogh. Zoals je kan zien op de afbeelding, zitten er dus echt 911 dagen tussen
Nou daar gaan we dan….

Levensloop
Van Gogh werd geboren als zoon van Anneke en Johan van Gogh, een ambtenaar van de Binnenlandse Veiligheidsdienst en een achterkleinzoon van de kunsthandelaar Theo van Gogh, de broer van de schilder Vincent van Gogh. Via zijn grootmoeder stamde hij af van de Amsterdamse wethouder Floor Wibaut. Theo groeide op in Wassenaar. Hij werd vernoemd naar de verzetsstrijder Theo van Gogh, de oudere broer van zijn vader. Deze Theo was in de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers gefusilleerd wegens verzetsactiviteiten.
Van Gogh studeerde rechten in Amsterdam met het idee advocaat te worden. Na het afbreken van zijn studie meldde hij zich tweemaal bij de Nederlandse Filmacademie, maar werd beide keren afgewezen. Hij sprokkelde wat geld bij elkaar en maakte in 1982 als autodidact zijn regiedebuut met de speelfilm Luger.
Van Gogh maakte voor de PvdA in 1989 de verkiezingscampagnefilm, waarin lijsttrekker Wim Kok te horen en te zien was. Van Gogh was lid van het Republikeins Genootschap[1] en stemde bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2003 op Ayaan Hirsi Ali. Haar kritiek op de islam werd door hem gesteund. Samen met Hirsi Ali maakte hij de film Submission (uitgezonden in het televisieprogramma Zomergasten), over het verband tussen de manier waarop een deel van de moslims de Koran interpreteert en vrouwenmishandeling.
Van Gogh had een zoon uit een relatie met de actrice Heleen Hartmans.
Click the link … En lees daar verder …

Theo van Gogh
Theodoor van Gogh ( Nederlands: [ˈteːjoː vɑŋ ˈɣɔx] ; [a] 23 juli 1957 – 2 november 2004) was een Nederlandse regisseur en film- en televisieproducent, acteur en auteur. Hij regisseerde Submission: Part 1 , een korte film geschreven door de Somalische schrijver en politicus Ayaan Hirsi Ali , die de behandeling van vrouwen in de islam in sterke bewoordingen bekritiseerde . Op 2 november 2004 werd Van Gogh vermoord door Mohammed Bouyeri , een Nederlands-Marokkaanse islamist die bezwaar maakte tegen de boodschap van de film. De laatste film die Van Gogh vóór zijn moord had voltooid, 06/05 , was een fictieve verkenning van de moord op de Nederlandse politicus Pim Fortuyn(1948-2002). Het werd postuum uitgebracht in december 2004, een maand na de moord op Van Gogh en twee jaar na de moord op Fortuyn.

Het vroege leven
Theo van Gogh werd geboren op 23 juli 1957 in Den Haag , Nederland, aan Anneke en Johan van Gogh. Zijn vader diende bij de Nederlandse geheime dienst ( AIVD , toen nog BVD ). Hij is vernoemd naar zijn oom Theo van vaderskant, die tijdens de Tweede Wereldoorlog als verzetsstrijder werd gevangengenomen en geëxecuteerd . [1] Theo van Gogh was een achterkleinzoon van Theo van Gogh , kunsthandelaar en broer van schilder Vincent van Gogh .
Click the link … En lees daar verder… Deze site kun je vertalen naar het Nederlands, rechts boven in de adres balk …

Theo van Gogh …
Nou luitjes het begint al goed. dit zijn alleen nog maar foto’s van het filmpje, die ik hierbij heb geplaatst ….
We starten met de dag “2 November 2004”
En dit is nog maar de start van alles…

Moet je nou toch eens kijken, als je het niet weet, dan zie je het ook niet ..
En niet vergeten, toen in 2004 wisten we allemaal nog van niks he…
Maar de 33 is netjes getoond, net zoals de rest van het fake programma…
33 = Free Mason – Masonic – Illuminati

Extra NOS Journaal – Moord op Theo van Gogh 02-11-2004
Aangezien Het parool in 2004 een middag krant was, en pas in 2022 een ochtend krant is geworden…
Kan het dus kloppen dat die gozer in het bericht hierboven, een krant in zijn handen had, toen hij in het publiek stond…
Maar ik ben even eerlijk nu …. Ik heb nog steeds mijn twijfels daarover…
3 Pagina’s zijn besteed aan de moordaanslag…
Dus ze hebben hard moeten werken, om alles op tijd af te krijgen en op de juiste tijdstip zoals altijd bezorgd te krijgen
Maar wat laat dit filmpje nog meer zien ??
Ja je ziet het al… Jan Peter Balkenende, laat duidelijk het hand gebaar zien…

Op 2 november 2004 schrok Nederland op van de moord op Theo van Gogh. De omstreden regisseur en columnist had vlak daarvoor een film over de islam uitgebracht, die voor opschudding zorgde.
Drie maanden nadat de korte film uitkwam, werd Van Gogh op de Amsterdamse Linnaeusstraat neergeschoten.
Een tijdlijn van die dag.
Click the link en lees daar verder ….
Maar wat zien we weer 😳Zonnebloemen, en dat op dag 1 al….
We gaan hier later meer van zien 😜

DE LIQUIDATIE VAN THEO VAN GOGH WAS GEFINANCIERD DOOR DE ISLAMITISCHE GEMEENSCHAP IN AMSTERDAM EN GEFACILITEERD DOOR DE OVERHEID – MOHAMMED BOUYERI WAS SLECHTS DE UITVOERDER
De feiten: Twee dagen voor de moord op Theo van Gogh werd er geld in Amsterdam verzameld voor de moordenaar Mohammed Bouyeri.
Er zijn bewijzen van een levende Nederlandse getuige, die zou kunnen bevestigen dat tientallen winkeliers in de Javastraat geld aan Mohammed Bouyeri hebben gegeven.
Daaronder bevond zich de baas van een wasserette, een Pakistaanse man met een zeer opvallende lange baard, die de Engelse nationaliteit bezit en die voor zijn winkel in de Javastraat Mohammed Bouyeri op de hand gekust en een grote stapel geldbiljetten heeft gegeven. Ook een Irakees, een paar winkels verder van die wasserette richting de spoortunnel op de Javastraat, heeft een stapel geldbiljetten aan Mohammed Bouyeri gegeven. Mohammed Bouyeri was gekleed in een wit gewaad versierd met allerlei Arabisch gedoe. (een Arabist Prof. Dr. R. B. heeft verklaard dat deze kleding door uitgekozen moslims gedragen wordt die een moord gaan plegen). Mohammed Bouyeri was tijdens zijn bezoek aan de Javastraat vergezeld door twee forse bodyguards van Arabische afkomst. (Beide heren hebben een aantal dagen na de liquidatie van Theo van Gogh een ontmoeting gehad met een imam in Macdonalds op de Van Zwindenstraat – Dappermarkt.)
Hier is sprake van een liquidatie die gefinancierd werd door honderden islamieten in Amsterdam met donaties aan de gekozen moordenaar Mohammed Bouyeri.
[Publicist en vriend van Theo van Gogh] Theodorus Cornelis Holman was een van de eerste mensen in Nederland die al deze dingen wist. Ook Theo’s compagnon Gijs van de Westerlaken, die ik persoonlijk ken, wist van deze dingen. An hen beiden waren een aantal keren pamfletten gegeven, waarin stond dat de liquidatie van Theo van Gogh gefinancierd was door de islamitische gemeenschap in Amsterdam.
Ongeveer een week na de moord op Theo van Gogh werd door een vrouw, die getrouwd is met een van de belangrijkste BVD (AIVD) ambtenaren, verklaard dat Theodorus Cornelis Holman ook lid van de BVD is. Deze informatie is 100% betrouwbaar.
Het is het daarom ook begrijpelijk dat Theodorus Cornelis Holman de waarheid onder tafel houdt en met dingen in de openbaarheid komt om de waarheid te omzeilen.
Maar hier dienen alleen de belangrijkste feiten bewezen te worden dat Theo van Gogh is geliquideerd in opdracht van de machtigste islamieten in Amsterdam, waar van tevoren massaal geld werd verzameld voor de gekozen moordenaar. En wie is wie maakt hier niet uit.
Feit is dat geld om Theo van Gogh te vermoorden vooruit werd betaald door vele moslims.
Click the link en lees daar verder ….

Theo van Gogh … Slachtoffer
Mohammed Bouyeri … Moordenaar
Wat zijn hun connecties met …
BVD … Binnenlandse Veiligheidsdienst
AIVD … Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst

Obstructie van de rechtsgang – Doofpotcultuur van Justitie c.q. de AIVD verhindert een correcte rechtsgang inzake de moord op Theo van Gogh
Click the link en lees daar verder ….

De AIVD
Op 2 november 2004 werd Theo van Gogh vermoord in Amsterdam. Beschoten door Mohammed B(ouyeri) en daarna met een groot mes de hals afgesneden waarna met een klein mesje een bericht werd achtergelaten op zijn stervende lichaam.
Click the link en lees daar verder ….

Wie vermoordde Theo van Gogh?
Complottheorieën over de moord op Theo van Gogh buitelen tien jaar na dato over elkaar heen. Welke aanwijzingen hebben we voor mededaders en samenzweringen?
Click the link en lees daar verder ….

Martin Vrijland > > november 2, 2014
DE MOORD OP THEO VAN GOGH 2 NOVEMBER 2004 EN DE VRAGEN DIE NOOIT GESTELD ZIJN
Afgelopen vrijdag ben ik op de plek geweest waar Theo van Gogh op 2 november 2004 vermoord werd. Ik wilde de straat zien, de plek voelen en de route lopen die Mohammed Bouyeri na zijn daad gelopen zou hebben. Ik moet u zeggen dat dit erg verhelderend heeft gewerkt.
Click the link en lees daar verder ….

Theo van Gogh een nummer 11 🤔
Een tevreden roker is geen onruststoker
Deze spreuk is al meer dan een eeuw oud. Opvallend genoeg wordt deze spreuk ook geassocieerd met Theo van Gogh. Hij was de hoofdredacteur van De Gezonde Roker.nl (link). Zijn columns zijn nog altijd te lezen op deze website. We kunnen veel van Theo zeggen, maar niet dat hij geen onruststoker zou zijn geweest. En afgaand op zijn lichaamsomvang zag hij er voor mij nou niet heel erg gezond uit, maar dat terzijde.
Deze Pateo Nieuwsbrief gaat voornamelijk over Theo van Gogh. Omdat ik naar alle details kijk kan ik het niet laten om alvast op te merken dat deze naam uit precies 11 letters bestaat.
Click the link en lees daar verder ….

‘Theo van Gogh werd niet vermoord’
Vandaag is het precies 11 jaar geleden dat het treffen tussen Theo van Gogh (1957) en Mohammed B. (1978) plaatsvond in de Amsterdamse Linnaeusstraat. In de officiële versie van dit treffen in de wijk Watergraafsmeer werd Theo door in totaal acht kogels getroffen.
Click the link en lees daar verder ….

Complottheorie: was Theo van Gogh lokaas?
Vanavond gaat op het Nederlands Filmfestival de speelfilm 2/11 – Het Spel van de Wolf in première. De film behandelt de nasleep van de moord op Theo van Gogh. Bleef de AIVD in gebreke?
Click the link en lees daar verder ….

Met dit filmpje is eigenlijk de boel aan het rollen gegaan, of was dit nu net de stap te veel ?? Of kwam het de Elite allemaal net goed uit ??
Theo van Gogh/Ayaan Hirsi Ali: “Submission” pt 1
Click the link …

Hoe de dorpsgek een duivelse spotter werd
De scherpe rand van ironie
Click the link …

Briefje van Jan … Aan Theo van Gogh 05-nov-2021
Beste Theo,
Het gaat er vandaag niet over.
Ze zijn te druk met dat grote klimaatcircus. Met 400 privéjets naar Glasgow gevlogen om (zonder de grootmachten China en Rusland) aan de lippen van een hysterisch Zweeds meisje te hangen dat beweert dat de wereld over twaalf jaar vergaat.
Click the link …

Meer waarheid over, en het verband tussen, de moord op Pim Fortuyn en de moord op Theo van Gogh
Afgelopen week kwam in het nieuws naar buiten dat Volkert van der Graaf binnenkort misschien met proefverlof mag. Meteen begon de discussie tussen de mensen die vinden dat ieder mens gelijke rechten heeft, en de mensen die vinden dat iemand zoals Volkert helemaal geen proefverlof mag, wat de wet ook zegt. Afleiding. Dat is het. Die hele discussie leidt af van het hele Pim Fortuyn verhaal, en wat er precies gebeurd is die 6e mei 2002, en waarom het gebeurd is. Ik doe niet mee aan die afleiding. Ik ben terug in de tijd gedoken, en heb onderzoek gedaan. En toen ik eenmaal in die rabbithole zat, viel ik er steeds dieper in. Want waren de moord op Pim Fortuyn en de moord op Theo van Gogh nu echt losstaande gebeurtenissen, of heeft het én met het ander te maken?
Klik de link

Mohammed Bouyeri
Mohammed Bouyeri (Amsterdam, 8 maart 1978), in de Nederlandse pers vaak aangeduid als Mohammed B., is een Nederlands-Marokkaanse crimineel die een levenslange gevangenisstraf uitzit voor de moord op 2 november 2004 op de cineast en columnist Theo van Gogh.
Click the link en lees daar verder …

Levenslang Mohammed Bouyeri voor moord op Theo van Gogh
Click the link en lees daar verder …

De gevangenisbrieven van Mohammed B.
‘Ik zie weinig geweld tussen de regels’
Click the link en lees daar verder …

Onthullend: brieven openbaar die moordenaar Theo van Gogh vanuit zijn cel schreef
15 jaar na het ombrengen van Theo van Gogh, is moordenaar Mohammed Bouyeri een inspiratiebron en leraar voor een nieuwe generatie jihadisten. “Hij lijkt nog altijd erg graag te willen onderwijzen en te laten zien wat de juiste weg is in het geloof.”
Click the link en lees daar verder …

Al-Qaeda wil moordenaar Theo van Gogh
Mohammed Bouyeri, de moordenaar van Theo van Gogh, moet uitgeruild worden met westerse gijzelaars.
Die oproep hebben jihadisten gedaan aan Al-Qaeda in Noord-Afrika.
Click the link en lees daar verder …

De Hofstadgroep of het Hofstadnetwerk is de naam die door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) aan een groep radicale islamistische jongeren werd gegeven. Van deze jongeren werden er 14 later door het openbaar ministerie verdacht van terroristische activiteiten. De leden van deze groep kwamen geregeld bijeen in het Amsterdamse huis van Mohammed Bouyeri, de moordenaar van Theo van Gogh.
Click the link …

Journalist naar Raad van State om afluistertapes Hofstadgroep
De Leidse journalist Peter Wierenga wil meer inzage in de afluistertapes en documenten over de Haagse Hofstadgroep. Hij stapt ervoor naar de Raad van State. Wierenga wil de tapes beluisteren en documenten inzien omdat hij meer wil weten over gesprekken die inlichtingendienst AIVD afluisterde in de periode voor de moord op columnist en filmmaker Theo van Gogh. Deze werd in 2004 op straat vermoord door Mohammed B., die banden had met het terroristische Haagse netwerk.
Click the link …

Soumaya Sahla
Soumaya Sahla (Den Haag, 5 juli 1983)[1] is een deradicaliseringsexpert en voormalig lid van de Hofstadgroep.
Click the link …

Soumaya Sahla legt functie bij VVD neer: ‘Ik blijf lid van de VVD, maar commotie zit in de weg’
Als voormalig en veroordeeld lid van de terroristische organisatie Hofstadgroep adviseerde ze sinds 2011 de VVD, nadat zij zelf het moslimfundamentalisme had afgezworen.
Click the link …

Politieagente: ‘Ik wilde Mohammed B. helemaal kapotschieten. Maar het lukte me niet’
Yvonne > Dat was ook niet de bedoeling whahaha 🤣🤣🤣
Als politieagent het doelwit zijn van een terrorist. Een Amsterdamse politieagente gebeurde het. Zij kwam in 2004 oog in oog met Mohammed B. te staan, nadat hij Theo van Gogh had vermoord. Omdat ze door deze gebeurtenis PTSS opliep, ging haar droom van een loopbaan als politievrouw in rook op.
Click the link en lees daar verder …

De uitvaart van Theo van Gogh
Yvonne > Ik heb verder bijna niks kunnen vinden over de uitvaart…
Geen foto’s van de kist, niks ….

AMSTERDAM – Op de de begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam is de crematieplechtigheid voor Theo van Gogh gehouden. Familie en vrienden namen in besloten kring afscheid van de vermoorde cineast. Ze konden aan het einde van de bijeenkomst langs de kist van Van Gogh lopen. De ceremonie duurde precies een uur. Na afloop dronken de genodigden een glas rode wijn.
Click the link … En lees daar verder

Monument Theo van Gogh
Yvonne > Gossie het zal eens niet zo zijn whahaha 🤣
“De Schreeuw (beeld)
Het monument werd op 19 maart 2007 onthuld door de zussen van Theo van Gogh, Jantine en Josien van Gogh, in aanwezigheid van hun vader Johan van Gogh en een kleine duizend belangstellenden.

Click the linken en lees daar verder
link beeld de schreeuw
link monument Theo van Gogh onthuld

Nou luitjes we lopen nu toch echt tegen het einde aan van de serie
Maar er zijn nog een aantal herdenkings – dagen geweest , en nee ik heb daar niet speciaal naar gezocht nu, die zijn in het speurwerk naar boven gekomen…. Tjeeeee…
Maar ook hier zien we dus de Zonnebloemen, ze ontbreken bij Theo van Gogh nergens

Tja .. ook hij gaat niet vrij uit hé. Of hij nu nog leeft of niet….
Wat ik sterk betwijfel dat hij dood is whaha 🤣
Tjonge van hem zijn bijna geen foto’s te vinden, waar ook maar enige aanwijzingen in zitten, heb me onnozel gezocht gister ppfffff
Maar toch wel iets gevonden En nu kun je denken of zeggen …
Oohhh die heeft een paar knalle tegen zijn ogen gehad …..
Dan zeg ik alleen …… “NOPE”

Ook foto’s van Theo van Gogh, met 1 oog, zijn buiten deze twee online niet te vinden.
Laten ze nu foto 2 gebruikt hebben voor de omslag van een serie, over het leven van Theo van Gogh…
Tja meer foto’s zijn er niet… En warempel ook nog 13 delen. Gek hé … whahaha 😂Dus wat weten we nu …. Hij hoort er gewoon “BIJ ……

Nou dit was een serie, ik kan geen Theo van Gogh meer zien
Maar ik heb nog één film voor jullie … 🎥🎥🎥
“Moordcomplot Theo van Gogh”

THE END

Plaats een reactie