Het koningshuis

Kabinet en Koningshuis

Met de bezetting komt er een eind aan de monarchie en democratie in Nederland. Koningin Wilhelmina vertrekt op 13 mei 1940 naar Engeland, nadat Prinses Juliana, Prins Bernard en de prinsessen Beatrix en Irene de dag ervoor al begonnen waren aan de oversteek. Het parlement komt de hele oorlog niet meer bij elkaar en in Londen wordt een kabinet in ballingschap opgericht.

Koningin Wilhelmina leidt in Londen de Nederlandse regering in ballingschap. Prins Bernhard blijft ook in Londen en wordt uiteindelijk bevelhebber van de Nederlandse Strijdkrachten. Prinses Juliana vertrekt samen met de prinsessen Beatrix en Irene naar Ottawa (Canada).

Na de invasie van Nederland wordt het parlement ontbonden. Het kabinet vlucht naar Engeland en in Nederland komen er geen plaatsvervangers. In Londen maakt de regering in ballingschap plannen voor de periode na de oorlog. Daarnaast bestuurt zij het gedeelte van het Koninkrijk dat niet bezet is: Suriname en de Antillen.

Bron: https://www.tweedewereldoorlog.nl/kennis/themas/ondermijning-rechtstaat-en-bezetting/kabinet-en-koningshuis/

Capitulatie Wageningen mei 1945 is geschiedvervalsing
Velen verwarren het capitulatiedocument van 4 mei 1945 met de overgavebevelen (Orders on the Surrender) van 5 mei 1945. Die bevelen dienden ter implementatie of uitvoering van het capitulatie

Hitler kabinetten regeren ”Nederland” sinds 1945
Geplaatst op 21 augustus 2016 door odvn ,

De ongrondwettige vlucht van koningin Wilhelmina en haar regering (mei 1940)
Terwijl de strijd nog in volle gang was – en er nog dagelijks Nederlandse militairen sneuvelden – vluchtte ,,,

Bestaat de Staat der Nederlanden wel?
mr. Drs. Arno van Kessel legt uit waarom de staat der Nederlanden niet bestaat. Door aan te tonen dat de staat onrechtmatig is kunnen we van alle contracten afkomen die zijn getekend sinds 1945 ,,,
ER BESTAAN GEEN GELDIGE WETTEN MEER !!

Nederlands Grondgebied onder de SHAEF wetten
Waarom de STAAT DER NEDERLANDEN onrechtmatig is, de regering onwettig en het VOLK belogen, bedrogen en bestolen is. Het zal duidelijk worden als we de dagelijkse ontwikkelingen afzetten tegen de ,,,

In deze Nederlandstalige aflevering van Pateo TV geeft Dr. Johan Oldenkamp, de grondlegger van Wholly Science, openheid over alles wat met de titel “Prins van Oranje” te maken heeft. Daarin bewijst hij eens en voor altijd dat niet alleen de Von Nassau’s nooit “Van Oranje” zijn geweest, maar ook dat deze familie vanaf Juliana zelfs geen Von Nassau meer was.

In deze vervolgaflevering van Pateo TV wordt de “koninklijke” beerput nog verder blootgelegd. Daarbij komen niet alleen nog meer leugens naar boven, maar ook buitenechtelijke relaties, bastaard kinderen, en zelfs drugshandel, pedofilie, en moord.

Plaats een reactie