Operation Northwoods

Operation Northwoods is een samenzweringsplan uit 1962 van de Amerikaanse overheid tot terroristische operaties onder valse vlag. Het plan voorzag in het doden van onschuldige mensen en het plegen van terroristische acties in Amerikaanse steden door de CIA of andere Amerikaanse overheidsdiensten om hiermee publieke steun te vergaren voor een oorlog tegen het door Fidel Castro geleide Cuba.

Denk logisch:
Pearl Harbor was een valse vlagaanval om de VS te dwingen WW2 binnen te gaan.
Hitler werd in het geheim verplaatst.
De Joden zijn altijd cabal marionetten geweest – mainstream media marionetten.
Israëlieten denken dat ze deze wereld bezaten.
We bewaren Israël voor het laatst.
Zeer specifieke reden dat het niet één keer genoemd is.

Operatie Northwoods is het ultieme bewijs door Truthstream Media

13 maart 1962

Het belangrijkste voorstel werd gepresenteerd in een document getiteld “Justification for U.S. Military Intervention in Cuba,” een topgeheime verzameling van conceptmemoranda geschreven door het Department of Defense (DoD) en de Joint Chiefs of Staff (JCS). Het document werd op 13 maart 1962 door de JCS aan minister van Defensie Robert McNamara aangeboden als een voorlopig voorstel voor planningsdoeleinden. De JCS beval aan zowel de geheime als de openlijke aspecten van een dergelijke operatie aan hen toe te wijzen.

Operatie Northwoods was een voorgestelde valse vlag operatie tegen de Cubaanse regering, die zijn oorsprong vond binnen het Amerikaanse DoD en het JCS van de Amerikaanse regering in 1962. De voorstellen hielden in dat de Central Intelligence Agency (CIA) of andere agenten van de Amerikaanse regering terreurdaden zouden plegen tegen Amerikaanse burgers en militaire doelen, en de Cubaanse regering daarvan de schuld zouden geven, en dit zouden gebruiken om een oorlog tegen Cuba te rechtvaardigen. De in het document beschreven plannen omvatten de mogelijke moord op Cubaanse emigranten, het tot zinken brengen van boten met Cubaanse vluchtelingen op volle zee, het kapen van vliegtuigen, het opblazen van een Amerikaans schip en het orkestreren van gewelddadig terrorisme in Amerikaanse steden. De voorstellen werden door de regering Kennedy verworpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s