European Convoy Freedom Brussels

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is afbeelding-73.png
Dit telegram kanaal https://t.me/logisticsBrusselsFreedomConvoy zal alle logistieke details verzamelen om het konvooi vanaf 14 februari IN Brussel te verwelkomen.
De aandachtspunten zullen door de beheerders aan de interactieve kaart (https://goo.gl/maps/h72v3WjiYo3k8psy5) worden toegevoegd. Als je fouten ziet of ideeën hebt om de kaart te verbeteren, reageer dan op dit bericht. Voor de rest zie de andere publicaties. Geef alleen commentaar op praktische details.
Ronald Reagan – we the people tell the government what to do. WE THE PEOPLE…
🇦🇫 🇦🇽 🇦🇱 🇦🇸 🇦🇩 🇦🇼 🇦🇲 🇦🇷 🇦🇬 🇦🇮 🇦🇶 🇦🇴 🇦🇺 🇦🇹 🇦🇿 🇧🇸 🇧🇭 🇧🇩 🇧🇧 🇧🇴 🇧🇹 🇧🇲 🇧🇯 🇧🇿 🇧🇪 🇧🇾 🇧🇦 🇧🇼 🇧🇷 🇮🇴 🇻🇬 🇧🇳 🇧🇬 🇨🇻 🇮🇨 🇨🇦 🇨🇲 🇰🇭 🇧🇮 🇧🇫 🇧🇶 🇰🇾 🇨🇫 🇹🇩 🇨🇱 🇨🇽 🇨🇳 🇨🇷 🇨🇰 🇨🇩 🇨🇬 🇰🇲 🇨🇴 🇨🇨 🇨🇮 🇭🇷 🇨🇺 🇨🇼 🇨🇾 🇨🇿 🇩🇰 🇬🇶 🇸🇻 🇪🇬 🇪🇨 🇩🇴 🇩🇲 🇩🇯 🇪🇷 🇪🇪 🇸🇿 🇪🇹 🇪🇺 🇫🇰 🇫🇴 🇬🇦 🇹🇫 🇵🇫 🇬🇫 🇫🇷 🇫🇮 🇫🇯 🇬🇲 🇬🇪 🇩🇪 🇬🇭 🇬🇮 🇬🇷 🇬🇱 🇬🇼 🇬🇳 🇬🇬 🇬🇹 🇬🇺 🇬🇵 🇬🇩 🇬🇾 🇭🇹 🇭🇳 🇭🇰 🇭🇺 🇮🇸 🇮🇳 🇮🇹 🇮🇱 🇮🇲 🇮🇪 🇮🇶 🇮🇷 🇮🇩 🇯🇲 🇯🇵 🇯🇪 🇯🇴 🇰🇿 🇰🇪 🇱🇧 🇱🇻 🇱🇦 🇰🇬 🇰🇼 🇽🇰 🇰🇮 🇱🇸 🇱🇷 🇱🇾 🇱🇮 🇱🇹 🇱🇺 🇲🇴 🇲🇭 🇲🇹 🇲🇱 🇲🇻 🇲🇾 🇲🇼 🇲🇬 🇲🇶 🇲🇷 🇲🇺 🇾🇹 🇲🇽 🇫🇲 🇲🇩 🇲🇲 🇲🇿 🇲🇦 🇲🇸 🇲🇪 🇲🇳 🇲🇨 🇳🇦 🇳🇷 🇳🇵 🇳🇱 🇳🇨 🇳🇿 🇳🇮 🇲🇵 🇲🇰 🇰🇵 🇳🇫 🇳🇺 🇳🇬 🇳🇪 🇳🇴 🇴🇲 🇵🇰 🇵🇼 🇵🇸 🇵🇦 🇵🇬 🇵🇷 🇵🇹 🇵🇱 🇵🇳 🇵🇭 🇵🇪 🇵🇾 🇶🇦 🇷🇪 🇷🇴 🇷🇺 🇷🇼 🇼🇸 🇸🇲 🇸🇬 🇸🇱 🇸🇨 🇷🇸 🇸🇳 🇸🇦 🇸🇹 🇸🇽 🇸🇰 🇸🇮 🇬🇸 🇸🇧 🇸🇴 🇿🇦 🇰🇳 🇸🇭 🇧🇱 🇱🇰 🇪🇸 🇸🇸 🇰🇷 🇱🇨 🇵🇲 🇻🇨 🇸🇩 🇸🇷 🇸🇪 🇨🇭 🇹🇬 🇹🇱 🇹🇭 🇹🇿 🇹🇯 🇹🇼 🇸🇾 🇹🇰 🇹🇴
WWG1WGA WORLDWIDE 💥 WHERE ARE YOU FROM PATRIOTS?
Demonstranten uit heel Europa zullen zich naar verwachting maandag in Brussel verenigen nadat dit weekend in heel Europa afzonderlijke protesten plaatsvonden.

Brussel vreest totale chaos nu “Europees vrijheidskonvooi” zich opmaakt om EU-hoofdkwartier binnen te vallen
BRUSSEL bereidt zich voor op een massaal protest morgen wanneer het zogenaamde “Europese vrijheidskonvooi” naar de Belgische hoofdstad komt om te protesteren voor het hoofdkwartier van de Europese Unie.
Brussel staat op zijn hoede nu het zogenaamde Europese vrijheidskonvooi oprukt naar de Belgische hoofdstad – met het hoofdkwartier van de Europese Unie in het vizier Verwacht wordt dat de demonstranten morgen zullen proberen de wegen rond de Belgische hoofdstad te blokkeren voordat ze de straten in de buurt van het EU-hoofdkwartier bezetten. Vanavond stuurde Brussels Airport in een tweet een bericht aan reizigers om de weg te mijden en “waar mogelijk de trein te nemen” in de aanloop naar het protest van het konvooi.


🇨🇦🇦🇺🇩🇪🇮🇹🇫🇷🇳🇱European Convoy 🚛🚚🚙🛻🚗🚐🚚🚛🚜🚜🏍🛵🚙🚗🚐🚚🚛🚜
When people from all over the world unite, this is what it looks like.
NETHERLANDS, we are counting on YOU in Brussels 💪🏼
Macron’s minions “banned” the French convoy for freedom heading for Paris and onto Brussels, saying participants will be jailed for 2 years, all this says to me is, they’re scared
Streets packed with supporters as the French convoy for freedom rolls into Lyon en route to Paris and onto Brussels.
13-feb-2022 The Dutch convoy for freedom leaving the Hague en route to Brussels where they’ll be joined by the French convoy in the home of the EU
13-feb-2022 French convoy for freedom of 1300 vehicles rolling near Lille this evening, en route to the home of the EU, Brussels tomorrow.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s