China 2.0

Cristian Terhes Lid van het Europees Parlement

Cristian Terheș is een Roemeens politicus die momenteel lid is van het Europees Parlement voor de Christen-Democratische Nationale Boerenpartij, nadat hij was verkozen op de lijst van de Sociaal-Democratische Partij. Hij sloot zich in mei 2020 aan bij de Christen-Democratische Nationale Boerenpartij en werd vervolgens lid van de Europese Christelijke Politieke Beweging.

“De Europese groene pas/paspoorten en de inkomende Europese digitale identiteit (EID) zullen leiden naar een Europees sociaal kredietsysteem, en het zal worden gekoppeld aan koolstofbelastingen(CO2 tax)”

Wij zijn geen China! Wij gaan nooit een neo communistische globalistische samenleving accepteren!

Nederland sta op! Want het is nog niet over. Dit zal gestopt worden door ons allemaal

https://www.europarl.europa.eu/news/en

Tucker Carlson en Eva Vlaardingerbroek over waar we staan en QR
Terwijl het volk wordt verteld dat de QR-code aan corona gebonden is, wordt het steeds duidelijker dat dit niet het geval is. De digitale identiteit in de vorm van de QR code wordt al jarenlang voorbereid door de Europese Commissie, en het proces is onomkeerbaar. Alle Europeanen krijgen een digitale identiteit en we nemen dus een stap richting een sociaal krediet systeem zoals we dat kennen in China..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s