Digitale ID – QRankzinnig

24-apr-2022 Lieve Nederlandse burgers, we zijn onze vrijheid en grondrechten drastisch aan het verliezen door de globalisten. Wel blijven opletten aub. Sta op en onderneem actie! Wees niet kortzichtig en oppervlakkig in je gedachtegang. Het gaat om de toekomst van ons allen. Ongeacht ras, kleur, geloof of wat dan ook.
Dit jaar nog lanceert de EU de “digitale identiteit”. Eén keer inloggen en al je persoonlijke gegevens in één app. Een Paard van Troje dat onze levens en onze samenleving drastisch dreigt te veranderen.
Klik om naar de website te gaan: European Digital Identity
Buig niet, breek niet, sta sterk, geef niet toe, dit gaat niet over het controleren van een virus, dit gaat over het controleren van jou WE WILL NOT COMPLY
QR codes en AL jouw persoonlijke gegevens
De coronacrisis heeft in veel landen momentum gecreëerd om nieuwe ID-systemen te implementeren, zei koningin Máxima op 21 oktober 2020 tijdens een digitale toespraak bij een evenement van de Wereldbank Groep over de digital ID.
ID-systemen, die onderdeel uitmaken van een aantal digitale publieke goederen, hebben individuen en bedrijven geholpen om te profiteren van de digitale economie, zei koningin Máxima, die sprak in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.
Beatrix laat QR code scannen om binnen te komen…. U moet uw QR code scannen Meneer houdt symbolisch de telefoon erboven en er gebeurt….. niks
Geen groen vinkje en de rest mag verder lopen…….
Bill Gates: ID system waar AL JOUW GEGEVENS IN STAAN
Digital ID system, collecting data …
Dit is hoe een Autoritaire Technocratische staat er in de praktijk uitziet. Blijf bewust van elke digitaal ‘gemak’ die je wordt aangeboden. Dit is de natte droom en einddoel van de Digital ID. Blijf alert en waakzaam
sociaal kredietsysteem en de digitale gevangenis die het creëert
Digitale ID
7 jaar voor valse QR, 2 jaar voor verkrachting en 5 voor moord…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s