Zorgboerderij Wedde

Op een zorgboerderij in Groningen werden gehandicapte bewoners zowel fysiek als mentaal mishandeld. Alberto Stegeman: ‘’Het grote punt is dat er gewoon geen controle plaatsvindt. Wat hier gebeurde, gebeurt al jaren en de inspectie is daar nooit wezen kijken.’’ Kijk de hele uitzending hier terug: https://www.npostart.nl/op1/21-04-202…
Wedde – Alfred Stenekes, voormalig medewerker van zorgboerderij Aurora Borealis in Wedde, die onlangs op dezelfde locatie met een nieuwe zorgonderneming begon, stopt ermee. De bedreigingen die hij sinds afgelopen zondag na de uitzending van Undercover in Nederland kreeg, worden hem te veel. Dat meldt Rtvnoord.nl.
Stenekes lichtte woensdagavond zijn negen medewerkers in. De drie cliënten die hij onder zijn hoede had, zijn inmiddels elders ondergebracht. ‘Door de aanhoudende bedreigingen is het niet meer verantwoord om hier zorg te leveren’, aldus Stenekes. Er hangen camera ’s om het pand, de cliënten zijn weg.
Ilse de Jager, de dame uit de undercover uitzendingen waarbij duidelijk zichtbaar was dat haar gedrag misselijkmakend was, die volgens eigen berichtgeving “met plezier naar het werk gaat “. werd de hand boven het hoofd gehouden door Linda Groenink met haar stichting Keep on Smiling. Linda wist voor de publicatie van de rapporten alles al ( ze beweerd van niet ondanks dat ze de rapporten , politie stukken en advocaat stukken heeft gelezen en Ilse haar zelf het verhaal heeft verteld ) Opnames hiervan waren in oktober/november 2022 2 november heeft Alberto Stegeman Ilse geconfronteerd. op 12 december kwamen de rapporten uit. Toch bleef Ilse een van de gezichten van Stichting Keep on smiling. en draaide een hoop uren tijdens de 72-uur durende livestream van deze stichting om geld op te halen voor de KOS-dag in februari Op deze dag worden er parketten weg gebracht na mensen die zijn opgegeven, Ilse heeft hier aan ook haar bijdrage geleverd 16 April 2023 toen de eerste TV publicatie kwam heeft het bestuur pas besloten om ilse op de achtergrond te zetten, nadat BNN Vara hun berichtgeving er over deed. Hoe kan je iemand, met dit op haar geweten, zo op de voorgrond van je stichting en winkel laten, hoe kan je die überhaupt bij mensen laten. Maar men deed het toch. Dit is een zakelijk iets, omtrent de stichting. Alleen Linda heeft het zelf persoonlijk gemaakt door live te komen tijdens de 1e uitzending van UIN. op haar eigen account. Geen woord te geven omtrent de slachtoffers van wedde maar in de verdediging te gaan om haar eigen straat schoon te vegen, terwijl er niets persoonlijks was verweten. Vorm je eigen mening , dit waren slechts een aantal feiten
Linda Groenink liegt en bedriegt de hele boel bij elkaar. over 27-05-2023
👀WAPPIE PETER BIERHOF OVER WEDDE 👀

Op linked-in staat dat hij owner is bij People Business, op die website is niets over Peter Bierhof te vinden, wel kwam deze foto op pinterest voorbij. financiële planning, ooit is hij eigenaar geweest van PBgold.. maar dat is uitgeschreven bij de kvk en daar houdt het op

Maar als we dan nog even verder zoeken, kom ik dit tegen…
https://www.wieheeftgebeld.nl/nummer/0727506946
in de reacties zie je voorbijkomen: vriendenloterij, en n.a.v. hema winactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s