Ernst Kuipers

Ernst Johan Kuipers is een Nederlands minister, voormalig hoogleraar en niet praktiserend medicus. Sinds 10 januari 2022 is hij minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het kabinet-Rutte IV. Hij is lid van de politieke partij Democraten 66. In de periode 2000-2012 was hij hoogleraar gastro-enterologie en van 2013 tot januari 2022 bestuursvoorzitter van het Erasmus MC

Ernst Kuipers heeft geen BIG registratie!

Er wordt je verteld dat Ernst Kuipers een arts is. Echter zijn BIG registratie is al verlopen vanaf 2019, (omdat hij geen Hippocrates eed heeft die geldig is, wordt hij gezien als een veearts) hij mag zich geen arts noemen, alleen maar een niet-praktiserend arts. De media en de overheid liegen en bedriegen nog altijd

19-feb-2022 Al lijkt die QR voorlopig van de baan, minister Ernst Kuijpers gaat in mei namens 17,5 miljoen Nederlanders een verlenging van de EU- verordening ondertekenen.
Per juni 2022 moet dan de verplichting van het reizen met een QR code zijn ingevoerd+ mensen mogen niet meer weigeren zich te laten vaccineren (!).
Dit gaat allemaal heel stilzwijgend nu.
In Italië loopt het storm met het geven van feedback als burgers (inmiddels 15.000x gedaan) Bij ons is dit nauwelijks bekend.
Ook ik heb een EU- account aangemaakt en moest even (1 dag) wachten op autorisatie. Het geven van feedback is slechts mogelijk tot 7 april.
Denk je dus dat we van die QR- code af zijn, wordt het stiekem met verplichte vaccinatie erbij door de EU ingevoerd als Kuijpers dit gaat ondertekenen en als de meerderheid van de EU- landen hiermee akkoord gaat.
Dit is de link (veel leeswerk en wat moeite doen maar dan kun je in ieder geval je mening geven).
Hoe meer mensen dit weten hoe beter en hopelijk komt er daardoor flink tegengas…

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_nl

Plaats een reactie