Waarom vaccineren ze onze kinderen?

The ‘Vaccinate Me Elmo!’ Doll
Robert F. Kennedy Jr. In het WI Morning News, beschreef ik waarom ik alarm sla over de Covid schoten. Ik heb gesproken met de slachtoffers van de injecties, ik heb hun verwondingen gelezen, gehoord en gezien. Volgens gegevens van de CDC’s eigen website, zijn er duizenden doden gevallen door de Covid injecties – en men schat dat slechts tussen de 1% en 10% van de bijwerkingen die zich voordoen worden gemeld aan VAERS.
Robert F. Kennedy Jr., advocaat en auteur van de #1 bestseller The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health werd onlangs geïnterviewd en onthulde de verraderlijke reden waarom de door Big Pharma gefinancierde Fauci het op kinderen gemunt heeft.
Kennedy Jr. zei:
“Ze zullen nooit een vaccin op de markt brengen, mensen toegang geven tot een vaccin, een goedgekeurd vaccin, zonder bescherming tegen aansprakelijkheid. Nu hebben de vaccins met toestemming voor noodgebruik aansprakelijkheidsbescherming onder de PREP Act en onder de CARES Act.
Dus zolang je een vaccin neemt voor noodgevallen, kun je ze niet aanklagen. Zodra ze zijn goedgekeurd, kun je ze aanklagen, tenzij ze het kunnen laten aanbevelen voor kinderen. Want alle vaccins die worden aanbevolen, officieel aanbevolen voor kinderen krijgen aansprakelijkheidsbescherming, zelfs als een volwassene dat vaccin krijgt.
Dat is waarom ze achter de kinderen aan gaan. Ze weten dat dit een groot aantal kinderen zal doden en verwonden, maar ze moeten het doen voor de aansprakelijkheidsbescherming.”
Dr. Christina Parks: “Waarom vaccineren ze onze kinderen?
Omdat als het eenmaal op het kinderprogramma staat, ze niet meer aansprakelijk zijn voor letsel.”
De Vaccine Injury Act (1986) vrijwaart de farmaceutische industrie van alle aansprakelijkheid zodra het is toegevoegd aan het vaccinatieschema voor kinderen.
Barbie boostershot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s