Amber Alert

Een AMBER Alert is een landelijk waarschuwingsbericht dat wordt uitgestuurd als de politie vreest voor het leven van een vermist of ontvoerd kind. Met het AMBER Alert-systeem kan de politie bij een ontvoerd of vermist kind snel veel mensen informeren, via onder andere radio, televisie, internet, sms, pc-schermen, tv-schermen, apps, pinautomaten, en matrixborden.
De Verenigde Staten hadden als eerste land een AMBER Alert Plan, sinds 1996 op niveau van de staten, sinds 2003 landelijk. De naam komt van het Amerikaanse 9-jarige meisje Amber Hagerman, dat op 13 januari 1996 werd ontvoerd en vermoord.

Waarom wordt dat niet dagelijks besproken i.p.v. vals positief getesten ?
SAVE THE CHILDREN, Bekijk en deel “We Know” , featuring Celebrity Artist “Bone” van Def Jam Records, en Moushon Productions – #Operation1009
Dit is een voorbeeld van de lange speelfilm productie genaamd “Amber Alert” die momenteel in de studio’s is.De uiteindelijke versie zal beroemdheden bevatten met namen als – Bone, Paul Wall, Freeway Rick Ross, Mike Jones, Baby Savage, en Bone Crusher. #SaveOurChildren #SaveTheChildren #endhumantrafficking
#Operation1009 – Exposing Laura Gayler- Silsby part |
#Operation1009 – Exposing Laura Gayler / Silsby part ||
Dit is hoe ziek en verdraaid het is: John Podesta runt Amber Alert; Clinton Foundation runt de National Hotllne for Human Trafficking (Q postte het telefoonnummer- (888) 373-7888) Allemaal verborgen in het volle zicht. We hebben meer dan we wisten. We moeten gewoon wakker worden…

Het lijdt geen twijfel dat Bill en Hillary Clinton in het middelpunt staan van een grote mensenhandelkring, waaronder sekshandel. Maar hoeveel herinneren zich een vrouw met de naam Laura Silsby? Silsby, nu bekend als Laura Silsby-Gayler werd gevangen gezet voor de ontvoering van 33 kinderen in Haïti en kwam uiteindelijk te werken voor het bedrijf dat Amber Alerts verspreidde, naar men zegt kennisgevingen om te waarschuwen voor kinderen die vermist of ontvoerd waren. Ze kreeg echter hulp van niemand minder dan Bill en Hillary Clinton.

Voor wat achtergrondinformatie over Silsby-Gayler, documenteert William Craddick bij Disobedient Media niet alleen wat Silsby-Gayler deed, maar ook hoe de Clintons erbij betrokken waren en hoe de media werd gebruikt om het in de doofpot te stoppen.
Craddick schrijft:
In tegenstelling tot berichten in de media, begon het onderzoek dat door sommigen “Pizzagate” wordt genoemd niet met internet speurneuzen die door de Wikileaks Podesta Bestanden spitten op zoek naar pizzeria’s en gecodeerde taal waarin mensenhandel wordt besproken. Het begon met de schokkende ontdekking dat Hillary en Bill Clinton hulp verleenden aan de veroordeelde kinderhandelaar Laura Silsby, wat resulteerde in een strafvermindering voor kinderhandel.

Silsby werd aan de Haïtiaanse grens gearresteerd toen ze 33 kinderen zonder papieren uit Haïti probeerde te smokkelen. Haar straf en aanklacht werden verminderd na een tussenkomst van Bill Clinton. In de nasleep van Silsby’s arrestatie werd haar aanvankelijk in dienst genomen advocaat Jorge Puello gearresteerd in verband met een internationale smokkelbende die beschuldigd wordt van vrouwen- en minderjarensmokkel vanuit Midden-Amerika en Haïti. De onthulling van dit nieuws in november werd ofwel genegeerd door de Westerse media ofwel aangevallen door Clinton gecontroleerde publicaties.

I. Hillary Clinton heeft politiek ingegrepen voor Laura Silsby
Laura Silsby is de voormalige directrice van The New Life Children’s Refuge. E-mails van haar organisatie zijn te vinden in Wikileaks’ Hillary Clinton Email Archive waarin de NGO wordt besproken voor haar arrestatie. Silsby’s organisatie komt ook voor in Clinton’s emails, waarin ze donaties vraagt voor hun “bediening”. The Refuge is opgericht door Silsby en Charisa Coulter, beiden lid van de Central Valley Baptist Church in Meridian, Idaho. Silsby zou een verleden hebben van oninbare schulden en onbetaalde lonen.
Laura had beweerd dat zij van plan was een weeshuis te bouwen in de Dominicaanse Republiek, maar een diplomatieke kabel van het Ministerie van Buitenlandse Zaken onthulde dat de autoriteiten in het land zeiden dat zij nooit een aanvraag voor dit doel had ingediend. In plaats daarvan richtte ze zich tot Haïti.

Op 29 januari 2010 werd Silsby samen met negen andere Amerikaanse onderdanen gearresteerd toen zij 33 kinderen uit het land probeerden te stelen, van wie de meesten volgens sommige berichten niet eens wees waren en familie hadden. CNN meldde op 9 februari 2010 dat dit niet de eerste keer was dat Silsby had geprobeerd om kinderen uit Haïti te smokkelen. De Haïtiaanse politie had Silsby naar aanleiding van een tip onderschept bij een eerdere, afzonderlijke poging om 40 kinderen het land uit te smokkelen. Ze werd aan de Haïtiaanse grens teruggestuurd. Korte tijd overwogen de Haïtiaanse autoriteiten op basis van dit bewijsmateriaal een nieuwe aanklacht wegens ontvoering in te dienen.

Hillary en Bill Clinton toonden vanaf het moment van haar arrestatie buitengewone belangstelling voor Silsby’s zaak en kwamen vrijwel onmiddellijk in haar plaats tussenbeide. Volgens het Harvard Human Rights Journal was een van de eerste daden van Bill Clinton als speciaal gezant van de Verenigde Naties in Haïti “het blussen van het vuur van een kinderontvoeringsschandaal waarbij Amerikaanse burgers betrokken waren”. Op 7 februari 2010 meldde The Sunday Times dat Bill Clinton had bemiddeld om een deal te sluiten met de Haïtiaanse regering en de vrijlating van alle mede-samenzweerders, behalve Silsby, te bewerkstelligen. De aanklagers wilden uiteindelijk een straf van zes maanden in de zaak Silsby, waarbij de aanklachten voor samenzwering en kinderontvoering werden teruggebracht tot slechts “het regelen van onregelmatige reizen”. Een schokkend lichte straf gezien de omstandigheden van haar arrestatie, die waarschijnlijk niet mogelijk zou zijn geweest zonder de tussenkomst van de Clintons in Silsby’s zaak.

Op 9 februari 2010 overlegde Hillary Clinton met raadsvrouw Cheryl Mills en andere advocaten in een e-mail over de “opties” van de Amerikaanse regering met betrekking tot de gearresteerde Amerikanen. De zwaar bewerkte memo die bij die e-mail was gevoegd, onthult niet waaruit die “opties” bestonden. De American Citizens Services van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is echter alleen gemachtigd om lijsten van plaatselijke, Engels sprekende advocaten aan te bieden aan Amerikanen die in het buitenland gearresteerd of gedetineerd zijn. Verder gaan dan die machtiging is een ernstige schending van het protocol en is illegaal. Uit aanvullende e-mails blijkt dat het State Department betrokken was bij het afleggen van verklaringen over het Silsby-schandaal en bij de voorbereidingen om de mede-samenzweerders van Silsby te helpen bij hun terugkeer naar de Verenigde Staten, hoewel dit in overeenstemming is met het protocol van het State Department in dergelijke situaties.

II. De advocaat van Silsby en zijn vrouw werden beiden gearresteerd wegens betrokkenheid bij mensenhandel in minderjarigen en vrouwen

Op 11 februari meldde de New York Times dat de oorspronkelijke advocaat van Silsby, Jorge Puello, ervan werd verdacht een internationale mensenhandelkring te leiden waarbij vrouwen en minderjarigen betrokken waren. Volgens het Harvard Human Rights Journal werd Puello uiteindelijk gearresteerd in een onderzoek dat werd geleid door de U.S. Immigration and Customs Enforcement (ICE) en Homeland Security Investigations (HSI) in verband met de bende. Hij werd gezocht in de Verenigde Staten, El Salvador en Costa Rica voor zijn betrokkenheid bij een netwerk dat handelt in Midden-Amerikanen en Haïtianen.

Op het moment van zijn arrestatie zat zijn vrouw al vast in El Salvador en “werd zij beschuldigd van vermoedelijke seksuele uitbuiting van minderjarigen en vrouwen”. Puello werd uiteindelijk veroordeeld tot drie jaar federale gevangenisstraf voor “vreemdelingensmokkel”. Nog een verrassend lichte straf gezien de oorspronkelijke aanklachten waarvoor hij gezocht werd. Het is op dit moment niet bekend of Laura Silsby al dan niet betrokken was bij Puello’s criminele onderneming.

III. The Daily Beast is betrokken bij een illegale doofpotoperatie van de bovenstaande informatie

Op 3 november 2016 maakte deze auteur een post op Reddit met vooronderzoek en informatie over het bovenstaande verhaal. De post werd gemaakt op de pro-Trump subreddit r/the_donald vanwege de reputatie van het forum als de enige uitlaatklep op Reddit waar nieuws niet werd gecensureerd tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dezelfde dag tweette Wikileaks een link naar de Reddit-post en bestempelde het als een “significante, zij het partijdige, vondst.”

Op 4 november 2016 schreef The Daily Beast een niet feitelijk en opzettelijk misleidend artikel over het Clinton-Silsby schandaal. Ze beschuldigden Wikileaks van het publiceren van een “Reddit samenzweringstheorie” die “doorspekt was met onjuiste informatie.” De auteur, Ben Collins verzuimde basisonderzoek te doen naar de totaliteit van de links die in de post als bewijs werden gepresenteerd. De heer Collins viel het beleid van r/the_donald ten aanzien van de vrijheid van meningsuiting aan en beschuldigde het forum ervan racistisch te zijn zonder uitgebreid of definitief bewijs te leveren. The Daily Beast heeft op geen enkel moment bewijs geleverd dat de beschuldigingen niet waar waren, en heeft geen van de voorgelegde bewijzen weerlegd. Een link naar een uitgebreide studie over de zaak door het Harvard Human Rights Journal, waarin Bill Clinton duidelijk in verband werd gebracht met het schandaal, werd totaal genegeerd. Evenmin werd ingegaan op de door Wikileaks gepubliceerde e-mails tussen Hillary Clinton en haar raadsman, waaruit zou kunnen blijken dat zij het beleid van het ministerie van Buitenlandse Zaken over de behandeling van in het buitenland gearresteerde of vastgehouden Amerikaanse burgers heeft geschonden.

The Daily Beast is een holding van het Amerikaanse mediaconglomeraat InterActiveCorp. Chelsea Clinton, vice-president van de Clinton Foundation en dochter van Hillary en Bill Clinton, zetelt in de raad van bestuur van InterActiveCorp. De nabijheid van de familie Clinton bij de organisatie die verantwoordelijk is voor het toezicht op en de leiding van The Daily Beast doet vragen rijzen over de journalistieke onafhankelijkheid van de publicatie en over hun streven naar feitelijke en ethische berichtgeving over actuele gebeurtenissen en onderwerpen van openbaar belang. Gezien hun lasterlijke en onjuiste berichtgeving over het Clinton-Silsby-schandaal, lijkt het duidelijk dat zij deze waarden niet hoog in het vaandel hebben.

Sinds haar vrijlating uit detentie in Haïti, is Laura Silsby teruggekeerd naar Idaho. In 2015 trouwde ze en nam de achternaam Gayler aan. Silsby is momenteel werkzaam bij softwarebedrijf AlertSense als hun Vice President of Marketing. AlertSense werkt samen met de federale overheid aan het Integrated Public Alert & Warning System (IPAWS) van de FEMA. Een van de functies van IPAWS is het uitgeven van Amber Alerts tijdens ontvoeringen.

Hoewel het nu geen rol speelt, is het toch verontrustend dat een vrouw die banden heeft met de Clintons en de mensenhandel, een positie krijgt in een bedrijf dat Amber Alerts uitzendt, vindt u niet? In feite doet het ieder weldenkend mens, in het licht van de corruptie bij de kinderbescherming waarover Jim White van Northwest Liberty News bericht, twijfelen aan de geldigheid van het Amber Alert systeem. Wat ik bedoel is, gaat het echt om vermiste kinderen en kidnapping of meer om ouders die het systeem proberen te ontvluchten van een tiranniek, onderdrukkend systeem dat hun kinderen wil stelen?

*Zijn Bill & Hillary Clinton betrokken bij kinderhandel?
*Keith Raniere schuldig aan ALLE aanklachten, inclusief sekshandel vanuit Mexico - Clinton-NXIVM connectie blijft onbetwist
*De uitvoerige redding van Jeffrey Epstein door de Clintons
*Onderzoeksreporter gaat dieper in op de Epstein Ranch & connecties met hooggeplaatste Democraten (video)
*Epstein's "zelfmoord" was een "politieke moord": Niemand moet de staat vertrouwen als de vijanden van de staat blijven sterven voor het proces.
Wil je weten waarom veel van de vermiste kinderen nooit worden gevonden?
Omdat NCMEC, de mensen die verantwoordelijk zijn voor het uitbrengen van deze waarschuwingen, AKA {Laura Silsby}, deze #AMBERALERT veel te traag naar buiten brengen!
De meeste kinderen die vermist worden als ze niet binnen 48 uur worden gevonden, worden niet levend of helemaal niet gevonden. Dit is een serieus probleem!
Stel je voor dat het jouw kind was en de organisatie die verantwoordelijk is voor het waarschuwen van het Amerikaanse volk dat je kind weg is 72 uur duurt!
U kunt 2 dagen geen aangifte van een vermissing doen.
Dat is twee dagen te laat!
Haïti Live Beelden: 14 Augustus, 2021 Aardbeving: 7.2 op schaal van Richter
🟠 29 doden: Het leven voor Haïtianen op dit moment
🟠 Noodtoestand uitgeroepen: VN, Bye-Dan
🟠 Gaat het Rode Kruis weer GEEN geld uitgeven?
🟠 Hoeveel geld wordt er witgewassen/opgehaald en ongebruikt?
🟠 Clinton Foundation: laten we hopen dat ze niet weer de leiding krijgen over rampenfondsen
🟠 Pas op voor kinderhandel
🟠 Herinner je je Laura Silsby nog, aangeklaagd voor handel in c.40 kinderen?
🟠 Je vindt haar bij Amber Alert onder een andere naam
HAITI = mensenhandel. Wie is Laura Silsby Wie is Hillary’s mentor?
(Margaret Sanger oprichtster van het “Negro Project” later bekend als “Planned Parenthood”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s