Een cashloze maatschappij ?

Zorg ervoor dat dit niet wordt afgedwongen in jouw land‼️ Dit is hoe onze toekomst eruit zal zien als we het toestaan. Waarom denk je dat alle bank apps willen dat je biometrisch bankiert? Ze zullen ons vertellen dat het in ons voordeel is en fraude zal stoppen, maar in werkelijkheid zullen ze niet alleen de mogelijkheid hebben om te controleren wat we kopen, maar ook onze mogelijkheid om kopen uitschakelen als we misschien iets doen of zeggen wat ze niet leuk vinden.
Een MUST WATCH: De G7 Groep wil cash geld vervangen door een digitaal banksysteem, een cashloze maatschappij die draait op een sociaal krediet systeem zoals China, als dit gebeurt zullen ze niemand van ons echt geld geven maar coupons als vervanging.
De regering wil de macht om je leven uit te schakelen door een druk op een knop, zelfs als je een scheet in de verkeerde richting laat. De decentralisatie van informatie, de waarheid, macht & crypto heeft de overheid door elkaar geschud, daarom hebben ze een sociaal kredietsysteem en een cashloze maatschappij nodig om de controle over de massa terug te krijgen.
Satanisten willen totale en ik bedoel totale controle over ons leven, informatie, ons geld, hoe, wanneer en waar we het uitgeven. Daarom gaat de inflatie de pan uit, ze proberen onze economie te laten crashen voor de grote reset.
Het kan erger worden voordat het beter wordt! Wees het verzet!!!
15-feb-2022 Onderzoeksbeelden en eigen beelden die laten zien hoe dat we door onze overheden voor de gek worden gehouden, ten einde om ons tot Trans-Human slaven te maken middels de vaccins, Grafeen als bouwstenen en 5G.
De Groep van Zeven of G7 is een intergouvernementeel forum van zeven vooraanstaande industriële staten. Het gaat om Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.
Deze geldautomaten zijn momenteel al in Brussel te vinden, dit is wat ze overal willen doordrukken met hun WEF agenda. “Digitale controle over jou als burger en jouw geld”
Sta op voor je grondrechten en je volledige vrijheid
05-okt-2021 een nieuw soort geldautomaat die onlangs in Virginia is geïnstalleerd.

12-nov-2021 ING stopt in België je Coronapas in je bankapp. Handig, je medisch dossier is nu gekoppeld aan je bankrekening. Een Europese wet die dit verplicht, is door Rutte bedacht en doorgedrukt.
Op 3 juni 2022 heeft iedereen ongevraagd een Europees digitaal BSN

Helena, je digitaal gezondheidsplatform

Gratis toegang tot je medische dossiers, Coronapaspoort en Covid-19 testresultaten in één oogopslag. Handig voor op reis!
Één iets minder om over na te denken bij je volgende trip? Meld je aan bij Helena om snel je Covid-19-certificaten, Coronapaspoort, testresultaten, doktersvoorschriften en nog veel meer op te vragen. Dit handige digitale platform bewaart het allemaal op één plaats. Ga naar je ING Banking-app of Home’Bank.

  • Al je medische gegevens op één plaatsHelena is je gratis, veilig digitaal platform dat al je medische gegevens en documenten samenbrengt. Meld je makkelijk aan op het platform van Helena, ook toegankelijk buiten ING en vind wat je zoekt. Elk lid van jouw gezin kan er op inloggen vanaf 14 jaar. Meer info? Klik hier
  • Coronapaspoort, testresultaten en vaccinaties binnen handbereikJe vindt er ook alle gegevens over het vaccin dat je hebt gekregen. 
  • Log snel en veilig in met itsme®Itsme® is een uiterst veilige manier om je te identificeren. Deze app geeft je gemakkelijk online toegang tot een hele reeks bank- en niet-bancaire diensten zoals CovidSafeBE, Helena.care, Tax-on-Web, MijnPensioen.be, MijnGezondheid.be,… en nog veel meer!
  • ING heeft geen toegang tot deze gegevens ING heeft geen toegang tot jouw medische gegevens. Wij maken het je alleen gemakkelijker, sneller en veiliger om ze via itsme® te raadplegen. Vervolgens kan je via Helena alles vinden.
28-feb-2022 Nederland telt momenteel 4.916 geldautomaten. Dat zijn er 879 minder dan een jaar geleden, op basis van cijfers van De Nederlandsche Bank (DNB). Volgens Geldmaat neemt het gebruik van contant geld af, maar komt de verplichting dat iedereen binnen 5 kilometer een geldautomaat moet hebben niet in het gedrang.
Geldmaat heeft vorig jaar de geldautomaten van de drie grote Nederlandse banken ING, Rabobank en ABN AMRO overgenomen. “Daardoor zijn er op veel plekken automaten verdwenen”, zegt een woordvoerder tegen NU.nl. “Waar vroeger zowel een automaat van ING als Rabobank als ABN AMRO stond, is er nu maar één overgebleven op die plaatsen.” Daarnaast is de Volksbank gestopt met automaten, waardoor er nog minder zijn overgebleven.
Geldmaat heeft met de overheid en onder meer de Consumentenbond afgesproken dat iedereen binnen 5 kilometer een automaat moet hebben. “Dat lukt vrijwel overal, behalve in een aantal buitengebieden. Maar daar moeten ze sowieso ook meer dan 5 kilometer reizen om hun boodschappen te doen”, zegt de woordvoerder.
De organisatie monitort hoe haar automaten gebruikt worden. Op plekken waar ze intensief gebruikt worden, blijven ze staan of komt er één bij. Waar ze bijna niet gebruikt worden, verdwijnen ze, zolang dat niet tegen de afspraken ingaat.
Geldmaat houdt geen rekening met een scenario waarin niemand nog contant geld gebruikt. “Er zullen altijd slechtzienden zijn of mensen die voor het gemak gewoon liever wat cash geld op zak hebben, dus contant geld zal nog niet meteen verdwijnen”, klinkt het. “We hadden ook verwacht dat de coronacrisis voor een ontzettende daling in gebruik van cash geld zou zorgen, maar dat kwam sneller terug dan verwacht. Op dit moment is er sprake van stagnatie, eerder dan een daling.”
In Nederland kun je nu betalen met een chip in je hand: ‘Het is de mark of the beast’.
De Tilburgse tattooshop The Tattooist implanteert als eerste in Nederland een betaalchip in je hand. Zo’n 10 Nederlanders hebben al zo’n chip, waarmee je kunt betalen door je hand tegen de pinautomaat te houden. Ook de eigenaar van de tattooshop heeft een chip genomen. “Niet om mee te betalen. Ik zet er eenmalig 1000 euro op. Daar doe ik niks mee. Alleen in geval van nood,” zei ze tegen Omroep Brabant.
De bank garandeert gebruikers van de chip dat ze hem minstens acht jaar kunnen gebruiken. Het aanschaffen, implanteren en activeren kost 350 euro
Heeft u het gevoel dat digitale ID door elke regering, corporatie, financiële instelling en NGO met globalistische connecties wordt aangeprezen als “de weg van de toekomst”? Wel, je hebt gelijk! Maar waarom wordt dit nu zo hard gepusht. Mis deze belangrijke aflevering van The Corbett Report podcast niet, waarin James de digitale id agenda uitlegt en hoe het dient als de spil van het hele wereldwijde slavernij raster.
Microsoft Patentnummer WO2020060606 apparaat onder huid volgt bewegingen, Cashless betalingen en medische tracking
Klaus Schwab en zijn in pakken geklede globalistische schurken van het WEF (Wereld Economisch Forum) hebben een kwaadaardig, verdraaid plan om uw aangeboren immuunsysteem & economie te vernietigen, terwijl ze wereldwijd de grote reset uitvoeren, dit alles om een nieuwe digitale munt in te voeren, een cashloze maatschappij, die deze satanische demonen totale controle zal geven over het financiële systeem, hoe, wanneer, waar we ons geld uitgeven en Ze zeggen dat er niet zoiets bestaat als een “samenzwering”. Doe niet mee met het kwaad, zeg nee tegen de prikken!!!
Het WEF wil vanaf september een wereldwijd “bloedpaspoort”. Voor een bloedmonster in een “Covid-laboratorium” krijg je een digitale identiteit, inclusief een QR-code.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s