Europarlementariër Christine Anderson

Christine Margarete Anderson is een Duits politica die als Alternatief voor Duitsland lid is van het Europees Parlement. Anderson heeft een handelsopleiding gevolgd. Zij heeft zes jaar in de Verenigde Staten gewoond, waar zij economie heeft gestudeerd en voor een Amerikaanse handelsonderneming heeft gewerkt.

Europarlementariër Christine Anderson over het Pandemieverdrag: “U bent zich er misschien niet van bewust, maar de afschaffing van de democratie door de globale elites gaat door…”
“Het plan is om de WHO de uitvoerende bestuursbevoegdheden van de lidstaten te laten overnemen in [het geval] van een pandemie…”
EU parlementslid Christine Anderson, waarschuwt voor het WHO Pandemie Verdrag.
Als dit erdoor komt, zal de WHO de macht hebben om de Pandemie-maatregelen van ALLE deelnemende landen opzij te schuiven en te controleren.
Dit is hun eerste stap naar hun één wereldregering, die ze zo wanhopig willen invoeren.
Christine Anderson (AfD) -Nieuw WHO-verdrag – “We hebben druk van de burgers nodig!”
Christine anderson van het EU-parlement over het nieuwe pandemieverdrag van de WHO
Afschaffing van de democratie, die toch nooit heeft bestaan, en installatie van de Nieuwe Wereldorde.
EXPLOSIEF! MEP CHRISTINE ANDERSON VERNIETIGT TRUDEAU
“Ik zal me zeker niet laten vaccineren omdat mijn regering me dat opdraagt en belooft dat ik in ruil daarvoor vrijheid zal krijgen. Laten we over één ding duidelijk zijn: niemand geeft mij vrijheid, want ik ben een vrij mens.” Christine Anderson, lid van het Europees Parlement
Mensen zouden deze houding moeten aannemen ASAP
Christine Anderson: Zal de vrijheid van haar kinderen en hun kinderen verdedigen

Plaats een reactie