De olifant(en) in de (2e) kamer

De olifant in de kamer is een metafoor waarmee een duidelijk aanwezig probleem wordt aangegeven, dat echter opzettelijk wordt genegeerd door de aanwezigen.

‘Dood door medisch experiment’ – Levensverzekeringsmaatschappijen beginnen COVID-vaccinclaims af te wijzen
Dr. Pierre: “Zelfs de rechter zegt dat de bijwerkingen van het vaccin alom bekend zijn; ze zijn openbaar gemaakt. Het is absoluut onmogelijk dat deze man de bijwerkingen NIET heeft gekend. Hij koos er vrijwillig voor om het vaccin te krijgen en hij stierf als gevolg daarvan. En omdat het een keuze was, noemen ze het zelfmoord.”
IEMAND VERWIJDERT LETSELGEVALLEN VAN VACCINATIES UIT DE MILITAIRE DATABASE VAN DE V.S.
Gehandicapten rechten activist advocaat Todd Callender,noemt vaccinatie geplande genocide: 1100% zoveel doden binnen 10 maanden na start vaccinatie.
Staat voor de 5e keer (verlengd) op de A-lijst omdat ,,,,?
De olifant in de kamer. Het gevaar zit in de ether en niet in je hoestende buurman. Griep is coping en cleansing! That’s it. Besmetting in traditionele zin is een mythe
Hart van Nederland 29-3-2022 aflevering 88
14-mei-2019 Grapperhaus: pedo-handboek gaat niet over de grens van de wet
Het handboek dat onder pedofielen circuleert op het darkweb, een soort verborgen deel van het internet, is niet verboden.
BEKIJK — Maajid Nawaz legt uit dat de olifant in de kamer de CCP is en het feit dat de draconische covid-lockdowns deel uitmaakten van een Chinese invloedsoperatie om de westerse wereld naar technocratie, communisme en checkpoint-samenlevingen te duwen. Hij citeert het boek van Michael Senger, “Snake Oil: How Xi Jinping Shut Down the World”.

Plaats een reactie