Totale Bevolkingscontrole

Voormalig NSA directeur/klokkenluider Bill Binney legt uit hoe alles wat je doet in de gaten wordt gehouden in real time door onze regering onder de autoriteit van de “Patriot Act” (bedacht door Joseph Biden in 1993) die werd uitgevaardigd na 911 om de privacy van burgers te verwijderen onder het mom van “nationale veiligheid” die was gebouwd op een leugen van het Petrodollar systeem dat 7 naties dwong olie te verhandelen met Amerikaanse valuta, uiteindelijk vielen we alle naties binnen die tegen waren, vandaar dat de Patriot Act allesbehalve patriottisch is.
De FBI, CIA, DEA, DHS en IRS zijn allemaal contractanten van de NSA en hebben toegang tot uw persoonlijke informatie. Deze agenda omvat, maar is niet beperkt tot; Politieke idealen, Malitia steun in coördinatie met FBI en PATCON, belastingontduiking en binnenkort Vaccinatie status.
Denk je dat je vrij bent? Gordels vast, boterbloempje, we zijn nog maar net begonnen.
Welkom in de oorlog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s