Hebben de Russen een aanval op Donbas voorkomen.

Hebben de Russen een februari aanval op Donbas voorkomen.
Waren er biowapens IED’s bij betrokken?
Heeft NAVO’s “Zelfmoord Balkon” Tardioli de Russen getipt?
Als je je onderzoek doet, is de wereld zo voorspelbaar. De hele Oekraïense oorlog gaat over *biowapens, **Azov, en ***Kolomoisky.
“We hebben nazi’s getraind” – voormalig US Marine Corp Intelligence Officer, Scott Ritter
“De eerste troepen die door Amerikaanse en Britse soldaten werden getraind, waren het neonazistische Azov-bataljon”
⚠️🇦🇺Victoriaans Infectieziekten Laboratorium in Melbourne betrapt op import van bloedserum uit 🇺🇦Ukrainse Bio Wapens Laboratoria.
⚠️Geclassificeerde documenten die door het 🇷🇺Russische leger in beslag zijn genomen, onthullen een papierspoor tussen de Oekraïense biolaboratoria en het Doherty Instituut in Australië.
⚠️Russisch ministerie van Buitenlandse Zaken zal over een paar uur meer documenten declassificeren en de geheimen achter COVID-19 onthullen!
28-feb-2022 George Webb: We zijn in een race om de corrupte Oekraïense oligarchen te pakken die de media in Oekraïne controleren, en dat betekent Kolomoisky, Firtash, en Pinchuk. Dit zijn allemaal oliemiljardairs die het gebruik van BIOWEAPONS in de Krim, Donbas, en daarbuiten steunen.
*Als ze bang zijn dat de Russen controle krijgen over deze faciliteiten kan dat alleen betekenen:
1.De faciliteiten bevatten dodelijke ziekteverwekkers
2. De faciliteiten bevatten dodelijke ziektekiemen die ze niet langer kunnen bewapenen.
3. De Russen kunnen bewijzen dat deze faciliteiten door de VS gebruikt werden om dodelijke ziektekiemen te bewapenen.
**Azov is een stad in de Russische oblast Rostov, aan de Don, op 7 kilometer van haar monding in de Taganrogbaai van de Zee van Azov en op 42 kilometer ten zuidwesten van Rostov aan de Don, met ruim 82.000 inwoners. Het is een industriestad met scheepswerven, bouwmaterialen- en voedingsmiddelenindustrie
Jonge vrouwelijke inwoners van Donbass vertellen hoe zij acht jaar van hun jeugd doorbrachten onder vuur van Oekraïense troepen. VALSE VLAGEN en het beschieten en doden van de eigen bevolking door Azov Nazi huurlingen
***Ihor Kolomoyskyi
Ihor Valeriyovych Kolomoyskyi is een miljardair zakenman en voormalig gouverneur van de Oblast Dnipropetrovsk. Kolomoyskyi is sinds 2006 de tweede of derde rijkste persoon in Oekraïne en de 1941ste rijkste persoon ter wereld volgens de lijst van miljardairs van het tijdschrift Forbes. 20 things you didn’t knwo about ihor kolomoyskyi

Bizarre verbanden tussen vlucht PS752 en MH17, klik hier voor het hele artikel

Ukraine International Airlines-vlucht 752 was een internationale lijnvlucht van Internationale luchthaven Imam Khomeini naar Luchthaven Kiev Boryspil in Oekraïne. Op 8 januari 2020 verongelukte de Boeing 737-800 kort na de start. Alle 176 passagiers en bemanningsleden kwamen om het leven bij het dodelijkste vliegtuigongeluk in Iran sinds 2003. Voor Ukraine International Airlines was dit het eerste fatale vliegtuigongeval sinds de oprichting van deze vliegmaatschappij in 1992
23-okt-2014 De Oekraïense oligarch Igor Kolomoysky ontkent de beschuldiging van het neerstorten van de Boeing MH17, en beschouwt het incident zelf als “een kleinigheid”
Het is een vrij korte video, waarin een klaarblijkelijk bezopen Kolomoisky met iemand praat die hem interviewt.
Hier volgt een vertaling van wat er wordt gezegd. Daarin wordt enkele keren het woord “unprintable” gebruikt. In de video is dat te horen als een bliep. Wat de reden daarvan is, is voor ons niet duidelijk.
Interviewer: “En hoe zit het met de Boeing?”
Kolomoisky: “Wat bedoel je?”
Interviewer: “Nu ja, wat dacht Poroshenko eigenlijk?”
Kolomoisky: “Wat? Je hoeft je niets af te vragen. Het was klaarblijkelijk een ongeluk. Het was niemands bedoeling om het neer te halen.”
Interviewer: “Nu ja, ik weet zeker dat jouw mensen erachter zaten.”
Kolomoisky: “Ach, hou op. Wat maak je me nou? Het schot ging per ongeluk, we wilden een ander vliegtuig neerhalen, maar raakten een andere. Dit soort dingen gebeuren gewoon.”
“Het spijt mij van de Boeing en de mensen, maar het is een kleinigheid. Weet je (unprintable). Wanneer serieus spul (wapens) in de handen komt van een nieuweling, dan is dit soort (unprintable) rotzooi het resultaat.”
“Dus, jij denkt dat wij dat deden (unprintable). Niet met opzet, nee, er was een ander (vliegtuig).”
KOLOMOISKY was Hunter’s oude zakenpartner. Een nieuwe dag, een nieuwe aanklacht tegen iemand van het Biden misdaadsyndicaat.

VOOR ONMIDDELLIJKE VRIJLATING donderdag 20 januari 2022
Verenigde Staten dienen klacht in tot verbeurdverklaring van de opbrengsten van vermeende fraude en diefstal bij PrivatBank in Oekraïne
De Verenigde Staten hebben vandaag in de U.S. District Court van het zuidelijke district van Florida een klacht tot verbeurdverklaring van meer dan $ 6 miljoen aan opbrengsten uit de verkoop van commercieel vastgoed in Dallas, Texas, dat onderhouden en verbeterd werd met de opbrengsten van verduistering en fraude van PrivatBank in Oekraïne, verbeurd verklaard op basis van schendingen van federale wetten inzake het witwassen van geld.
Deze civiele vordering tot verbeurdverklaring is de vierde vordering die in verband met dezelfde vermeende criminele activiteit is ingesteld. In augustus 2020 hebben de Verenigde Staten twee processen aangespannen in het zuidelijke district van Florida, waarin werd beweerd dat commercieel vastgoed in Dallas en Louisville, Kentucky, aangekocht was met fondsen die illegaal van PrivatBank in Oekraïne verkregen waren als onderdeel van een frauduleus leningsschema van meerdere miljarden dollars. In december 2020 werd in hetzelfde district een derde aanklacht ingediend, waarin werd beweerd dat een eigendom in Cleveland, Ohio, hierbij op dezelfde wijze betrokken was.
In de vier klachten wordt beweerd dat Ihor Kolomoisky en Gennadiy Boholiubov, die eigenaar waren van PrivatBank, een van de grootste banken in Oekraïne, miljarden dollars hebben verduisterd en de bank hebben bedrogen. De twee zouden frauduleuze leningen en kredietlijnen hebben verkregen van ongeveer 2008 tot 2016, toen de regeling aan het licht kwam en de bank werd genationaliseerd door de Nationale Bank van Oekraïne. Volgens de klachten zouden zij een deel van de criminele opbrengsten hebben witgewassen via een reeks lege bankrekeningen van lege vennootschappen, voornamelijk bij het filiaal van PrivatBank in Cyprus, alvorens de fondsen naar de Verenigde Staten over te maken.
Zoals in de klachten wordt beweerd, creëerden Mordechai Korf en Uriel Laber, die medewerkers van Kolomoisky en Boholiubov waren en vanuit kantoren in Miami opereerden, een web van entiteiten, gewoonlijk onder een variatie van de naam “Optima”, om de verduisterde fondsen verder wit te wassen. Zij kochten voor honderden miljoenen dollars onroerend goed en bedrijven in het hele land, waaronder commerciële torens op 8787 North Stemmons Freeway in Dallas (Stemmons Towers), waartegen deze zaak is aangespannen, alsmede de kantoortoren 55 Public Square in Cleveland, een kantoortoren in Louisville bekend als PNC Plaza, en een kantorenpark in Dallas bekend als het voormalige CompuCom Headquarters.
In de nieuwste zaak wordt beweerd dat verschillende van de Optima-entiteiten, waaronder Optima Ventures LLC, Optima 7171 LLC en Optima Stemmons LLC, de winsten van de CompuCom Campus, die oorspronkelijk was aangekocht met verduisterde fondsen van PrivatBank, hebben gebruikt om de verbetering en het onderhoud van Stemmons Towers te bekostigen. Optima Stemmons verkocht Stemmons Towers vervolgens in 2019 met gebruikmaking van een financieringsovereenkomst met de verkoper, op grond waarvan meer dan 6 miljoen dollar in hoofdsom en rente nog verschuldigd is aan een speciaal opgerichte entiteit die eigendom is van Optima Ventures, genaamd 87STE LLC. De Verenigde Staten vorderen de verbeurdverklaring van de schuldbekentenis en de trustakte met betrekking tot die financieringsovereenkomst, waaronder het recht op betalingen die verschuldigd zijn krachtens de akte en de bijbehorende koopovereenkomst.
Assistant Attorney General Kenneth A. Polite Jr. van de Justice Department’s Criminal Division en Special Agent in Charge Eric B. Smith van het Cleveland Field Office van de FBI hebben de aankondiging gedaan.
Het veldkantoor van Cleveland van de FBI onderzoekt de zaak met steun van de internationale corruptie-eenheid van de FBI en de recherche van de belastingdienst.
Procesadvocaten Shai D. Bronshtein en Rachel Goldstein van het Kleptocracy Asset Recovery Initiative in de afdeling witwassen van geld en ontneming van vermogensbestanddelen van de strafrechtelijke afdeling behandelen deze zaken. Het Office of International Affairs van het ministerie van Justitie heeft aanzienlijke bijstand verleend bij het onderzoek.
Het Kleptocracy Asset Recovery Initiative wordt geleid door een team van toegewijde officieren van justitie in de Money Laundering and Asset Recovery Section, in samenwerking met federale wetshandhavingsinstanties en vaak met bureaus van openbare aanklagers in de VS, die zich inspannen om de opbrengsten van buitenlandse ambtelijke corruptie te verbeurdverklaren en, waar nodig, die gerecupereerde activa te gebruiken ten bate van de mensen die door deze corruptie en ambtsmisbruik zijn benadeeld. In 2015 heeft de FBI in het hele land internationale corruptie-eenheden opgericht om de nationale en internationale gevolgen van buitenlandse corruptie aan te pakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s