Een verkiezing is een methode waarbij een aantal personen, de kiesgerechtigden, door middel van een stemming bepaalt aan wie een bepaalde functie, post of titel moet worden toegekend. Door middel van verkiezingen wordt bijvoorbeeld uitgemaakt wie of wat “de beste” is,
08-dec-2020
Nederland vuistdiep in frauderend stemmachine bedrijf Smartmatic
Nog steeds speelt het verhaal van de enorme verkiezingsfraude in de VS en hoe dat in ’s hemelsnaam heeft kunnen plaatsvinden.
Natuurlijk zijn er zoals altijd ook weer duidelijke sporen naar Nederland en is het CDA, de partij van Hugo de Jonge, niet blij met onze vragen.
Eerlijke verkiezingen zijn de basis van iedere democratie. En dat is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend.
We hebben allemaal de perikelen kunnen volgen rondom de fraude bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Iets dat door de overwegend linkse media terzijde wordt geschoven als onbewezen, maar wat wel degelijk heeft plaatsgevonden.
Bij die stemmenfraude zijn er altijd twee namen die prominent naar voren komen, want beiden zijn betrokken bij de stemmachines in de Verenigde Staten. De eerste is Dominion Voting Systems en de tweede is Smartmatic.
De mainstream media doen hun uiterste best om te zeggen dat er geen enkel verband is tussen beide bedrijven, maar Rudy Giuliani, de voormalig burgemeester van New York en persoonlijk advocaat van Donald Trump, zegt iets anders.
Hij zegt dat de stemmachines van Dominion worden bestuurd door software van Smartmatic en aangezien het de software is die de uitslag bepaalt, is Smartmatic dan ook het bedrijf waar je naar moet kijken.
Verder zegt Giuliani dat Smartmatic via een ander bedrijf, Indra Sistemas uit Spanje, eigenaar is van Dominian Voting Systems. Bron: niburu

De gemeenteraadsverkiezingen bevestigen de vertrouwenscrisis in de politiek. De helft van de kiezers bleef thuis. Kiezers die wel kwamen opdagen, steunden de lokale lijsten en lieten de nationale partijen zo verder eroderen. Kozen ze toch ‘nationaal’, dan steunden zij opvallend vaak nieuwe partijen als FVD en Volt.
Tegelijkertijd bleef het CDA met zijn traditioneel trouwe, oudere kiezers op het platteland redelijk overeind. Ook dat lag aan de lage opkomst. VVD en D66 wisten zich min of meer te handhaven, maar zitten in de verdrukking.
De opkomst was met iets meer dan 50 procent teleurstellend. In veel gemeenten kwamen minder tot fors minder kiezers opdagen dan vier jaar geleden. De oproep van de landelijke kopstukken van de partijen om – tegen de achtergrond van de oorlog in Oekraïne – toch vooral gebruik te maken van het democratische stemrecht, sorteerde onvoldoende effect. De lokale lijsten zetten hun opmars door en drukken in steeds meer gemeenten de landelijke partijen langzamerhand uit de raad.
klik op de link en lees verder…

De expert in het fragment van RTL nieuws, Arjen Kamphuis, kan het niet meer navertellen want die wordt sinds 2018 vermist: Arjen Kamphuis had in 2014 al een brandbrief geschreven naar de Tijdelijke Commissie en stelt daarin o.a. :
“Zowel de EU als de Nederlandse overheid zijn al sinds de zomer van 2001 op de hoogte van deze problematiek en sindsdien in Nederland niets gedaan om de privacy van burgers of de veiligheid van data van Nederlandse publieke en private instellingen te waarborgen.” Ook komen in zijn brief de grote belangen van Microsoft naar voren. Was dit niet van Bill Gates?
