XRP : Ripple (betaalprotocol)

Ripple is een real-time bruto-vereveningssysteem, valutawissel en overboekingsnetwerk gecreëerd door Ripple Labs Inc, een in de VS gevestigd technologiebedrijf. Ripple werd uitgebracht in 2012, is gebouwd op een gedistribueerd open source protocol, en ondersteunt tokens die fiat valuta, cryptocurrency, grondstoffen, of andere eenheden van waarde, zoals frequent flier miles of mobiele minuten vertegenwoordigen. Ripple beweert “veilige, onmiddellijke en bijna gratis wereldwijde financiële transacties van elke omvang zonder terugboekingen” mogelijk te maken. Het grootboek maakt gebruik van de eigen cryptocurrency die bekend staat als XRP.
In december 2020 werden Ripple Labs en twee van haar leidinggevenden aangeklaagd door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) voor het verkopen van XRP-tokens, die de SEC classificeerde als niet-geregistreerde effecten.

Tool: XRP omzetten naar EUR – X Rapid Payments

BOOM! 🚨 🤯 🚨 Is Rosie Rios hinting that that XRP will be the future of money!?! When working at the Treasury she said her next job would be:
working on the future generation of money.”
She then joined Ripple and said: “let the future begin…” 🤯
#XRP #RIPPLE #XRPSEC

De vrouw wier handtekening op miljarden Amerikaanse biljetten prijkt
Rosa Gumataotao Rios is een van de meest alomtegenwoordige politieke figuren van de Verenigde Staten, maar toch zullen veel mensen waarschijnlijk nog nooit van haar gehoord hebben.
Haar naam komt voor in de dagelijkse transacties in elke stad wanneer iemand naar een geldautomaat gaat, brood koopt in een winkel, een restaurantrekening betaalt of een taxichauffeur.
Maar alleen wie de bankbiljetten zorgvuldig bestudeert, weet wie mevrouw Gumataotao Rios is.
Deze Californische vrouw van Mexicaanse afkomst is sinds 2009 penningmeester van de Verenigde Staten.
Sindsdien staat haar handtekening op zo’n 27 miljard dollar biljetten.

Ripple benoemt Rosie Rios, voormalig penningmeester van de Verenigde Staten, tot lid van de raad van bestuur en Kristina Campbell tot CFO
Vandaag kondigt Ripple met trots twee nieuwe benoemingen aan in haar leiderschapsteam. Rosa “Rosie” Gumataotao Rios, 43e penningmeester van de Verenigde Staten, treedt toe tot de Raad van Bestuur van Ripple en Kristina Campbell treedt toe als Chief Financial Officer.
Alles is cabal op dit moment, maar dit zal veranderen.
Ripple (XRP) zal als één van de weinige crypto’s overblijven.
Alleen de gereguleerde crypto’s blijven bestaan, de rest verdwijnt. Daar ging de rechtzaak tussen de SEC en Ripple over. Ripple heeft deze gewonnen, maar uitkomst laat nog even op zich wachten (kwestie van timing). Alle toekomstige valuta zullen gedekt worden door metalen (is in Rusland nu al het geval). XRP zal goud gedekt zijn. Bitcoin goes to zero is gezegd. Bitcoin is niet gereguleerd en kan gemined worden. XRP kan niet gemined worden. Samengevat: hold XRP en verkoop Bitcoin.
24-apr-2022 Ripple rechtszaak pas in 2023 afgelopen
Alderoty deed zijn uitspraken in reactie op een tweet van advocaat James K. Filan, die de Ripple rechtszaak op de voet volgt. Hij liet vrijdag weten dat beide partijen in de zaak een brief hebben ingediend bij de rechter waaruit blijkt dat de zogenoemde “expert challenges” in augustus worden gedaan. De afsluitende verklaringen zullen vervolgens een paar dagen voor kerst gegeven worden.
17-apr-2021 De lopende rechtszaak tussen Ripple Labs en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) wordt steeds interessanter om te volgen. Onlangs heeft rechter-magistraat Sarah Netburn Ripple’s motie toegekend om de gegevens van zijn huidige en voormalige chief executives privé te houden. Interessant is echter dat de rechtszaak een ongebruikelijke wending lijkt te hebben genomen. Volgens CryptoLaw heeft de SEC naar verluidt de regels van de Amerikaanse burgerlijke rechtbank geschonden door in de zaak meerdere MOU’s af te geven, er werd opgemerkt dat:
Ripple : The Future Of Digital Currency” With – Ripple’s Ross D’Arcy
klik hier voor alles over XRP door young investment
🛑GLOBAL CURRENCY RESET🛑
The Black Swan event (Global Market Crash) is coming soon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s