Fluoride en Chemtrails

Door het toedienden van fluoride (in tandpasta, voeding en drinken), neemt je lichaam makkelijker alluminium op
In de chemtrails zit: alluminium, barium en strontium

Pijnappelklier

2000 – 2010: dementie wordt volksziekte, nieuwe hersenscans

Net na de eeuwwisseling is het aantal mensen met dementie weer verdubbeld. Er zijn nu 200.000 mensen met dementie in Nederland. Zonder medicatie zal het aantal mensen met dementie door de vergrijzing nog eens verdrievoudigen in 2050. 

Het onderzoek naar dementie raakt in dit decennium verder op stoom. Zo wordt een belangrijke ontdekking gedaan in de diagnostiek van dementie. De eiwitten die een rol spelen bij de ziekte van Alzheimer konden tot dan toe alleen na het overlijden worden vastgesteld in de hersenen. Dit verandert in 2004. Er worden nieuwe contrastvloeistoffen ontdekt die aan alzheimereiwitten binden en deze zichtbaar maken op hersenscans. 

2010 – nu

Het medicijnonderzoek naar dementie komt op gang. Middelen om de schadelijke eiwitten uit de hersenen te verwijderen, of de productie van schadelijke eiwitten te verminderen worden ontwikkeld. Daarnaast worden ook andere ziekteprocessen aangepakt. Zo wordt gewerkt aan middelen gericht op het afweersysteem, hoge bloeddruk, cholesterol en prikkeloverdragende stoffen.

they want to controll the weather by 2025, chemtrails

kirsten meghan air force pilot chemtrail whistleblower
Seargent Kirsten Edwards
⚠️ You Will Wish You Watched This Before Going Outside (2022-2023)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s