Nelson Mandela

Nelson Rolihlahla Mandela was een Zuid-Afrikaans anti-apartheidsstrijder en politicus. Vanaf 1944 was Mandela betrokken bij de strijd van het Afrikaans Nationaal Congres tegen het apartheidsregime in Zuid-Afrika. Als leider van de militaire tak van het ANC werd hij in 1963 opgepakt en kreeg hij een levenslange gevangenisstraf opgelegd.

46664 is zijn gevangenisnummer.

ALS U WILT BLIJVEN GELOVEN DAT NELSON MANDELA EEN GROOT MAN WAS, KIJK DAN NIET NAAR DEZE VIDEO… Als we hem onderzoeken, blijft er niets goeds over. Enkel leugens… Shocking…. Is er nog iets over dat waar zal blijken te zijn?
Nelson Mandela, lid van de Vrijmetselarij, de Orde van de Nacht Tempeliers.
“Mandela is een gevangene van de Cabal…” ex Zuid-Afrikaanse President P.W. Botha in video. (Betekenis: hij werd geselecteerd en gebruikt als een marionet aan een touwtje door de NWO Cabal).
Nelson Mandela en Klaus Schwab samen aan tafel…
Nelson Mandela was een 33 graden vrijmetselaar.
The Communist and Masonic Infiltration of America and the Catholic Church door Dr. James Wardner(Final Edition) —Deze video laat zien wat communisme werkelijk is en hoe moderne “katholieken” communistische en vrijmetselaars ideeën en filosofieën onderschrijven die tegen de katholieke leer ingaan.
30-jun-2013 President Obama bezoekt Mandela’s cel op Robbeneiland
De Amerikaanse president Barack Obama heeft een bezoek gebracht aan Robbeneiland, de gevangenis waar Nelson Mandela 18 jaar lang gevangen werd gehouden.
Hij zei dat hij en zijn familie “diep vereerd” waren om de gevangenis te bezoeken die ooit werd bewoond door de heer Mandela – die nog steeds ernstig ziek in het ziekenhuis ligt.
Obama schreef in het gastenboek op de binnenplaats van de gevangenis: “Namens onze familie zijn wij diep vereerd te staan waar mannen met zoveel moed het onrecht trotseerden en weigerden toe te geven. “De wereld is dankbaar voor de helden van Robbeneiland, die ons eraan herinneren dat geen kluisters of cellen de kracht van de menselijke geest kunnen evenaren. Karen Allen doet verslag vanuit Zuid-Afrika
Het meeste, zo niet alle, land waarvan blanke Zuid-Afrikaanse zogenaamde rechtse mensen beweren dat het van hen is, is gekocht en betaald door hun voorouders, en is daarom, volgens welke wet, godsdienst of gewoonte dan ook, van hen.

Plaats een reactie