Buffalo mass shooting

Op 14 mei 2022 vond in Buffalo, New York, Verenigde Staten, een massale schietpartij plaats in een winkel van Tops Friendly Markets, een supermarkt in de wijk East Side. Tien zwarte mensen werden gedood en drie andere mensen raakten gewond. De schutter livestreamde een deel van de aanval op Twitch, maar de livestream werd door de dienst in minder dan twee minuten afgesloten. De verdachte, geïdentificeerd als de 18-jarige Payton S. Gendron, werd in hechtenis genomen en beschuldigd van moord met voorbedachte rade. Hij pleitte formeel “niet schuldig” op 19 mei 2022.
Gendron zou een manifest hebben geschreven, waarin hij zichzelf beschreef als een etno-nationalist die witte suprematie steunt en gemotiveerd is om politiek geweld te plegen. Hij sprak zijn steun uit voor de extreem-rechtse “Grote Vervanging” samenzweringstheorie in de context van een “blanke genocide”. De aanslag is beschreven als een daad van binnenlands terrorisme, en het incident wordt onderzocht als gemotiveerd door racisme. Gouverneur Kathy Hochul beloofde beleidswijzigingen in de staat als gevolg van de aanslag, terwijl ze de schutter veroordeelde en de families van de slachtoffers troostte.

De politie beveiligt een gebied rond een supermarkt waar verschillende mensen werden gedood bij een schietpartij, zaterdag, 14 mei 2022, in Buffalo, N.Y. (Derek Gee/The Buffalo News via AP)
Witte supremacist, 18, ontkent tien mensen te hebben gedood – waaronder de held van een ex-agent die hem probeerde te stoppen – als hij wordt aangeklaagd na het livestreamen van een massaschietpartij in een supermarkt in Buffalo in een zwarte buurt met ‘n****r’ op zijn geweer gekrabbeld klik op de link voor meer beeldemateriaal
De schutter opende zaterdag rond 14.30 uur het vuur terwijl hij de schietpartij livestreamde
Payton Gendron is zaterdag gearresteerd na het doden van 10 mensen in een Tops Market supermarkt in Buffalo, Upstate New York. De politie zegt dat het bloedbad werd gemotiveerd door de haat van de 18-jarige tegen zwarte mensen. Elf van de neergeschoten personen waren Afro-Amerikaans
Payton Gendron arriveert voor een hoorzitting in het gerechtsgebouw van Erie County op 19 mei 2022, in Buffalo, New York. ((Foto door Scott Olson/Getty Images))

Slachtoffers
Dertien mensen, werden neergeschoten, tien met dodelijke afloop. Een van hen, de 55-jarige Aaron Salter Jr., was een voormalig luitenant van de Buffalo Police die als bewaker werkte toen hij de schutter confronteerde.
Naast Salter, waren de dodelijke slachtoffers:
Celestine Chaney, 65;
Roberta A. Drury, 32;
Andre Mackniel, 53;
Katherine Massey, 72;
Margus D. Morrison, 52;
Heyward Patterson, 67;
Geraldine Talley, 62;
Ruth Whitfield, 86;
Pearl Young, 77.
Vier slachtoffers waren werknemers van de winkel, waaronder Salter, die overleed; de andere drie overleefden. Op 23 mei is een van de gewonden nog steeds opgenomen in het ziekenhuis in stabiele toestand.

VP Kamala Harris bezoekt Buffalo voor begrafenis van schietpartij slachtoffers

Alweer een valse vlag. Deze schietpartijen worden gedaan door de FBI. Ze rekruteren mentaal onstabiele individuen en hersenspoelen hen om mensen te vermoorden.

Een massale schietpartij vond plaats in de stad Buffalo, in New York in een kruidenierswinkel. 10 doden, 3 gewonden. De schutter is een zelfbenoemde White Supremacist zoals in zijn manifest staat. De schutter livestreamde zijn aanval. Op de eerste pagina gebruikte hij het symbool van de “Zwarte Zon”. Het “Zwarte Zon” symbool, is een haatsymbool. Dit zelfde symbool wordt gebruikt door de Nazi groepering The Azov Battalion in Oekraïne. De schutter gaat in detail in op de wapens die hij gebruikte en zijn uitrusting, samen met waarom hij de aanslag pleegde, en hoe hij die zou gaan uitvoeren. De aanslag wordt momenteel door de politie onderzocht als een terreuraanslag en een haatmisdaad. De schutter zit momenteel in hechtenis.

Bewijsmateriaal toont aan dat de Buffalo Shooter door de FBI was klaargestoomd om een massamoord te plegen
Net als de meeste andere massaslachtingen die de afgelopen jaren de krantenkoppen en de ether hebben gehaald, zit de schietpartij in Buffalo vol twijfelachtige omstandigheden die in het beste geval wijzen op een doofpotaffaire. In het slechtste geval werd de schutter door de mensen die de samenleving moeten beschermen, klaargestoomd om een massamoord te plegen.

De neonazi Buffalo schutter doodde de uitvinder van een revolutionaire waterstof brandstof technologie.
Amerikaans octrooi voor Aaron Salter, JR: “Methode en systeem voor het gebruik van het bijproduct van elektrolyse”.

sept-2015 Aaron Salter van AWS Hydrogen Technologies LLC, toont zijn 2010 Ford F-150 Pickup Truck die gebruik maakt van zijn AWS Hydrogen Fuel System. Geen waterstof brandstofcellen. Het systeem wordt aangedreven door elektrolyse. Nochtans ontdekt Arron in deze video er geen elektrolyse voorkomt en de vrachtwagen nog loopt..Verbazend
Er zit altijd meer achter het verhaal.
Velen van ons kennen Aaron Salter Jr als de held van de Buffalo schietpartij.
Maar veel mensen weten niet dat hij de wereld probeerde te veranderen met een waterstof-elektrolyse aangedreven auto. Hij en vele andere uitvinders die hetzelfde uitvonden zijn allemaal op dubieuze wijze omgekomen.
De ex-agent die zaterdag werd gedood door de schutter in Buffalo had onlangs gesproken over een “nieuw ontdekte energiebron” en patent aangevraagd op een systeem waarmee voertuigen op water kunnen rijden in plaats van benzine.
Aaron Salter Jr. werd door zijn zoon geïdentificeerd als de supermarktbeveiliger en voormalige Buffalo agent van drie decennia die probeerde de tiener verdachte te stoppen.Maar het is Salter Jr.’s werk buiten de wereld van de rechtshandhaving dat de aandacht trekt in de nasleep van zijn tragische dood.Zijn laatste passie was het bouwen van milieuvriendelijke voertuigen.Salter Jr. is niet de eerste die een vroegtijdige dood sterft na de ontdekking van een systeem dat motoren op water laat lopen.
Stanley Meyer kwam met een soortgelijke motor op water voordat hij plotseling overleed tijdens een diner in een Denny’s met twee Belgische investeerders.
Meyer begon zich te verslikken tijdens de maaltijd, rende naar buiten en beweerde dat hij vergiftigd was vlak voor hij stierf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s