Ronald Bernard

Ronald Bernard is een ex-bankier die voor de Elite van deze wereld werkte, om hun geld wit te wassen. Hierdoor had hij alle inzicht en informatie van deze mensen nodig om geen fouten te maken.
Maar nadat hij werd uitgenodigd voor een kinderoffer brak er een wereld voor hem open en nu ontmaskert hij de “ELITE”

30-mrt-2022 Erik Boomsma in gesprek met Ronald Bernard, klik op de link
Hij is de oprichter van de United People Foundation en de B-of-Joy en is voor velen reeds bekend van zijn interviews die op YouTube te zien zijn en waarin hij vertelt over zijn eerste leven, waarin Ronald in opdracht van de hoogste regionen van de wereld-machthebbers zorgde voor het onzichtbaar laten verlopen van de geldstromen om onder andere oorlogen te financieren. Totdat hij in die kringen geconfronteerd werd met gruwelijkheden waar ook kinderen bij betrokken waren en hij niet meer in staat was nog langer deel uit te maken van het systeem waarin hij werkzaam was.
Erik praat met Ronald over de drijfveren, achtergronden en de grote schadelijke gevolgen van financiële machtsstructuren in de wereld. En over de toekomstplannen van de wereld-machthebbers, die nu in rap tempo worden uitgerold over de mensheid. Het wordt duidelijk dat, indien de mens niet snel tot het maken van fundamentele keuzes komt, zij onderworpen gaat worden aan een totale digitale dictatuur en slavernij.
Ronald vertelt ook over zijn 2e leven na het uittreden uit de financiële (onder)wereld en zijn Bijna-Dood-Ervaring. Zijn ervaringen brachten hem ertoe om zijn leven nu in het teken te stellen van het creëren van een Nieuwe Wereld voor de mens en nog meer specifiek voor de kinderen. Hij is de grondlegger van de United People Foundation, waarin in de afgelopen 12 jaar hard gewerkt is aan de realisatie en manifestatie van een nieuw coöperatief financieel systeem met een eigen munteenheid (URA) en een Financieel/Economisch platform (URA-platform). Dat URA-platform is nu operationeel en kan gebruikt worden door alle mensen die kiezen voor een menselijke en liefdevolle wereld.
In het gesprek neemt Ronald ons mee door het URA-platform. Hij laat zien hoe het werkt, hoe het eruit ziet en op welke manier het de mensen een ontsnapping biedt en hen bevrijdt van de perversie en de dreigende digitale slavernij van het oude financiële systeem. En om de al voorbereide volgende fases van de ontwikkelingsplannen van de manifestaties van de United People Foundation te activeren roept Ronald iedereen op om mede-eigenaar te worden door het aanschaffen van een Eeuwigdurend Leden Certificaat (ELC) en lid en gebruiker te worden van het URA-platform. Zodat de mensen elkaar voor het leveren van producten en diensten voortaan in URA gaan betalen.
REVELATIONS FROM AN INSIDER-RONALD BERNARD, PART 5 of 5 (NL/EN)
Dit is het vijfde deel en laatste deel van een serie interviews van DVM-TV met ex-bankier/insider Ronald Bernard. Deze interviews zijn na publicatie van het eerste deel viraal gegaan en in veel talen vertaald en ondertiteld door de kijkers.
REVELATIONS FROM AN INSIDER-RONALD BERNARD, PART 4 of 5 (NL/EN)
Dit is het vierde deel van een serie interviews van DVM-TV met ex-bankier/insider Ronald Bernard. Deze interviews zijn na publicatie van het eerste deel viraal gegaan en in veel talen vertaald en ondertiteld door de kijkers. We hebben deze interviews nu op ons Bitchute kanaal geplaatst vanwege de enorme censuur op YouTube, zodat ze nog bekeken kunnen worden. In dit interview vertelt Ronald meer over zijn leven en de gebeurtenissen die hem tot een inzicht brachten dat het ook anders kan!
REVELATIONS FROM AN INSIDER-RONALD BERNARD, PART 3 of 5 (NL/EN)
Dit is het derde deel van een serie interviews van DVM-TV met ex-bankier/insider Ronald Bernard. Ronald gaat in deze aflevering onder andere in op vragen die zijn gesteld naar aanleiding van deel 1 dat wereldwijd ruim 30 miljoen kijkers heeft getrokken en hij vertelt over zijn persoonlijke ervaringen
REVELATIONS FROM AN INSIDER-RONALD BERNARD, PART 2 of 5 (NL/EN)
Dit is het tweede deel van een serie interviews van DVM-TV met ex-bankier/insider Ronald Bernard. In deel 2 legt Ronald Bernard uit hoe de Piramide van de Macht in elkaar zit en hoe deze ons dagelijks leven beïnvloedt. Ronald laat zien hoe het komt dat rijk alleen maar rijker en machtiger wordt. En waarom de massa vaak vanuit een tekort leeft. Aan het eind van het interview is een vooruitblik te zien van deel 3
REVELATIONS FROM AN INSIDER-RONALD BERNARD, PART 1 of 5 NL/EN)
Dit is het eerste deel van een serie interviews van DVM-TV met ex-bankier/insider Ronald Bernard, ‘Het grote geld’: Ronald vertelt hierin heel openhartig hoe hij compleet is vastgelopen omdat zijn geweten na een zeer schokkende ontwikkeling plotseling naar boven kwam drijven. Deze aflevering ging viraal en is in heel veel talen vertaald en ondertiteld door de kijkers van overal ter wereld. Gezien de actualiteit is deze serie video’s absoluut nog relevant te noemen
Westminster, Londen – april 2018, vanwege de International Tribunal for Natural Justice (ITNJ) Judicial Commission of Inquiry into Human Trafficking and Child Sex Abuse.
In deze getuigenis geef ik je meer onthullingen over mijn leven, hoe de wereld werkt, je innerlijke kind, het ‘programma’ en de effecten op beschadigde kinderen. Deze onthullingen zullen het bewustzijn verhogen. Mijn boodschap gaat ook naar degenen die nog steeds in hun ‘gevangenis’ zitten en vrijgelaten willen worden. Ik toon hen een veilige brug om over te steken en te overleven. Mark Pearce gaf het volgende commentaar op mijn getuigenis:
Ik vond dit een van de meest ontroerende lezingen die ik heb meegemaakt over het begrip van de menselijke geest en de menselijke geest. Ronald heeft aan beide kanten van het hek gestaan als dader en slachtoffer. Hij vertelt over de intergenerationele trauma’s van misbruik en waarom dit hem ertoe bracht een internationale bankier te worden en hoe deze poort hem opende om (metaforisch) opgesloten te worden in een cel – een verhaal over vrijheid, terughoudendheid, slavernij en slavernij opgevat als vrijheid.
Ronalds verhaal is een documentaire van een speelfilm waard. Hij deelt enkele van de diepste inzichten in de menselijke conditie en hoe een systeem van de huidige maatschappij zowel een geest kan ruïneren als iemand kan leiden naar verlossing. Dank je Ronald voor je eerlijkheid, moed, bewustzijn, inspiratie en liefde. Ik hoop dat door het delen van deze getuigenis, we allemaal meer kunnen leren over vergeving en hoe te genezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s