Pfizer’s nieuwe 80.000 pagina’s tellende data dump is een nachtmerrie

En komt op dezelfde tijd als HET ROE v WADE LEK (afleiding)

Opmerkelijke zaken zijn:
▪️Pfizer’s COVID vaccin was NIET 95% effectief zoals zij beweerden. Uit de gegevens blijkt een werkzaamheid van 12% werkzaamheid gedurende de eerste 7 dagen…daarna daalt het tot minder dan 1% (0,84%)
▪️Er waren geen menselijke klinische proeven om te bepalen of de experimentele COVID-vaccins veilig waren voor zwangere vrouwen. Zij werden van alle proeven uitgesloten. In plaats daarvan hebben ze het op 44 ratten getest voordat ze beweerden dat het “veilig” was
▪️Er zijn tot nu toe (vanaf 2 mei 2022) in totaal 9 locaties van 158 onthuld. Minder dan 6,6% van de subjecten zijn verantwoord. Waar zijn de gegevens van de honderden andere proefpersonen/deelnemers gebleven?
▪️Waar zijn de 25.706 patiënten die ontbreken in de Pfizer gegevens?
▪️De lipide nanodeeltjes bleken zich over het hele lichaam te hebben verspreid – in de lever, eierstokken & andere vitale organen 48 uur na de injectie
▪️De meest recente gegevens zijn te vinden via de databank hier of op de ICAN-site hier.

28-feb-2022 FDA zegt 75 jaar nodig te hebben om gegevens Pfizer COVID-19 vaccin vrij te geven aan publiek…

De volgende partij vaccindocumenten van Pfizer van de FDA is geproduceerd (90.702 pagina’s), beschikbaar bij Public Health and Medical Professionals for Transparency De uitgave van deze maand omvat 80.000 pagina’s …

Op 2 mei heeft Pfizer nog eens 80.000 documenten gedumpt.
Pfizer en de FDA hebben in de rechtbank hard gevochten om deze documenten te verbergen; nu weten we waarom. Ze laten een duidelijk beeld zien dat de mRNA shots aanzienlijke schade zouden toebrengen aan patiënten. De documenten tonen zonder twijfel aan dat er sprake is van criminele opzet om schade toe te brengen.
Erger nog, de regering gaf Pfizer (en de andere bedrijven) immuniteit van aansprakelijkheid voor schade als gevolg van bijwerkingen van vaccins. Maar de immuniteit omvatte niet de criminele intentie om schade te berokkenen (of moord); een schade die veel groter was dan de ziekte zelf.
Dit zal nog vele jaren worden uitgevochten in rechtbanken en in het Congres, omdat de feiten de waarheid blijven aantonen. Nog afschrikwekkender is de escalatie van woede die zeker zal komen naarmate het aantal sterfgevallen en levenslange verwondingen als gevolg van de mRNA-behandelingen blijft stijgen.
Gezien het feit dat er alleen al op 2 mei meer dan 80.000 documenten zijn vrijgegeven, zal het enige tijd kosten om alle dossiers door te kammen. Maar hier zijn enkele van de recente waarheden die door verschillende onafhankelijke onderzoekers zijn onthuld bij het doorspitten van de dossiers:

Uit deze grafiek blijkt dat van de 42.086 deelnemers aan de proef, er 1223 fatale bijwerkingen hadden. (sterfgevallen) Maar nog eens 11.361 mensen waren op het moment van dit rapport nog niet hersteld. Dat betekent dat er waarschijnlijk veel meer sterfgevallen waren. Nog eens 9400 (meer dan 10%) waren onbekend.
Geboortes en babysterfte in IJsland stijgen met 80%
“De toename van perinatale sterfte is 82% in 2021, vergeleken met het gemiddelde van de voorgaande negen jaar daarvoor. Perinatale sterfte is de som van doodgeborenen en baby’s die binnen een week na de geboorte overlijden op een totaal van 1.000 geboorten.”
Lees waarom gezondheidsfunctionarissen COVID-19 als veilig beschouwen voor de meeste mensen meer informatie (mocht de link straks niet meer werken… hieronder een schermafbeelding van de “meer informatie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s