PCR test uitvinder

wat weten we over de uitvinder van de PCR test?

Mullis werd geboren in Lenoir als zoon van Cecil Banks Mullis en Bernice Alberta Barker. Hij studeerde scheikunde aan het Georgia Institute of Technology (bachelor in 1966) en biochemie aan de Universiteit van Californië – Berkeley alwaar hij in 1972 promoveerde. Na een aantal postdoc-studie en diverse baantjes kwam hij in dienst van het biotechnologische bedrijf Cetus Corporation in Emeryville, Californië.

Hij is de bedenker (in 1983) van de polymerasekettingreactie (PCR, Polymerase Chain Reaction), een biochemische procedure waarmee het mogelijk werd om stukjes DNA razendsnel en in principe onbeperkt te vermenigvuldigen. Dit opende de weg naar vele toepassingen van de genetische technologie omdat het nu mogelijk was van minieme hoeveelheden DNA voldoende kopieën te maken om er tests op te doen of ze als reagens te gebruiken. Belangrijke toepassingen hiervan zijn de genetische vingerafdruk, ziekteverwekkers vinden in voedsel en bij forensisch onderzoek.

In 1985 diende Cetus voor de techniek een octrooiaanvraag in die in 1987 werd toegekend. Het octrooi was niet onomstreden en er volgden diverse rechtszaken, zelfs nog nadat in 2005 het octrooi was verlopen. Zelf werd Mullis niet rijk van deze uitvinding. Van Cetus ontving Mullis slechts een premie van 10.000 dollar, terwijl Cetus de PCR-techniek voor 330 miljoen dollar verkocht aan Hoffmann-La Roche.[3]

Naast deze ontdekking, geniaal in zijn eenvoud, waarvoor hij in 1993 de Nobelprijs voor Scheikunde won, is Mullis ook in het nieuws gekomen door een aantal ideeën die verder door vrijwel geen van zijn vakgenoten en andere collega-wetenschappers werden gedeeld, zoals dat hiv niet de oorzaak zou zijn van aids. Ook betwistte hij openlijk de wetenschappelijke argumenten dat chloorfluorkoolstofverbindingen de ozonlaag dunner maken en dat industriële verbrandingsgassen verantwoordelijk zouden zijn voor de opwarming van het klimaat.[4]

Mullis ontving de Japanprijs in 1993.

Died on august 7th 2019

Wist u dat er in totaal 57 potentiële kruisreactanten zijn die u een vals positief resultaat kunnen geven bij het afnemen van de PCR-tests? Het is ook opmerkelijk dat Sars-Covi-2 NOG STEEDS niet geïsoleerd is.

H1N1 (2009)
Seizoensgebonden H1N1-influenzavirus
H3N2-influenzavirus
H5N1 Aviaire Influenza Virus
H7N9 Aviaire Influenza Virus
Influenza B Yamagata
Influenza B Victoria
RSV-type A
RSV-type B
Enterovirus A
Enterovirus B
Enterovirus C
Enterovirus D
Para-influenzavirus type 1
Para-influenza-virus type 2
Para-influenza-virus type 3
Rhinovirus A
Rhinovirus B
Rhinovirus C
Adenovirus Type 1
Adenovirus Type 2
Adenovirus Type 3
Adenovirus Type 4
Adenovirus Type 5
Adenovirus Type 7
Adenovirustype 55
Humaan metapneumovirus
Epstein-Barr-virus
Mazelen Virus
Humaan cytomegalovirus
Rotavirus
Norovirus
Bofvirus
Varicella-Zoster-virus
Legionella
Bordetella Pertussis
Haemophilus Influenzae
Staphylococcus aureus
Streptococcus Pneumoniae
Streptococcus Pyogenes
Klebsiekka Pneumoniae
Mycobacteruym Tuberculose
Mycoplasma pneumoniae
Chlamydia Pneumoniae
Aspergillus Fumigatus
Candida Albucabs
Candida Glabrata
Cryptococcus Neoformans
Cryptococcus Gutti
Pneumocystis Jirovecii (PJP)
Coronavirus 229E
Coronavirus OC43
Coronavirus NL63
Coronavirus HKU1
Coronavirus MERS
Coronavirus Sars
Gepoolde menselijke neusspoeling

Al deze informatie werd afgedrukt in de bijsluiter van de PCR-tests die ik persoonlijk kreeg om wekelijks voor te testen. Dit was van SDI Labs en wachtte op het moment van schrijven (11-23-2021) nog steeds op een EUA-goedkeuring van de FDA.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s