QFS Quantum Financial System

👇👆👇 Vertaling PDF Van Hierboven 👆👇👆
Het zwaard van de waarheid…
De Mensenzoon…

Het leven van ieder mens is van rechtswege. Het leven van een individu kan en moet alleen aan hemzelf toebehoren, niet aan een samenleving of gemeenschap, of hij is dan slechts een slaaf. Niemand kan een ander het recht op zijn leven ontzeggen, noch met geweld grijpen wat door iemand anders wordt geproduceerd, want dat is het stelen van zijn middelen om in leven te blijven. Het is verraad tegen de mensheid om een man een mes op de keel te houden en te dicteren hoe hij zijn leven moet leiden. Geen enkele samenleving kan belangrijker zijn dan de individuen die haar samenstellen, of u kent het hoogste belang toe, niet aan de mens, maar aan elk idee dat de verbeelding van die samenleving aanspreekt, tegen een nooit eindigende kosten van levens. Rede en werkelijkheid zijn de enige middelen om wetten te rechtvaardigen; hersenloze wensen, als ze soevereiniteit worden gegeven, worden dodelijke meesters. Reden overgeven aan het geloof in deze mannen bekrachtigt hun gebruik van geweld om je tot slaaf te maken – om je te vermoorden. De definitie van valuta is:
2
hun militaire geweer tegen je hoofd dat je dwingt het te gebruiken. U hebt de macht om te beslissen hoe u uw leven en de waarde van hun valuta zult leven. Deze gemene kleine mannen zijn maar kakkerlakken, als je zegt dat ze dat zijn. De heersers van deze wereld zijn niets voor God. Ze hebben geen macht om je te beheersen, behalve dat wat je hen gunt!
Dit is het leven. Jouw leven. Om te leven zoals jij dat wilt. De wereld biedt ons alleen de dood aan. Ons doel is om de mensheid de waarde van het leven te laten zien, de grondgedachte van vrijheid. Als ik nu naast iemand moet dienen, zal het zijn naast anderen die dezelfde waarden dierbaar zijn. De weergegeven ideeën zijn de ware schoonheid ervan. Er zijn mensen die bang zijn voor vrijheid en liever het gevoelloze bestaan hebben dat ze niet voor zichzelf hoeven te denken. Ons doel is om de adel van het leven te weerspiegelen. Het is nog niet te zeggen of de vlam van de vrijheid, nu ontstoken, zich door de wereld zal verspreiden. Het is nog steeds een heel kleine vlam op een grote en donkere plaats, maar God weet dat zo’n vlam het vermogen heeft om helder te branden. Het kwaad is niet één grote entiteit, maar een verzameling van talloze, kleine verdorvenheden die door kleinzielige mannen uit de modder zijn voortgekomen. Levend onder de huidige cabal, heb je de verrijking van visie ingeruild voor een grijze mist van middelmatigheid – de vruchtbare inspiratie van streven en groei, voor hersenloze stagnatie en langzaam verval – de dappere nieuwe grond van de poging, voor het schuchtere moeras van apathie.
3
Je hebt vrijheid niet eens ingeruild voor een kom soep, maar erger nog, voor de uitgesproken lege gevoelens van anderen die zeggen dat je het verdient om een volle kom soep van iemand anders te krijgen. Geluk, vreugde, prestatie, prestatie. . . zijn geen eindige waren, om te verdelen. Moet het gelach van een kind worden verdeeld en toegewezen? Nee! Gewoon meer lachen. Het volgende bericht is een overzicht voor degenen die niet weten waar deze GCR/RV over gaat. De meeste mensen denken dat deze drie dingen in wezen dezelfde gebeurtenis zijn, niet waar. Elke is anders. De GCR – de Global Currency Reset – heeft twee afzonderlijke factoren of delen van het hele evenement.
De eerste factor: tweehonderdnegen landen van de wereld hebben in 2014 een verdrag ondertekend en zullen de waarde van hun valuta opnieuw instellen via het Cross-Border Interbank Payment System (CIPS) om op gelijke voet te staan met alle andere landen van de wereld. Dat betekent dat de waarde van de ene Dong hetzelfde zal zijn als de waarde van een dollar of een andere nationale valuta. De echte waarde zal worden gevoeld in de internationale handel. De wereldwijde reset betekent dat Forex Trading voor winst van weinig waarde zal zijn, aangezien de reset valuta’s zal stabiliseren en niet onderhevig zou zijn aan manipulatie van valuta door een overheid of bedrijf. Het zal ook de exportmarkten beïnvloeden, om de handelsbalans van een land te accommoderen. Het is duidelijk dat Fiat-valuta’s nooit zullen werken in zo’n gestructureerd, internationaal gebalanceerd Quantum Financial System (QFS).
Om deze pariteit te bereiken, is door een aantal zeer intelligente econoomtypes (de QFS Super Artificial Intelligence) een wiskundige formule gemaakt om een conglomeraat van economische gegevens te nemen, een vooraf bepaalde waarde toe te passen op elk gegevenspunt en een waarde voor elk land te bedenken . Deze waarde heeft, vergeleken met andere landen, meer te maken met de hoeveelheid valuta die in dat land in omloop wordt gebracht, dan met de waarde van zijn valuta. De gebruiksfactor van de hoeveelheid valuta in de economie van een land, moet het probleem van vraag en aanbod van valuta in evenwicht brengen, terwijl de waarde binnen de internationale gemeenschap consistent blijft. Een probleem van niet geringe betekenis voor degenen die de wereldeconomie plannen rond valuta en economische pariteit en hoe dit te bereiken. De tweede factor in de reset is de digitale door goud gedekte valuta. Om de valuta met goud te ondersteunen in het nieuwe financiële systeem van QFS betekent dat er een digitaal goudcertificaat is dat zegt dat je dat stuk digitale valuta kunt inwisselen voor een echt stuk goud. Dat betekent dat u een stuk goud of een door goud gedekt digitaal geld kunt gebruiken om een aankoop te doen. Digitaal geld wordt gebruikt voor het gemak in plaats van goudstukken mee te slepen. Beide hebben dezelfde waarde. De gemeenschappelijke noemer van de waarde van een valuta is de dekking van die valuta door een gewaardeerd goed of actief.
Terwijl grondgebonden activa en andere soorten activa, evenals de economie van het land, enz., in de pariteit van die valuta spelen, is goud de meest zichtbare en universele standaard om waarde te bepalen. In het nieuwe QFS Digital Financial System wordt goud gebruikt als de nivelleringsfactor die de diversiteit binnen elk land buffert in vergelijking met een ander. Terwijl we onze oude Fiat-valuta’s inwisselen voor de nieuwe door goud gedekte valuta’s, ruilen we in feite het hele oude financiële systeem van de Cabal-schuldslavernij in voor een gloednieuw, door QFS door goud ondersteund financieel systeem. De centrale bank van elk land zal opnieuw deel uitmaken
5
van hun ministerie van Financiën en niet eigendom van externe particuliere entiteiten zoals het Federal Reserve Banking-systeem, die werken voor hun eigen hebzucht en agenda. Het oude systeem ligt dood in het water, net als een oud slagschip dat niet meer functioneert en van weinig waarde is, behalve voor schietoefeningen.
Het goud, dat door de Chinese ouderlingen werd gebruikt om dit nieuwe digitale QFS-geld te creëren, vormt de basis voor alle valuta’s ter wereld. Er is genoeg goud of activa om deze valuta’s te ondersteunen, in feite meer dan voldoende om een nieuw QFS-monetair systeem voor de hele wereld tot stand te brengen en het te overspoelen met door activa gedekt digitaal geld. We mogen afscheid nemen en afscheid nemen van het financiële systeem van schuldenslavernij van de Cabal. Niet langer als slaven, zijn wij. De RV De Cabal creëerde oorlogen om hun doelen van heerschappij en controle over de mensheid te bereiken. Toen de cabal-types een land binnenvielen, drukten ze hun valuta, zodat de oorlogsmunitie die werd gebruikt om tegen de cabal te bestrijden financieel ver buiten bereik zou zijn. Het was ook een vooraf bepaalde stap, lang van tevoren gepland, om de valuta van dat land te verzamelen en vast te houden totdat dat land in staat was te overleven en hun werkende economie weer op te bouwen. De cabal zou het dan inwisselen voor een duizendste van de dollar en miljarden dollars winst maken. Dat gebeurde zowel in Vietnam als in Irak. Ook andere landen hadden hun valuta’s onder druk gezet door de cabal-valutamanipulatoren. De herwaardering komt nu in het spel nu die landen de waarde van hun valuta herstellen en als volwaardige spelers deel gaan uitmaken van de internationale gemeenschap. Terwijl de herwaardering werkt
6
om hun binnenlandse economie te helpen, heeft het weinig effect op het hydrateren van de aarde voor de mensheid.
De Zim is anders. De verpletterde economie van Zimbabwe viel in puin door een dictator die meer om zichzelf gaf dan zijn landgenoten. De meeste Zimbabwanen dachten dat Mugabe’s nationalisatie van boerderijen, eigendom van blanken, de zaken zou veranderen, maar het werkte vooral voor hem en zijn regeringsslaven. De reeks obligaties van biljoenen dollars was de poging van de Reserve Bank of Zimbabwe om de hyperinflatie bij te houden. Met een biljet van 100 biljoen dollar kun je een brood kopen. De Zim Bonds verloren uiteindelijk alle waarde als valuta en werden in 2009 overbodig. In het land werden aankopen gedaan met vreemde valuta zoals de USD, Yuan of de Zuid-Afrikaanse Rand. Het was echt een puinhoop. Ondertussen ontvouwde het Plan zich door de Ouderen en de tijd was rijp om deze historische, ter ziele gegane banden te gebruiken als een instrument om de wereld te hydrateren. Met behulp van de extreme bedragen die op de Zim Bond zijn gedrukt, konden de Elders een nieuw QFS-financieel systeem creëren van door goud ondersteunde digitale valuta’s, te beginnen met de Zim Bonds. Het Plan was om vele Triljoenen dollars in handen en controle te geven van Lichtwerkers, die hebben gewacht, volwassen worden en plannen maken en zich concentreren op humanitair werk voor de verbetering van de hele mensheid. Met aan de ene kant de cabal geneutraliseerd en buiten gebruik, en aan de andere kant een nieuw op QFS Distributed Ledger Technology (DLT) (veel beter dan Blockchain cryptocurrency) gebaseerd financieel systeem
7
dat ons digitale geld zou beveiligen tegen diefstal of hacking, zouden de Lichtwerkers hun werk kunnen doen zonder de oude zorgen en de door de cabal opgelegde grenzen. Financiële vrijheid is verzekerd. Dit was en is altijd al het Plan. Een storm is op komst. Onze STORM. Vertrouw op het plan.
De GCR en de RV zijn geweldig, maar het kroonjuweel is de Zim Bond. Al het andere is ter ondersteuning van het gebruik van de Zim om de wereld te hydrateren en de hele mensheid te zegenen. De wereld wordt onze speeltuin en we mogen laat opblijven en gewoon vrolijk spelen totdat we moe worden en naar huis gaan. Met vriendelijke groet, Steven Leonard – Chief Scientist Quantum Financial System (QFS)
❖ En Hij zal oordelen tussen de volken. Hij zal bemiddelen bij [geschillen] voor vele volkeren; En zij zullen hun zwaarden omsmeden tot ploegscharen en hun speren tot snoeimessen. Natie zal het zwaard niet opheffen tegen natie, en nooit meer zullen ze oorlog leren. Jesaja 2:4
❖ Hij zal macht hebben over de naties. Hij zal hen hoeden met een ijzeren staf… Openbaring 2:26, 27
❖ Hem wordt heerschappij en heerlijkheid gegeven en een koninkrijk, opdat alle volkeren, naties en talen hem dienen. Zijn heerschappij is een eeuwige heerschappij. Daniël 7:14
❖ Nu komt uit Zijn mond een scherp zwaard, waarmee Hij de volken zou slaan. En Hijzelf zal hen hoeden met een ijzeren staf. Openbaring 19:15
❖ Hij draagt in Zichzelf de zeven zegels van de levende God! Openbaring 5:1-14
❖ Maar als ik zeg: “Ik zal Zijn woord niet meer noemen of in Zijn naam spreken”, is Zijn woord in mijn hart als een vuur, een vuur dat opgesloten zit in mijn botten. Ik ben het beu om het in te houden; inderdaad, ik kan het niet. Jeremia 20:9
❖ Want tot wie van de engelen heeft Hij ooit gezegd: “Jij bent mijn zoon, vandaag heb ik je verwekt? En nogmaals: “Ik zal een Vader voor Hem zijn en Hij zal een Zoon zijn
8
naar mij”? En wanneer Hij opnieuw de eerstgeborene ter wereld brengt, zegt Hij: “En laten ALLE engelen van God Hem aanbidden.” Hebreeën 1:5-6
❖ “Hij heeft de kracht van duizend generaties.” Deuteronomium 7:9

VERTROUW OP HET PLAN
“Er komt een storm, onze storm”
“Waar we één gaan, gaan we allemaal”.
“Hij is de Mensenzoon”
“Hij is het Lam dat altijd wint!”
“Als Hij een deur opent, kan niemand hem sluiten, en als Hij hem sluit, kan niemand hem openen.” Openbaring 3:7
Dit staat geschreven in “The Lamb’s Book of Life.”
Openbaring 13:8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s