BLM BlackLivesMatter

Black Lives Matter is een internationale beweging tegen anti-zwart racisme, ontstaan in de Verenigde Staten als reactie op politiegeweld tegen Afro-Amerikanen.
BlackLivesMatter is opgericht in 2013 als reactie op de vrijspraak van de moordenaar van Trayvon Martin. Black Lives Matter Global Network Foundation, Inc. is een wereldwijde organisatie in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Canada, met als missie het uitroeien van blanke suprematie en het opbouwen van lokale kracht om in te grijpen bij geweld dat door de staat en burgerwachten wordt toegebracht aan zwarte gemeenschappen. Door gewelddaden te bestrijden en tegen te gaan, ruimte te creëren voor zwarte verbeelding en innovatie, en zwarte vreugde centraal te stellen, winnen we onmiddellijke verbeteringen in ons leven.

13-jul-2021 8 jaar geleden, werd er een brief met liefde geschreven. 3 woorden werden in een moment gezaaid en bloeiden op tot een radicale zwarte beweging.
Vandaag wordt Black Lives Matter 8 jaar. We zijn uitgegroeid tot een wereldwijde gemeenschap die zich inzet voor zwarte bevrijding en vrijheid — en nog steeds is onze beweging van belofte nog niet klaar met het werk. We zijn nog niet eens in de buurt.
Voor onze kinderen en toekomstige generaties — laten we blijven bouwen aan deze nieuwe wereld, met liefde.
BLM is a scam
Dr Winnie Heartstrong beweert dat George Floyd ALLEVEND IS en dat de video Vals is. De geschiedenis is de samenzwering.
George Floyd BLM Conspiracy Video Documentary
Lara Logan legt een goed verband tussen BLM en Azov, maar zij verzuimt een zeer belangrijk verband tussen deze twee terroristische groeperingen te vermelden – het geld dat hen voedt – George Soros. Oekraïne maakt deel uit van wat Soros zelf omschreef als het ‘Soros Imperium’.
Miljardair George Soros beïnvloedde ANTIFA & BLM intern VS-terrorisme financieel, en nu stimuleert hij intern terrorisme in Oekraïne
Blijkbaar denkt de mede-oprichter van BLM dat de financiële transparantie van de 990 structuur een directe aanval is op zwarte mensen. Dit van diegenen die voortdurend zeggen: “als je niets te verbergen hebt, hoef je je nergens zorgen over te maken”
BLM busted
BLM supporter gets redpilled
BLACK FOLKS SIDE WITH Candace Owens EXPOSING Patrisse Cullors AT Her BLM Funded MANSION
BLM MEDE-OPRICHTSTER PATRISSE CULLORS STORT IN KROKODILLENTRANEN NADAT CANDACE OWENS BIJ HAAR AAN DE DEUR VERSCHIJNT.
Van Candace Owens: “Patrisse doet alsof ze bang is omdat ze weet dat de zwarte levens leugen uit elkaar valt en ze niet weet wat ze moet doen. Ze heeft opzettelijk de commentaren beperkt zodat je niet eens kan reageren op haar post. Wat je nu ziet is het gezicht van een vrouw die doet alsof ze bang is voor rechtse experts, terwijl ze in werkelijkheid wordt ontmaskerd als een oplichtster die miljoenen aannam om haar levensstijl te financieren en miljoenenhuizen te kopen. Ze eiste dat de politie zou stoppen en politieagenten zou ontslaan, maar zelf heeft ze een blanke, particuliere beveiliging voor haar huis.
New York BLM mede-oprichter bekritiseert burgemeester Adams voor het in de steek laten van zwarte inwoners: “Stad is een oorlogszone”.
Hawk Newsome, de mede-oprichter van BLM of Greater New York, heeft burgemeester Eric Adams van New York City tijdens een interview op Fox News gehekeld, omdat hij zwarte New Yorkers niet goed beschermt.
Antifa en BLM betrapt bij Capitol Hill – agenten lieten hen binnen terwijl patriotten Antifa/BLM probeerden te stoppen
Jerry Nadler weigert Antifa en BLM op lijst te zetten van binnenlandse terreurgroepen

Kneeling for BLM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s