Zeoliet

De 3 manieren waarop zeolieten gifstoffen verwijderen
Met meer dan 300 studies over de heilzame eigenschappen van de zeoliet clinoptiloliet, heeft dit mineraal steeds meer bekendheid gekregen voor zijn natuurlijke vermogen om toxines, zware metalen en milieuverontreinigende stoffen op te vangen en afhankelijk van hoe de zeoliet wordt verwerkt, werkt het tot drie verschillende manieren om toxines te verwijderen!

Zeolieten en blootstelling aan lage straling
Naarmate de tijd verstrijkt, vervagen de beelden van Fukushima. Toch nemen de mogelijke gevolgen van deze kernramp elk jaar toe, aangezien de blootstelling aan radioactieve elementen zoals Cesium en Strontium in het lichaam blijven hangen en het DNA gedurende tientallen jaren beschadigen. Terwijl mensen naar antwoorden zoeken, zou zeoliet de oplossing kunnen zijn voor blootstelling aan straling op lage niveaus?

ZeolietMED bestaat uit gemalen clinoptiloliet-zeoliet met een kristalrooster van 26 micrometer. ZeolithMED is een gecertificeerd medisch product. ZeolietMED is een effect middel voor het uitleiden van schadelijke stoffen uit het lichaam.

Premium Zeoliet is ultrafijn gemalen zeoliet (clinoptiloliet) van hoge zuiverheid. Het heeft een korrelgrote van 20 – 30 µm.  Hierdoor is het werkzame oppervlakte zeer groot. Het is zo gemalen dat het oorspronkelijke kristalrooster niet beschadigd raakt. Premium Zeoliet is chemisch-biologisch zeer actief en kan veel afvalstoffen opnemen. Dit komt door de bijzondere eigenschap van ‘kationen-uitwisseling’. Premium Zeoliet verdraagt zich goed met plantaardige extracten en tincturen.
Premium Zeoliet is geen voedingsupplement en ook geen medisch product omdat het niet gecertificeerd is. Feitelijk is dat het enige verschil met ZeolietMED. Volgens de wettelijke EU toelatingsnormen E567 en E568 is Premium Zeoliet als niet-gecertificeerd product alleen toegelaten voor toepassingen binnen de veeteelt, land- en tuinbouw en ook voor technische toepassingen. 

Toepassing en werking
Wegens de Europese wetgeving op gezondheidsclaims mogen wij geen mededelingen doen over de toepassing en werking over dit product. Wilt u hierover informatie ontvangen dan kunt u contact met ons opnemen.
ZeolietMED 400 gr is een gecertificeerd medisch product (CE0481) en zorgt voor het ontgiften + ontslakken + uitleiden + ontzuren en reguleren van het lichaam.

Eigenschappen.

  • 100 % natuurlijk, kan zonder risico’s gebruikt worden en is onbeperkt houdbaar
  • Neemt neurotoxines en andere giftige uitscheidingen (van bacteriën) op en leidt deze uit. Ontlast het lichaam van zware metalen (o.a. kwik), restanten van farmaceutische medicamenten en andere lichaamsvreemde stoffen.
  • Ontzuurt het lichaam en herstelt het zuur-base evenwicht. Stabiliseert de darmflora.
  • Versterkt en reguleert de weerstand. Bevordert de aanmaak van afweercellen. Verbetert het zelfgenezend vermogen omdat belastende stoffen verdwijnen.
  • Het bestanddeel ‘zeoliet’ is een van de sterkst werkende antioxidanten. ZeolietMED is een sterke ‘vrije radicalenvanger’.
  • Voorziet het lichaam van essentiële mineralen. (Door ‘moderne voedingsgewoonten’ en langdurige ziekte ontstaat vrijwel altijd een mineralentekort.)
  • Zorgt voor een goede verspreiding en voor een gelijkmatige werking van tincturen en kruiden.

Dosering en gebruik

 Ontgiften + ontzuren + reguleren: 3 gram (=één volle theelepel) 
 1 à 2 x daags.

Duur: minimaal 3 à 4 maanden
In een glas water roeren en bij voorkeur minimaal een half uur voor de maaltijd opdrinken. Het meest effectief werkt ZeolithMED ’s morgens vroeg. Na de nachtrust bevat het lichaam de meeste afvalstoffen en is het lichaam ook het zuurst. De rest van de dag véél (water) drinken.

 Ontslakken: (=darmreiniging) 10 gram (= één volle eetlepel)
 1 à 2 x daags.

Duur: 1 week.

– De dosering voor het ontslakken is hoger dan voor het ontgiften omdat voor het ontslakken meer absorptiemiddel nodig is. Het ontgiften, de afvoer van zware metalen, neurotoxinen en dergelijke is een langduriger en subtieler proces omdat deze stoffen overal in het lichaam opgeslagen zijn. Aanbevolen wordt om in de eerste week te ontslakken en in de weken daarna door te gaan met de lagere dosis voor het ontgiften, ontzuren en reguleren. Eventueel kan men (bij overgevoeligheid) het ontslakken overslaan of op een later tijdstip doen.

– ZeolietMED kan zonder bezwaar samen met andere (natuurlijke) middelen worden ingenomen.
– De dosering voor kinderen en dieren verhoudingsgewijs naar lichaamsgewicht aanpassen.
– Ook toepasbaar tijdens en na zwangerschap.
– Aanbevolen maximale dagelijkse dosering niet overschrijden.
– Hoewel het niet de hoofdtoepassing is, is ZeolietMED ook uitwendig toepasbaar bijvoorbeeld voor het sneller doen helen van (vieze) wondjes en als huidverzorgingsmiddel.

Bewaren
Goed gesloten en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Deze productinformatie kan het advies van een arts of therapeut niet vervangen. 

Bestanddelen en herkomst
ZeolietMED wordt geproduceerd door ZeoBent Handels GmbH.
Ingredient: gemicroniseerd clinoptiloliet, kristalrooster 26 micrometer; bereidt uit Zeoliet = mineralenrijk lavagesteente, bevat oeroud kristalwater.

Blootstelling aan giftige stoffen begint al voordat we geboren worden. Vanaf de baarmoeder worden we omringd door chemicaliën, meer dan 80.000 volgens de meeste tellingen. Deze toxische overbelasting gaat ons hele leven door met toxines in voedsel, water en zelfs de lucht die we inademen.
Alles wat je wilt weten over Zeoliet Met meer dan 80.000 chemicaliën die circuleren in de consumentenproducten die we gebruiken, het voedsel dat we eten, het water dat we drinken en de lucht die we inademen, is blootstelling aan giftige stoffen onvermijdelijk. Miljoenen mensen hebben zich tot het mineraal zeoliet gewend als een natuurlijke manier om het lichaam te helpen ontgiften en een hernieuwde gezondheid en welzijn te ondersteunen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s