Dr. Robert W. Mallone

Robert Wallace Malone is an American physician and biochemist. His early work focused on mRNA technology, pharmaceuticals, and drug repurposing research. During the COVID-19 pandemic, Malone has promoted misinformation about the safety and efficacy of COVID-19
vaccines

AIDS = auto Immune Deficiency Syndrome

Het V.K. normaliseert nu het testen op “AIDS” en zegt dat de bevolking er aan moet wennen. DOD gegevens suggereren dat het kanker risico signaal echt is. Er is verhoogde mortaliteit, verhoogd reproductief risico, verhoogde cardiovasculaire risico’s.
Dr. Malone zal getuigen in het strafrechtelijk onderzoek van de Grand Jury dat nu plaatsvindt. Advocaat Fuellmich zegt dat er geen schadeloosstelling is voor wie dan ook, omdat ze opzettelijk proberen onze gezondheid te vernietigen en mensen te doden. Meer ziekte en dood.
Dr. Robert Malone, “the inventor of mRNA vaccine,” was permanently Dr. Robert Malone, “de uitvinder van het mRNA-vaccin”, werd permanent van Twitter verbannen omdat hij had gezegd dat “het mRNA-vaccin van Pfizer meer kwaad dan goed doet”
16-dec-2021 “The Pfizer Inoculations Do More Harm Than Good” by the CanadianCovidCareAlliance

https://rumble.com/vqx3kb-the-pfizer-inoculations-do-more-harm-than-good.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s