Doorknob Suicides

Waarom een deurknop? De betekenis achter de metafoor. Na de dood van Bourdain, heeft voormalig CIA spion en klokkenluider Robert David Steele zijn licht laten schijnen over de golf van zelfmoorden. Steele stelt dat al deze zelfmoorden het kenmerk dragen van professionele moordaanslagen, ontworpen om anderen het zwijgen op te leggen als ze schadelijke politieke informatie naar buiten brengen. Het is een visitekaartje, een boodschap, een signaal aan anderen.
klik hier voor meer https://prepareforchange.net/2020/07/22/the-doorknob-sacrifices-a-black-sun-ritual-12-celebrity-suicides-related-to-pedophilia-cover-up/
01) Michael Hutchence 37. Overleden op 22 november 1997.
Het lichaam van INXS frontman Michael Hutchence werd hangend aan een deurknop gevonden in kamer 524 van het Ritz-Carlton hotel in Double Bay, Sydney. De bewoner in de aangrenzende kamer hoorde rond 5 uur ’s morgens een ongeïdentificeerde luide mannenstem en gevloek; de lijkschouwer was ervan overtuigd dat het Hutchence was die ruzie had met een andere man. Op 6 februari 1998, na een autopsie en een lijkschouwing, presenteerde Derrick Hand, de lijkschouwer van de staat New South Wales, zijn rapport waarin hij oordeelde dat de dood van Hutchence een zelfmoord was.
Volgens berichten had Hutchence informatie over een “VIP pedofielen ring” in het Verenigd Koninkrijk die in verband werd gebracht met kinderverkrachter Jimmy Saville en hooggeplaatste politici. Er zij op gewezen dat dit de eerste “zelfmoord” van de 12 was en begon op dezelfde dag van het jaar dat JFK werd vermoord. 22 november. Natuurlijk, de reden hiervoor is omdat 11/22 optellen tot 33. Een numeriek vrijmetselaars/occultisch visitekaartje om zeker te zijn. Hutchence’s leeftijd is ook opgeteld 10 of “1” Bezoek mijn getallen studie pagina voor meer info hierover.
02) David Carradine 72. Overleden op 3 juni 2009.
Misschien wel de meest occulte moord van allemaal. Hollywood acteur David Carradine werd dood aangetroffen in zijn kamer in het Swissôtel Nai Lert Park Hotel aan Wireless Road, vlakbij Sukhumvit Road, in het centrum van Bangkok, Thailand. Hij was daar aan het filmen voor zijn laatste film, getiteld Stretch. Echt? Stretch? Een politiefunctionaris zei dat Carradine naakt was gevonden, hangend aan een touw dat aan de deurknop van de kast in de kamer was gebonden, wat hen deed geloven dat zijn dood zelfmoord was. Echter, latere rapporten suggereerden dat zijn dood een ongeluk was, het resultaat van auto-erotische asfyxiatie. Er werden twee lijkschouwingen verricht, waarbij de beroemde patholoog Pornthip Rojanasunan betrokken was, en beide kwamen tot de conclusie dat de dood geen zelfmoord was. De doodsoorzaak werd algemeen aanvaard als “asfyxiatie door ongeval”. Carradine’s advocaat Vicki Roberts verklaarde officieel: “Ik geloof dat er opzet in het spel kan zijn geweest.” Verslagen rond de tijd van zijn dood suggereren dat Carradine betrokken zou zijn geweest bij kindersekstoerisme; een wijdverbreid probleem in Thailand waar hij werd gevonden. Als hij betrokken was bij pedofilie, zou hij dan verbonden kunnen zijn geweest met een breder netwerk van Hollywood elite pedofielen?
Hier hebben we de almachtige “72”. Als er ooit een meer compleet en hermetisch getal voor ritueel werk was, dan is het dit wel. Natuurlijk, wat is een betere manier om het collectieve gezond verstand uit het raam te gooien dan een seks schandaal in het verhaal te verwerken. “Dood door erotische verstikking.” Dat is gelul. Zat Carradine in de pedo scene? Het lijkt er zeker op dat er meer dan een paar connecties zijn. In tegenstelling tot andere mensen op deze lijst, was hij niet bezig iemand te verraden op het moment van zijn dood.
03) Alexnader McQueen 40. Overleden op 11 februari 2010
De eerste van 3 modeontwerpers op deze lijst, McQueen werd gevonden in de AM, hangend aan een deurknop door zijn huishoudster in zijn huis in Green Street, Londen, waar paramedici hem dood verklaarden op de scène. De Metropolitan Police verklaarde dat het briefje dat McQueen had achtergelaten niet verdacht was, maar ze bevestigden niet dat zijn dood een zelfmoord was.
04) Aaron Swartz 26. Overleden op 11 januari 2013
Tech pionier, en Reddit mede-oprichter, Aaron Swartz is dood aangetroffen in zijn Brooklyn appartement door zijn partner, Taren Stinebrickner-Kauffman. Een woordvoerster van de New York Medical Examiner meldde dat hij zichzelf had opgehangen aan een deurknop. Er werd geen zelfmoordbriefje gevonden.
Volgens Robert Steele, voormalig agent van de CIA, hackte Swartz computers bij MIT en vond kort voor zijn dood een grote voorraad kinderporno.
Nog een numerologisch belangrijke datum. 11 januari is “1/11” en dit getal heeft een paar betekenissen. Ten eerste, 111 is 3 “1’s” of 3. Meester Vrijmetselaar is de 3e graad. Het is ook de eerste 11 van het jaar. 11 symboliseert de pilaren van Boaz en Jachin die aan de ingang van de Tempel van Salomo stonden. 11 is ook het eerste getal na “10” dat het meest volmaakte getal is en staat voor VERLICHTING.” “11” vertegenwoordigt onvolmaaktheid in de regering omdat het één getal tekort komt voor 12, dat een perfecte theocratische regering symboliseert. Satanisten gebruiken dit dystopische getal graag in hun ritueel werk. Natuurlijk hebben de drie- en vierdubbele “1’s” een extreme betekenis in de popcultuur als een getal dat iedereen regelmatig lijkt op te merken.
Op het eerste gezicht lijkt de numerologie rond deze moord een beetje overdreven, geen woordspeling bedoeld. 11 is nogal een krachtig en belangrijk getal om in een ritueel te gebruiken. Maar als we het leven van Aaron nader bekijken, beseffen we dat zijn dood zeker als voorbeeld moest dienen voor andere ontluikende genieën. Hoewel Aaron ongetwijfeld meer dan waarschijnlijk belastende dossiers had van de elite met betrekking tot pedofilie, was hij ook het speerpunt van een beweging om vrijheid van meningsuiting en aanwezigheid op het internet te brengen en te behouden. Het internet heeft TV vervangen en is op dit moment het standaard platform voor de mensheid. Aaron vormde een echte bedreiging hiervoor.
05) L’Wren Scott 49. Overleden op 17 maart 2014
Onze tweede modeontwerpster op de lijst is L’Wren Scott, lange tijd minnares van Mick Jagger en (voormalige vriendin van Nate Rothschild) werd op 17 maart 2014 dood aangetroffen door haar assistente in haar appartement in de Chelsea buurt van Manhattan. De politie meldde dat er geen briefje was gevonden en dat er geen teken van vals spel was. De lijkschouwer van New York City stelde vast dat de doodsoorzaak van Scott “zelfmoord door ophanging” was.
Ik vraag me af wat voor informatie over de onderbuik van seks, privileges en decadentie de ex-vriendin van een Rothschild en mega-rockster te weten zou komen waardoor ze het risico loopt te worden geëlimineerd of waardoor ze zelfmoord zou willen plegen? En het feit dat ik de hele “dood door deurknop zelfmoord” onzin niet geloof, denk ik dat ze het zwijgen werd opgelegd.
06) Robin Williams 63. Overleden op 11 augustus 2014
Williams overleed in zijn huis in Paradise Cay, Californië. In het eerste rapport, vrijgegeven op 12 augustus, verklaarde de plaatsvervangend lijkschouwer van het Marin County Sheriff’s Office dat Williams zichzelf had opgehangen nadat hij hangend aan een deurknop met een stropdas was aangetroffen. Het definitieve autopsierapport, vrijgegeven in november 2014, oordeelde dat Williams zelfmoord had gepleegd door zichzelf op te hangen aan de deurknop. Noch alcohol noch illegale drugs waren in het spel, terwijl alle in zijn lichaam aanwezige voorgeschreven medicijnen op “therapeutische” niveaus waren, verklaarde de lijkschouwer.
Williams maakte al zo lang deel uit van de Hollywood scene, dat bijna alles wat men zich kan voorstellen waar zou kunnen zijn. Er is 100% kans dat Williams ellebogen wreef met iedereen in de Hollywood scene op een of ander moment en werd blootgesteld aan alles wat Hollywood te bieden had. De vraag is: Hoe diep zat hij in de scene? Decennia van cocaïne en feesten kan leiden tot behoorlijk donkere plekken. Hij kende zeker de smerige geheimen van Henry Weinstein en zijn soortgenoten, maar wat de meeste mensen vergeten is dat deze beroemdheden vaak de politiek ingaan en regelmatig de agenda’s van democratische kandidaten steunen. Dit is waar we komen bij “brownstoning.”
Hollywood insider en klokkenluider Jon Robberson heeft zijn mening gegeven over de Hollywood pedofiele sex ringen. Onlangs deed hij uitspraken in een interview over zijn overtuiging dat Robin Williams hoogstwaarschijnlijk gechanteerd werd om de film Patch Adams te maken.
En wat te denken van de Family Guy voorspellende programmering die kort voor Robin’s dood plaatsvond? Het is duidelijk dat Seth McFarlane een hand heeft in de mechanica van deze rituelen.
07) Chris Cornell 52. Overleden op 18 mei 2017
Cornell werd bewusteloos aangetroffen door zijn bodyguard, hangend aan de deurknop in de badkamer van zijn hotelkamer in het MGM Grand in Detroit, na een optreden met Soundgarden in het Fox Theatre op 17 mei. Hij lag op de grond met een oefenband om zijn nek en bloed in zijn mond. Een MGM medicus en EMS personeel waren niet in staat om Cornell te reanimeren. Cornell werd om 1.30 uur dood verklaard door een arts. De politie sloot moord uit door een bewakingsvideo van het hotel te bekijken, waarop te zien was dat niemand de suite in of uit ging nadat zijn lijfwacht om ongeveer 23.35 uur was vertrokken. Cornell’s dood is omgeven door geruchten dat hij op het punt stond hoofdrolspelers te ontmaskeren in de pedofiele bende in DC, bekend als Pizza Gate. Het is geen geheim dat Cornell en Chester Bennington, (de volgende op deze lijst) twee maanden later op precies dezelfde manier stierven, een organisatie waren begonnen om kinderen in een risicosituatie te helpen.
Chester Bennington is, zoals je zult leren, de zoon van John Podesta. Je kunt dit niet verzinnen. Verschillende hebben vraagtekens gezet bij de gaten in de tijdlijn. In het politierapport staat dat de bodyguard om 23.30 uur in Cornells hotelkamer was om de ster te helpen met de computer van het slachtoffer, die op dat moment niet werkte. Er staat in dat Vicky Cornell om 23.35 uur met haar man sprak en, gealarmeerd door wat ze hoorde, belde ze de bodyguard om hem te vragen bij haar man te gaan kijken. Hij vertelde de politie dat hij naar Cornell’s kamer ging om 12:15 uur. Sommigen zetten vraagtekens bij het klaarblijkelijke gat van 40 minuten tussen het begin van Vicky’s gesprek met haar man en de controle van de lijfwacht in zijn kamer.
Assistent Wayne County lijkschouwer Theodore Brown zei dat bij een visueel onderzoek, “geen pillen in de maag werden gevonden,” volgens zijn rapport. Maar er is geen aanwijzing in het toxicologisch rapport dat Cornell’s maag werd getest om het niveau van drugs daar te bepalen, omdat alleen het bloedmonster wordt genoemd. Cornell had ook negen gebroken ribben die ontdekt werden bij zijn autopsie. De officiële verklaring was dat de medici zijn ribben hadden gebroken toen ze hem probeerden te reanimeren met behulp van reanimatie. Een uitgebreid artikel over het onderzoek is hier te vinden.
08) Chester Bennington 41. Overleden op 20 juli 2017
Linkin Park’s Chester Bennington werd dood aangetroffen in zijn huis in Palos Verdes Estates, Californië; zijn huishoudster ontdekte zijn lichaam hangend aan een deurknop rond 9:00 uur ’s ochtends. Zijn dood werd officieel geoordeeld als zelfmoord.
Op 21 juli bevestigde Brian Elias, de chef operaties van het kantoor van de lijkschouwer, dat er een halflege fles alcohol was gevonden op de plaats delict, maar dat er geen andere drugs aanwezig waren. Chester Bennington geloofde dat hij het slachtoffer was van kindermisbruik en werkte samen met zijn beste vriend Cornell aan het ontmaskeren van een hoogstaand netwerk van kinderhandelaars.
Maar om te zeggen dat Bennington geloofde dat hij slachtoffer was van kindermisbruik is net zoiets als beweren dat Adolf Hitler gewoon een charismatische politicus was. Mijn God, dit konijnenhol is diep. Het logo van de band was een kapotte versie van de driehoek die gebruikt wordt in pedofiele netwerken. Het lijdt geen twijfel dat Bennington’s hele bestaan in het teken stond van ritueel seksueel misbruik door zijn vader John Podesta.
Hoe groot is de kans dat twee beste vrienden die op het punt staan een pedofielenbende in DC te ontmaskeren waarvan de vader van één van de vrienden de spil was, op precies dezelfde bizarre manier zijn gestorven en dat de tweede die wilde sterven, dat twee maanden later deed op de verjaardag van zijn beste vriend?
Het lijdt geen twijfel dat Bennington het hart van deze pedofielenbende in DC zou hebben geraakt en meer dan waarschijnlijk Podesta, Hillary Clinton en hun netwerken ten val zou hebben gebracht. Tenslotte had hij het DNA om zijn claim te bevestigen. Ik denk niet dat Bennington wist in hoeveel gevaar hij was.
09) Avicii (Tim Bergling) 28. Overleden op 20 april 2018
De Zweedse dj Avicii, echte naam Tim Bergling, is op 20 april 2018 in de buurt van Muscat, Oman, op 28-jarige leeftijd overleden. Een doodsoorzaak werd niet direct gegeven. Op 21 april verklaarde de Omaanse politie dat er “geen criminele verdenking” of bewijs van vals spel was bij de dood van Bergling. Op 26 april publiceerde zijn familie een open brief waarin stond dat Bergling “echt worstelde met gedachten over betekenis, leven, geluk. Hij kon niet langer doorgaan.” Op 1 mei meldde TMZ dat de doodsoorzaak een zelfmoord was als gevolg van zelf toegebrachte verwondingen. Hoewel de volledige details van zijn dood niet werden vrijgegeven, meldt TMZ dat hij snijwonden opliep door gebroken glas samen met nekverwondingen. Hoewel het onduidelijk is wat de verwondingen aan zijn nek waren, zou het kunnen zijn veroorzaakt door verstikking en opknoping is niet uitgesloten. Na zijn dood kwam aan het licht dat Avicii zich inzette om een elitaire pedofielenbende te ontmaskeren. Een van zijn video’s begon te recirculeren waarin hij kinderhandel aan de kaak probeert te stellen.
In 2015 bracht Avicii wel een video uit voor zijn nummer “For a Better Day” waarin hij laat zien hoe kinderseks wordt opgespoord en twee meisjes die ontsnappen aan een man die hen probeert te vangen. In de video wordt later onthuld dat de twee meisjes wraak willen nemen op de ‘elite’ die deze pedofielenoperatie leidde
10) Kate Spade 55. Overleden op 5 juni 2018
Onze derde modeontwerpster op deze lijst is Kate Spade. Ook gelinkt aan de Clintons werd Spade dood gevonden hangend aan de nek aan een deurknop in haar appartement in Manhattan. Er wordt gezegd dat “het kopen van een Kate Spade handtas een coming-of-age ritueel was voor een generatie van Amerikaanse vrouwen.” Het is duidelijk dat dat niet het enige ritueel is dat hier gaande is.
Een gevonden briefje was gericht aan de 13-jarige dochter van Spade en gaf aan dat het niet de schuld van het kind was. Miss Spade’s entree in de duistere wereld van privileges en decadentie was toen ze haar toekomstige echtgenoot ontmoette, de broer van acteur en komiek David Spade.
Volgens een DOCUMENT van de Clinton Foundation maakte Kate Spade deel uit van een groep die naar Haïti reisde namens de Clinton Foundation. Ze maakte deel uit van het initiatief van de stichting om “economische groei te bevorderen, kleine bedrijven te ondersteunen, en meisjes en vrouwen mondiger te maken.”
Het lijdt geen twijfel dat Spade, die over het algemeen een goed mens lijkt, op dezelfde informatie stuitte over het Haïtiaanse kindersekshandelnetwerk van de Clinton Foundation, waardoor Monica Peterson door de Clintons werd vermoord.
ALSO RELATED. De meesten geloven dat Klaus Eberwein, een voormalige Haïtiaanse regeringsfunctionaris ook “SUICIDED” was in zijn motel in Miami een dag voordat hij zou getuigen in de rechtbank. Eberwein zou dinsdag verschijnen voor de Ethische en Anti-Corruptie Commissie van de Haïtiaanse Senaat. Ongetwijfeld stond het onderwerp van kinderhandel en de Clintons op de agenda. Als een kanttekening. Klaus was ook een partner in een populair pizza restaurant in Haïti, Muncheez, en heeft een pizza – de Klaus Special – naar hem vernoemd.
Chelsea Clinton, de dochter van Bill en Hillary Clinton, bracht via Twitter hulde aan de modeontwerper. “Mijn grootmoeder gaf me mijn eerste Kate Spade tas toen ik op de universiteit zat. Ik heb hem nog steeds. Houd Kate’s familie, vrienden en geliefden in mijn hart.” ZIEK!!! Net zo vreemd als Kate Spade die zichzelf met een rode sjaal aan een deurknop ophing, was de reactie van haar man kort na het incident. Twee dagen nadat Kate zichzelf met een rode sjaal aan een deurknop had opgehangen, werd Andy Spade gefilmd terwijl hij in het openbaar rondliep met een muizenmasker met een rode sjaal en een krantenmuts. Het was eigenlijk het masker van een van de personages uit de klassieke Disney tekenfilm The Rescuers. Dit is vreemd gedrag dat in geen enkel hokje past. Wie heeft er nu toevallig een masker van een Avengers muis in huis liggen? NEE!!!
Naar mijn mening, was dit een publiek zelfvernedering ritueel. Een knikje, een boodschap, een teken van onderdanigheid aan de Clintons of wie dan ook Kate liet vermoorden, dat hij het begrijpt en het spel meespeelt.
11) Ines Zorreguieta 33. Overleden op 6 juni, 2018
Moeten we nog vermelden dat ze op 33-jarige leeftijd is vermoord? De zus van de Nederlandse koningin Maxima, Ines Zorreguieta (De enige royalty op deze lijst), is vorige week dood aangetroffen in Argentinië. Zorreguieta, 33, werd dood aangetroffen door een vriend die haar lichaam hangend aan een deurknop ontdekte in haar appartement in het Almagro district van Buenos Aires. De politie zei dat het autopsierapport over een week beschikbaar zal zijn, maar vermoedde geen vals spel.
Volgens berichten had Zorreguieta banden met elites op hoog niveau die betrokken waren bij kinderhandel. Koningin Maxima trad af na beschuldigingen van haar betrokkenheid bij “jachtpartijen” waarbij kinderen werden verkracht en afgeslacht door haar dinergasten. Sommige speculanten denken dat ze “het zwijgen is opgelegd” voordat ze in het openbaar kon treden over een pedofielenbende die banden had met een cabal.
Europese koningshuizen, vooral de Nederlanders, hebben een lange geschiedenis van beschuldigingen van pedofilie, maar ook van het doden en opeten van kinderen. Als je een normie bent kan dit schokkend lijken, maar voor degenen onder ons in de loopgraven is deze informatie niet nieuw. David Icke schreeuwt hier al meer dan drie decennia over van de daken en het begint nu pas aandacht te krijgen. Doe je onderzoek, en deel het dan.
12) Anthony Bourdain 61. Overleden op 8 juni 2018
Op het hoogtepunt van zijn carrière besloot chef-kok, tv-persoonlijkheid, wereldreiziger en leunstoelfilosoof Anthony Bourdain zelfmoord te plegen door zichzelf op te hangen aan een deurknop. Want blijkbaar is dat gewoon wat je doet als je succesvol bent en een geweldig leven hebt. Vlak voordat hij “SUICIDED” werd, tweette Bourdain:
"Weet je wat Hillary Clinton NIET is? Ze is niet dom. Of ongevoelig voor de wereld. De Weinstein verhalen waren al jaren bekend." "Afgezien van Hillary haat, was dit een vreselijke reactie op vragen over een 'vriend' die al tientallen jaren vrouwen kwelt. "Ik heb Hillary Clinton ontmoet. Ik vond haar aardig. Ik bewonderde veel aan haar. Dit interview was een echte teleurstelling." "Hillary is duidelijk niet verantwoordelijk voor iets van Weinstein. Dat is overduidelijk. Haar reactie op vragen is echter niet inspirerend. " "..en ik ben in geen geval een HRC fan. Ik ben aan de ontvangende kant geweest van de woede van haar medewerkers. En dat is niet leuk. "Het is geen geheim dat mensen die de Clintons dwarszitten, dood eindigen... meestal door zelfmoord.
Occulte en rituele mechanismen rond zijn dood zijn: de show waar hij aan werkte was in het 11e seizoen. Hij stierf in Frankrijk, de geboorteplaats van de Schotse Rite binnen de Vrijmetselarij. Interessant is dat Bourdain deelnam aan een oud ritueel en de seizoensfinale van zijn TV show. parts unknown die twee weken na zijn zelfmoord werd uitgezonden. Als dit geen voorspellende programmering is, dan weet ik het niet meer.

A Black-Sun Ritual
Het lijkt erop dat juni 2018 het hoogtepunt was van een langdurig ritueel waarbij 12 bekende beroemdheden en leden van koninklijke families werden geofferd. Terwijl dit alleen nieuws zal zijn voor normies, is er zeker een gebrek aan berichtgeving geweest over de occulte aspecten van deze sterfgevallen.

Het lijkt erop dat de normies/schapen van de wereld geen oog hebben dichtgeknepen bij het feit dat 12 rijke beroemdheden de afgelopen jaren allemaal op dezelfde manier zijn gestorven onder zeer vergelijkbare en bizarre omstandigheden. Misschien komt dit omdat de mainstream media weigert te berichten over hun connecties met pedofilie-elitekringen die rechtstreeks verbonden zijn met machtige mensen in Washington, Hollywood en de mainstream media. Mensen op het laatste presidentiële ticket in feite.

12 onafhankelijke en zeer succesvolle mensen met carrière en invloed hingen zichzelf op aan deurknoppen. DOORKNOBS!!!

Mijn eerste vraag is: Hoe kan iemand zich in godsnaam ophangen aan een deurknop? Gevolgd door: Hoe vaak komt dit voor? Hangen mensen zich regelmatig op aan deurknoppen en kom ik er nu pas achter? Is er een deurknop-zelfmoordclub waar de rest van ons niets van weet? Nou, het antwoord op die laatste vraag is “ja.” Men hoeft alleen het woord “zelfmoord” te vervangen door “moord”. Of gewoon het woord “zelfmoord” in de verleden tijd gebruiken met behoud van het gebruik als werkwoord. Bijv.
Hillary Clinton heeft Vince Foster laten “SUICIDEREN” Of
Hillary Clinton koos ervoor om Seth Rich te laten sterven in een “mislukte overval” in plaats van hem te laten “SUICIDEREN”

Je snapt wat ik bedoel. Ik zou graag willen dat de lezer weet hoe tergend moeilijk het was om niet de andere tientallen mensen op te sommen die zelfmoord hebben gepleegd rond de Clinton administratie, teruggaand tot de Arkansas dagen. Maar wat heeft dit te maken met “Deurknop Zelfmoorden” zult u vragen? Alles.

Pizza GateJohn Podesta (Hillary’s campaign manager, child rapist/murder), James Alefantis (Restaurant owner front for DC child prostitution ring), Henry Weinstein (Hollywood Rapist), Boys Town (Male Child sex ring catering to politicians), Israeli brown-stoning (Israeli control mechanism for the U.S. govt, Jerry Sandusky (Low-level Pedophile who took the fall), Jeffrey Epstein (child prostitute procurer for the elite), Hunter S Thompson (Snuff filmmaker), The Catholic Church (Enough Said). Hillary Clinton (Rapist, murder, Deep State Luciferian), . None of these murders/sex rings are mutually exclusive. What’s scarier is, they occupy seats of incredible power and operate within the normalized institutions of Hollywood and Washington while being insulated by media and pop-culture. The desire for the supply of children for both pedophile sex rings and ritual sacrifice date back to the days of monarchy and are alive and flourishing within the institutions flowing within the undercurrents of our society today.

So why did these 12 people die in nearly identical ritual suicides laden with occultic overtones? Quite simply because they were either in the thick of it or had information which would’ve exposed those at the heart of the pedophile networks.

Why Doorknobs? Why 12? Where is the 13th?

Jezus had 12 discipelen, Boeddha had 12 volgelingen, Quetzaocoatl had 12 volgelingen, de 12 nachten van de ronde tafel, Hercules en zijn 12 labeur, de 12 stammen van Israël, de 12 grote patriarchen, de 12 profeten van het Oude Testament, de 12 juwelen van de hogepriester. En het gaat maar door.

12 tekens van de dierenriem
12 maanden van het jaar
12 uren van de dag
12 uren van de nacht
12 inches in een voet
12 dagen van Kerstmis
12 rangen op school
12 stapprogramma's
12 juryleden
12 noten voor het octaaf
12 eieren in een dozijn
12 kinderjaren voor de tienerjaren.

Christendom en Astrotheologie terzijde, deze sterfgevallen en het feit dat ze verder werden gevormd, verpakt en ingezet als 12 wordt ten volle geprofiteerd van de resonantie en occulte betekenis achter dit getal als het gaat om het inlijven van deze energieën voor gebruik in rituele magie. Alleen in dit geval is het een ZWARTE ZON RITUAL, want dit is overdreven geperverteerde zwarte magic.

Plaats een reactie