Nancy Pelosi

Nancy Patricia D’Alesandro Pelosi is een Amerikaans politica van de Democratische Partij. Ze is de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden sinds 2019, net als ze dat ook al eerder was van 2007 tot 2011. Ze is de eerste vrouw die die functie bekleedt.

Nancy Pelosi leidt de aanval om de financiële privacy van Amerikanen te schenden door hun bankrekeningen te controleren als onderdeel van de #reconciliationbill. Ik ben tegen dit schandalige machtsmisbruik dat burgers tot onderdanen maakt en miljoenen Amerikanen blootstelt aan het risico van een datalek. Het is een enorme veiligheidsfout, die kan leiden tot hacking en een enorm verlies van geld, om nog maar te zwijgen over het controleren van de Amerikaanse burgers.

Am i off? No, we don’t want him to talk…
PELOSI MAKES HUGE SLIP! Calls Biden agenda the OBAMA AGENDA, right after President Trump told us yesterday that Obama is the one running the WH
Pelosi Shaking
Tipsy?
Tipsy?
Tipsy?
Rand Paul roept truckers op om de Super Bowl en DC te blokkeren: “Ik ben er helemaal voor. Burgerlijke ongehoorzaamheid … is een aloude traditie in ons land van slavernij tot burgerrechten tot noem maar op. Vreedzaam protest, dingen verstoppen, mensen laten nadenken over de mandaten.” Nancy Pelosi heeft het capitol 2 jaar geleden gesloten !!!
Pelosi was behind the January 6th False Flag
Capitol Hill Closed Pictures

Donald J. Trump
De Unselect Committee en Nancy Pelosi zijn volledig doorgedraaid, vallen onschuldige mensen lastig, leggen beslag op privé telefoon- en bankgegevens, en gebruiken de Capitol Police om Congresleden te bespioneren. De RINO’s, die onlangs steun hebben gekregen van Mitch McConnell, proberen legitimiteit te geven aan een totaal onwettige en marxistische exercitie. Alle echte vragen over 6 januari worden genegeerd, zoals waarom ze 14.000 uur aan videobeelden verbergen, en waarom Nancy Pelosi het Capitool volledig onbeveiligd achterliet en tot 20.000 troepen van de Nationale Garde ontzegde, zoals door mij gevraagd. Ze zouden moeten kijken naar het enorme bewijs van kiezersbedrog, dat dagelijks naar buiten blijft komen, en de reden is waarom iedereen daar in de eerste plaats was. Het Niet Gekozen Comité is een dekmantel voor de echte opstand, die plaatsvond op 3 november!

10-02-2022 JEFF BEZOS, MARK ZUCKERBERG AND NANCY PELOSI WERE ARRESTED!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s