Je leven in balans

Goedemiddag allemaal

Wat is gezondheid. Gezondheid zit in jezelf. Om een balans te zoeken voor je eigen lichaam. De reguliere geneeskunde maakt gebruik van het bestrijden van je symptomen . Maar wat veel belangrijker is , hoe komt het dat je bepaalde klachten krijgt. Dat kan best ingewikkeld zijn. Sommige kwalen en klachten komen voort uit jou dna. En is de kans groter als een van jou ouders of grootouders bepaalde klachten hebben , dat jij het ook kan krijgen. Er is een wetenschap voor een gezond leven. Je kunt je leven beter in balans krijgen door er naar te leven. Dat betekent dat je lichaam en geest in balans moeten zijn. Je lichaam kun je voeden met gezonde voeding zoals zelfgekweekte groente. Maar je geest kun je ook voeden met andere dingen. Dat kan zijn meditatie, yoga, of ademhalingsoefeningen. De beste remedie is dus voeding en leefstijl om jezelf gezond te houden. Als je dat eenmaal doorkrijgt dat je beter naar jezelf moet luisteren , maar vooral naar je lichaam , en je geest. Dan zul je zien dat je lichaam zich gaat hetstellen. Heb je vaak hoofdpijn, rugpijn, of pijn in je nek of voeten, dan zul je na verloop van tijd zien dat veel klachten zullen verdwijnen. Gezond eten en nemen van diverse kruiden. Kunnen je daar bij helpen. Aardse medicijnen. https://t.me/fr0201

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s