Route 66

Route description miles – km’s
California 314 505
Arizona 401 645
New Mexico 487 784
Texas 186 299
Oklahoma 432 695
Kansas 13 21
Missouri 317 510
Illinois 301 484
Total 2,448 3,940

29-apr-2022 Als je Google vandaag opent zie je dit 👆👆👆
Die oranje driehoek is aan het knipperen, en als je daar weer op klikt, kom je uit op een liedje van Route 66
In het bericht hieronder …. 👇👇👇👇👇

Road trip langs de historische Route 66.

De videodoodle van vandaag neemt je mee op de ultieme Amerikaanse road trip, een reis langs de historische Route 66. De iconische snelweg, bekend om zijn retro diners, eigenzinnige motels, eclectische kunstinstallaties en buitengewone landschappen, verbindt Chicago, Illinois met Santa Monica, Californië. Op deze dag in 1926 werd de naam “U.S. 66” voor het eerst voorgesteld voor de cross-country route.

De U.S. Highway 66, die in 1926 werd aangelegd toen de auto voor het eerst massaal in gebruik werd genomen, maakte reizen door het hele land voor het eerst betaalbaar. Hij diende ook als ontsnappingsroute voor ontheemde gezinnen tijdens de Dust Bowl. Toen hevige stofstormen de Great Plains teisterden in de jaren 1930, stapten meer dan 200.000 vluchtelingen op Route 66 om een beter leven te zoeken in het westen. Onder hen bevond zich John Steinbeck, die in deze periode over Route 66 reisde om inspiratie op te doen voor The Grapes of Wrath.

Toen de Amerikaanse economie zich na de Tweede Wereldoorlog stabiliseerde, steeg de populariteit van Route 66. Miljoenen reizigers reden over de snelweg om getuige te zijn van ontzagwekkende sites zoals een 50.000 jaar oude meteoorkrater in Noord-Arizona, en met graffiti bezaaide Cadillacs die met hun neus naar beneden begraven lagen in Amarillo, Texas.

Hoewel Route 66 in 1985 buiten gebruik werd gesteld, nadat vijf nieuwe interstate highways ervoor in de plaats waren gekomen, hebben vele organisaties campagne gevoerd om de weg te behouden en zijn historische betekenis te eren. Als gevolg daarvan werden delen van Route 66 behouden als State of National Scenic Byways. Reizigers kunnen vandaag de dag nog steeds veel originele etablissementen uit de hoogtijdagen van de historische snelweg vinden.

Het kunstwerk van vandaag viert het culturele belang van een van Amerika’s eerste nationale snelwegen, en hoe het een symbool werd van een veranderende natie. Toeter als je van Route 66 houdt!

Cadillac Ranch, Texas

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
DENK JE DAT HET TOEVAL IS DAT DE STAD GENAAMD “THE ANGELS” HET CENTRUM IS VAN ALLE SATANISCHE, KWAADAARDIGE OORSPRONG VAN DE FILMS EN MUZIEKINDUSTRIE.
WELKE ENGELEN DENK JE DAT ZE BEDOELEN?
ANTWOORD: SATAN EN ZIJN GEVALLEN ENGELEN🐉
DENK JE DAT ROUTE 66 TOEVAL IS?
HEB JE DE AFBEELDING VAN DE EMMY AWARDS GEZIEN?
WAT DENK JE VAN HET OSCARS LOGO EN IDLE IMAGE?
EEN IDOOL IN EEN PIRAMIDE, RAAR?
WAT BETEKENT DE NAAM OSCAR? “SPEER VAN DE GODEN”

15-juni-2021 Historische Route 66 zal tot vrijdag 18 juni gesloten zijn voor de vervanging van de Rio de Flag brug. Omleidingsroutes zullen worden aangegeven, maar bestuurders worden aangemoedigd om I-40 EB te gebruiken tot Butler Avenue.
13-may-2019 Kappy “forced himself off a bridge” on Route 66.
Het Arizona Department of Public Safety heeft bevestigd dat Isaac Kappy de man is die maandag doodsprong op de brug bij Bellemont, Arizona. Kappy dwong zichzelf naar verluidt van de Transwestern Road brug op de Interstate 40 waar hij werd aangereden door een Ford pick-up truck … ambtenaren bevestigden dit dinsdagochtend.
Voordat hij van de brug sprong… probeerden verschillende omstanders Kappy te weerhouden van springen, maar slaagden er niet in hem vast te houden. Er waren geen andere gewonden en de autoriteiten hebben nu hun onderzoek afgesloten…
De-Occulting Route 66: A Most Masonic Endeavor
U.S. Route 66 (US 66 of Route 66), de hoofdstraat van Amerika of de moederweg, was één van de oorspronkelijke snelwegen van het U.S. Highway System. Deze beruchte Amerikaanse weg, die op 11 november 1926 werd geopend, liep oorspronkelijk van Chicago Illinois tot Santa Monica California over een afstand van in totaal 2448 mijl.

Als geen andere weg in de geschiedenis van onze natie vatte route 66 niet alleen de essentie van de Amerikaanse geest, maar werd het, terugkijkend, ook een soort moderne pelgrimstocht. In de stadjes die nog steeds langs deze route liggen, vind je oude benzinestations en automobielmemorabilia, eethuisjes en antiek- en curiosawinkeltjes, die allemaal wanhopig vasthouden aan de nostalgie van die tijd.
De overbevolkte en gesocialiseerde Europeanen komen ook van ver om met motoren en auto’s van Chicago naar Santa Monica te rijden op deze eens zo grote weg. Er is iets buitengewoon krachtigs en lang vergeten te ervaren aan de open ruimte en de vrijheid die een eigen voertuig met zich meebrengt. Iets wat mijn generatie als vanzelfsprekend beschouwt, wordt door de volgende generatie geconditioneerd om te worden afgewezen.

Wat is de onderliggende magie van route 66? Hoe kreeg deze geweldige weg zijn beruchte status? De meeste mensen denken dat de geschiedenis zich op natuurlijke wijze ontvouwt, dat sommige dingen hun weg naar de geschiedenis vinden en andere niet. Niets is minder waar.

Route 66 Vrijmetselaars Oorsprong
Men kan gemakkelijk naar een paar sleutelfiguren kijken en deze vrijmetselaarsonderneming op hen vastpinnen. Toen ik echter begon met mijn onderzoek begon ik al snel een progressie te zien van vrijmetselaarsbelangen en fundamenten die waren gelegd voor de volgende vrijmetselaar om aan deel te nemen.
-Cyrus Stevens Avery
-John Marshall Page
-John Woodruff
-B.H. Piepmeier
-Edward Fitzgerald Beale
-Henry Ford

De numerologie van Route 66
Laten we, voordat we ons in het getal 66 verdiepen, eerst onderzoeken hoe deze route aan zijn naam/nummer komt.
De nummers spreken: De echte reden waarom het nummer 66 werd gekozen
Route 66 lengte in Engelse mijlen – 2448 mijl.
Route 66 lengte in Schotse mijlen – 2171.5765 mijl (Cyrus Avery was een Schotse Rite Vrijmetselaar)
2171.5765 gedeeld door 66 is 32.90 of 32 9/10 en dat is het dichtst dat men bij een 33ste° Vrijmetselaar kan komen zonder dat men die eer te beurt valt. Vergeet niet dat men geen 33ste graad kan worden op eigen verdienste. De 33ste graad is een eretitel die alleen wordt verleend voor verdienstelijke verdiensten voor de ambachtelijke vrijmetselarij.
Hoe groot is de kans dat de Schotse meting van deze afstand de huidige vrijmetselaarsgraad zou coderen als de gewenste graad voor 32e° vrijmetselaar Cyrus Avery, die de leiding heeft over het project?

De sheeple’s geschiedenis van Route 66
In de herfst van 1925 stelden Agrippa State Hwy. vertegenwoordigers en leden van het Bureau public roads een gestandaardiseerd nummeringssysteem op voor de toekomstige Amerikaanse snelwegen. Snelwegen van noord naar zuid zouden oneven nummers krijgen, waarbij transcontinentale routes op één zouden eindigen E. naar west zouden even nummers krijgen, waarbij transcontinentale routes op nul zouden eindigen. Avery behoorde tot de vijf snelwegambtenaren die werden uitgekozen om de nummers toe te kennen, samen met ingenieur BH Piepmeier van de Missouri Highway, die de grote verwachtingen van Woodruff en Avery voor de snelweg in de regio deelde.
Op 25 september 1925 kwam de groep van vijf bijeen in het Jefferson Hotel in St. Louis. Daar werd het plan gesmeed voor meer dan 75.000 mijl snelweg, waarvan vele nog steeds in gebruik zijn als je er vandaag rondrijdt.
Avery’s route van Chicago naar LA kreeg de naam Highway 60. Het was in strijd met de regels omdat de route niet echt transcontinentaal was, maar Avery en Woodruff waren heel tevreden en stelden een groot nummer veilig. De gouverneur van Kentucky, William Fields, was een beetje boos dat geen enkele Highway met 0-nummer zijn staat doorkruiste. Highway 51 ten noorden van Kentucky Highway 70 ging naar het zuiden, dus wat gebeurde er met 60? Hij vond het een bochtige weg door St. Louis en Chicago, en beledigd dat hij weigerde toe te staan eiste Fields dat de snelweg van Newport News, Virginia, naar Los Angeles Highway 60 zou worden en Avery en Woodruff’s Chicago bound highway het veel minder belangrijke nummer 62 zou krijgen. De snelwegraad stemde in met de wissel, waardoor Missouri achterbleef met meer dan 600.000 wegenkaarten met de nu onjuiste naam I was 60 die zich over de staat uitstrekte tot St. Louis. Louis. Louis. Louis en Avery en Woodruff vochten de hele lente tegen het nummer 62, overwogen kort om de snelweg 60 N. te noemen, maar realiseerden zich uiteindelijk dat ze de strijd aan het verliezen waren. Het was op 30 april 1926 in Springfield Missouri dat Avery samen met Oklahoma Highway ingenieur John page en pipe Meyer het dilemma bespraken in Woodruff’s koloniale hotel. De mannen bogen zich over een lijst van 24 ongebruikte Hwy. nummers toen één nummer plotseling van de bladzijde sprong. Dit was het nummer 66. Het was toen dat Avery en Pete Meyer om 4 uur ’s middags een telegram van drie regels naar Washington stuurden. Het luidde:

De andere staten gingen akkoord en op dat moment was route 66 geboren. Het door de VS genummerde snelwegsysteem werd op 11 november 1926 goedgekeurd en spoedig daarna waren de Verenigde Staten met elkaar verbonden als nooit tevoren. I was 66 steeg snel boven al de rest uit dankzij de inspanningen van die vier.

De ware en occulte geschiedenis van Route 66
De ware geschiedenis van het ontstaan van Route 66 is vergelijkbaar met het bovenstaande, maar deze keer voegen we de occulte connecties toe.
De creatie van de geconsolideerde snelweg route werd gesteund door de gouverneur van Oklahoma, Henry S. Johnson. Johnson was grootmeester van de vrijmetselaarsloge van Oklahoma en werd aan de macht geholpen door een groep rijke democraten, vrijmetselaars en Ku Klux Klan. De Oklahoma afdeling van de snelweg bestond uit leden van de KKK die de steun hadden gekregen van oliemagnaat Pat Henry, de rijkste Klansmen van Oklahoma, zei dat Johnson verschillende vormen van magie beoefende en geesten opriep om hen te helpen persoonlijk succes te behalen en meer politiek gezag te verwerven. Zijn raad van politieke adviseurs baseerde beslissingen over staatszaken op astrologie en het occulte. Johnson huurde zelfs een mystieke privé-secretaresse in, Miss Oliver O. Hammonds, om hem te helpen zelf-hypnose te bereiken in de context van geestenwezens. Deze Hammonds, een organisator voor vrouwen van de Ku Klux Klan, werd door Johnson benoemd in de functie van Oklahoma commissioners of health.

Waarom 66?
Zes werd door Pythagoras beschreven als een volmaakt getal omdat een +2+3 = 6 ook 1×2×3 = 6. God schiep de wereld in zes dagen. De driehoek symboliseert kennis en wijsheid en om driehoeken in evenwicht te brengen is zes gelijk. Om de dualiteit of polariteit van alle fysieke dingen te zijn. De davidster is een driehoek, de ene omgekeerd en op de andere gelegd.
Omdat zes in twee groepen van drie kan worden verdeeld, wordt het gezien als een getal dat beide kanten op kan gaan en voor goed of kwaad kan worden gebruikt. Het symbool dat voor het getal zes zelf wordt gebruikt, is ambivalent, want omgekeerd wordt het een negen.
De heksenvloek, of hex, wordt zo genoemd omdat zes het getal van de copulatie voorstelt, de vereniging van de drievoudige Godin met haar partner. Het woord zelf was de oorspronkelijke oorsprong van het woord heks. De Egyptische hiërogliefen voor zes tonen mannelijke en vrouwelijke genitaliën, wat de seksuele connotatie van dit getal onderstreept. Zes is het getal van de schepping en resoneert met de fysieke wereld en de geneugten ervan. Dit zou resoneren met de wortel (route) chakra en de kleur rood.
6+6 is ook 12 en zoals we weten wordt dit getal gebruikt in alle religie en occultisme als het gaat om de constellaties of de helpers van de zon. Jezus had 12 discipelen, 12 maanden per jaar, enz.
66 is het aantal voet van het midden van de plaat tot de middenplaat en honkbal. Honkbal werd uitgevonden door Abner Doubleday en open een hooggeplaatste vrijmetselaar evenals een aantal van de Theosofische Vereniging.
De 600 stenen standbeelden op Paaseiland “gemiddelde hoogte van 66 voet.

Plaats een reactie