Leef Bewust

Wij zijn Mike Verest (holistisch gezondheidsdeskundige, lichaamswerker en auteur) en Gretha Adriana Martina (visionair, holistisch gezondheidsdeskundige en NLP master). Samen met een gepassioneerd team geven we leven aan Leef Bewust Nederland.

Leef Bewust is in 2012 ontstaan tijdens een diepgaand gesprek aan de eettafel. We zagen wat er in maatschappij gaande was. De stijgende cijfers van mensen met overgewicht, burn-out, depressies, eenzaamheid en psychische problemen. We zagen hoe wij mensen worden voorgelogen en klein gehouden. Dat gaat ons aan het hart.

19-mrt-2022 Zonnebloemolie het vloeibare goud! Toch? Waarom zonnebloemolie zeer slecht is voor je gezondheid. Gebruik jij het weleens?
26-10-2021 Korte compilatie van gisteren bij Op1 waar ik toelicht waarom ik niet prik. De laatste opmerking maakte mij woedend. Adem in, adem uit. Er wordt totaal niet ingegaan op voedingsstoffen, leefstijlgeneeskunde en natuurlijke immuniteit. Wat vond jij van de uitzending?
26-10-2021 Lieve mensen op Telegram. Bedankt voor al jullie berichtjes. Ik wilde jullie graag als eerste berichten over gisteren bij Op1. Een inkijkje hoe de propaganda en framing wordt voorbereid op zo’n show en hoe ze liegen en bedriegen. Straks om 14:00 ga ik live op FB en IG maar wilde jullie als eerste op de hoogte stellen. Nogmaals dank voor jullie support. Samen staan we sterk

Sociaal kredietsysteem is het einddoel van het ‘gezondheidspaspoort’

Het Coronapaspoort is een feit in Nederland. Voorheen onder de naam ‘vaccinatiepaspoort’ of zelfs ‘gezondheidspaspoort’. Wie gevaccineerd is of een negatief testbewijs heeft, kan aan de hand van een QR-code een groen vinkje tonen en zo een vliegtuig, boot of trein betreden naar een ander land. Veel mensen weten echter niet dat dit niet het einddoel is. Je hoeft geen complotdenker of ‘wappie’ te zijn om te zien dat alle ‘complotten’ van de afgelopen maanden zijn uitgekomen. In dit artikel zie je waarom Europa graag China 2.0 volledig wil uitrollen, ook in Nederland, middels een sociaal kredietsysteem. lees verder via de link

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s