Pizzagate

Pizzagate is een complottheorie die viraal ging tijdens de presidentsverkiezing in de Verenigde Staten van 2016. De samenzweringstheorie is uitgebreid in diskrediet gebracht en ontmaskerd door een breed scala aan organisaties waaronder de Metropolitan Police Department van het district Columbia

Beatrix en Marina Abrimovic
President Trump werd buitengesloten van zijn Twitter-account totdat hij deze video verwijderde – De PIZZAGATE SQUAD wordt eindelijk “publiekelijk” neergehaald. Vergeet niet wie altijd de controle had over Twitter – het was NIET pedo jack
There was no spying on the Trump campain…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s