Matt Walsh – What is a Woman

Matt Walsh is een schrijver, spreker, auteur en een van de meest invloedrijke jonge stemmen van religieus rechts. Hij staat erom bekend dat hij moeilijke onderwerpen durft aan te pakken en zich uitspreekt over geloof en cultuur op een manier die aansluit bij zijn generatie en daarbuiten.

Johnny the Walrus is een prentenboek voor kinderen, geschreven door de Amerikaanse rechtse politieke commentator Matt Walsh. Het vergelijkt op allegorische wijze transgender zijn met het doen alsof je een walrus bent, door het verhaal van een kind genaamd Johnny die doet alsof hij een walrus is
Bekijk dit fragment uit Matt Walsh’s nieuwe film en leer hoe corrupte en slechte mensen hebben geholpen bij het maken van de aanval die kinderen vandaag de dag ondervinden met betrekking tot geslachtsverwarring.
De elite ontwerpt veel hiervan met opzet en implementeert bepaalde ideeën in de samenleving, terwijl het slapende volk deze onbewust ontvangen van pedofielen en corrupte perverselingen. Dit is allemaal onderdeel van het Grote Ontwaken. We zien duidelijk wat ze hebben gedaan en er is hoop om het tij te keren. #SaveTheChildren
INGRAHAM:Gisteravond hoorde ik u het omschrijven als chemische castratie. Leg uit
MATT WALSH:Ze zeggen dat ze kinderen ‘puberteitsblokkers’ geven en liegen dat het tijdelijk is, maar het echte medicijn dat ze die kinderen geven heet Lupron, een medicijn dat ze ook aan zedendelinquenten geven voor chemische castratie
Leuproreline, ook bekend als leuprolide, is een gefabriceerde versie van een hormoon dat wordt gebruikt voor de behandeling van prostaatkanker, borstkanker, endometriose, baarmoederfibromen, en vroege puberteit, chemische castratie van gewelddadige zedendelinquenten, of als onderdeel van transgender hormoontherapie. Het wordt toegediend door injectie in een spier of onder de huid.
Veel voorkomende bijwerkingen zijn opvliegers, onstabiele stemming, slaapproblemen, hoofdpijn en pijn op de plaats van injectie.[6] Andere bijwerkingen kunnen zijn: hoge bloedsuiker, allergische reacties en problemen met de hypofyse. Gebruik tijdens de zwangerschap kan schadelijk zijn voor de baby. Leuproreline behoort tot de familie van geneesmiddelen met gonadotropine-afgiftehormoon (GnRH)-analogen. Het werkt door gonadotrofine te verlagen en daardoor testosteron en oestradiol te verlagen.
Leuprorelin werd in 1973 gepatenteerd en in 1985 goedgekeurd voor medisch gebruik in de Verenigde Staten. Het staat op de lijst van essentiële geneesmiddelen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Het wordt onder meer verkocht onder de merknaam Lupron
Benny Johnson: Matt Walsh van The Daily Wire vertelt de onthutsende waarheid over de gender indoctrinatie van links op kinderen EN ouders.
Linkse ‘elites’ van de filmkritiek zijn zo getriggerd door Matt Walsh’s ‘What is a Woman? Ze willen het niet eens bekijken of beoordelen… ondertussen is de publieksscore maar liefst 98%.
Nancy Pelosi die zegt dat Amerika om travestieten draait, Christina Aguilera die met een dildo rondzwaait tijdens een “kindvriendelijk” optreden, en Postmates die sodomie promoot… het is nu duidelijk dat perversie geïnstitutionaliseerd is, en wij zijn nu de opstandelingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s