Population Control – Bevolkingsbeperking

Een documentaire over de wereld van de ((rijken en machtigen)) en hun obsessie met twee tegenstrijdige dingen; Vaccins en Bevolkingscontrole.

Op 9 maart 2015 spreekt de voormalige Maleisische premier Dr. Mahathir Mohamad, over een één wereldregering geregeerd door de rijken en vermindering van de wereldbevolking. Luister maar eens. Denk nu het nog legaal is… 🧠
Omdat het ook de bedoeling is om het aantal mensen in deze wereld te verminderen.
Toen de nieuwe wereldorde werd opgericht, was de wereldbevolking slechts 3 miljard, het was de bedoeling om het terug te brengen tot 1 miljard.
Nu is de wereldbevolking 7 miljard,
Er zullen vele miljarden mensen gedood moeten worden.
door ze te laten verhongeren of om te voorkomen dat ze kinderen krijgen,
om de wereldbevolking te verminderen. Dit is wat de meesten te wachten staat.
Voor hen die zullen lijden en sterven, zal er de vrede van het graf zijn
30-jan-2018 5 feiten die je nodig hebt om de nieuwe wereldorde te begrijpen

1) China is bezig de VS economisch te overtreffen. Volgens één maatstaf zal 35% van de wereldwijde groei van 2017 tot 2019 uit China komen, 18% uit de VS, 9% uit India, en 8% uit Europa. Tegen 2050 zal de top vijf van grootste wereldeconomieën hoogstwaarschijnlijk bestaan uit China, India, de VS, Brazilië en Indonesië. Is het Westen ook maar enigszins voorbereid op zo’n wereld?

2) China leidt het grootste urbanisatie- en infrastructuurontwikkelingsproject ter wereld. Het “One Belt and One Road”-project (OBOR) ter waarde van 900 miljard dollar, dat al vijf jaar loopt, omvat nieuwe wegen, scheepvaartroutes en bouwprojecten die zich uitstrekken tot meer dan 65 landen. Het idee is om de wereldhandel letterlijk om te leiden van China naar Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Europa. Hoewel de details vaag zijn, wordt OBOR gefinancierd door Chinese staatsbanken, met een bescheiden strategische bijdrage van een nieuwe door China gesteunde Asian Infrastructure Investment Bank in partnerschap met andere instellingen.

3) China is op weg om een mondiale groene krachtcentrale te worden. Na de ondertekening van het klimaatakkoord van Parijs in 2015 heeft China te kennen gegeven dat het het voortouw wil nemen om de klimaatverandering terug te dringen. Tegen 2025 zullen de meeste nieuwe auto’s in China volledig elektrische voertuigen zijn. China is agressief bezig het gebruik van steenkool terug te dringen. Nu al ligt meer dan 60% van het hogesnelheidsspoor in de wereld in China (10 keer zo lang als in Japan bijvoorbeeld). China heeft zich er onlangs ook toe verbonden om binnen drie jaar in al zijn grote steden een blauwe lucht te creëren. De veranderingen zijn nu al merkbaar: De lucht in Beijing is deze winter 30% schoner dan vorige winter.

4) China zet ook wereldwijd de toon voor een digitale economie, met inbegrip van cashloze betalingen. In grote steden vindt tot 90% van alle commerciële en detailhandelstransacties in buurtwinkels en cafés plaats via Alipay en Wechat. E-commerce levering in grote Chinese steden via Alibaba is momenteel de snelste in de wereld. Eén bedrijf, Alibaba, heeft op slechts één dag een omzet van 25 miljard dollar behaald – een bedrag dat in het niet valt bij de opbrengsten van de zogenaamde Black Friday en Cyber Monday in de VS.

5) Chinese universiteiten stijgen ook naar de top van de internationale ranglijsten. Twee scholen – Peking University en Tsinghua University – zijn binnen vijf jaar van ver onder de top 200 naar de top 30 gesprongen. Nog eens 40 universiteiten liggen niet ver daarachter en zullen in de komende jaren tot de elite gaan behoren. Terwijl Chinese studenten nog steeds een opleiding zoeken aan topscholen in Noord-Amerika en West-Europa, zal dat binnenkort niet meer nodig zijn.

Plaats een reactie