Oorlogen en de media”stilte”

Julian Assange in 2011 Het doel is om Afghanistan te gebruiken om geld uit de belastinggrondslagen van de VS en Europa via Afghanistan terug te sluizen in de handen van een transnationale veiligheidselite. Het doel is een eindeloze oorlog, niet een succesvolle oorlog

21e eeuw

Een eeuw van oorlogsleugens ontmaskeren

20e eeuw

Hoe Japan de VS versloeg in de tweede wereldoorlog.
NEDERLAND IS NOG STEEDS BEZET GEBIED EN IS NIET BEVRIJD SINDS DE TWEEDE WERELDOORLOG! Is er ooit een vredesverdrag getekend? Nee! Nada niks…
Op 9 mei 1945 capituleerde de Duitse Wehrmacht en gold voor het Duitse grondgebied volgens de grenzen van de Weimar Republiek 1937 Militair Gezag: de SHAEF wetgeving. Ook voor Nederland, want op 5 en 6 mei 1945 is in Wageningenniet door het Duitse leger gecapituleerd, maar een ontwapeningsprocedure in ontvangst genomen, welke is uitgevoerd zonder tussenkomst van de Nederlandse autoriteiten.
Er heeft geen overdracht van soevereiniteit plaatsgevonden en de Staten Generaal heeft de inlijving van 18 mei 1940 niet ongedaan gemaakt door de Reichskommissar te vervangen door een rechtsopvolger. Derhalve is vanaf 9 mei 1945 SHAEF wetgeving van toepassing, zoals deze ook van toepassing is op het bezette Duitse grondgebied.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s